RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Olga75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:58:07)

IZVORNA PORUKA: Torbica

, a ovaj najmanji je opsednut malim kasikama i razvlaci ih svukuda i sakriva [sm=zmeden.gif]. Gde god zavririm - kasicice! A kad mi trebaju, vadim ih iz masine, jer ih u fijoci nikad nema....

male kasike u mojoj kuci jednostavno nestaju
koliko god da se trudim da im udjem u trag one su se izgleda dematerijalizovale [sm=smiley29.gif]
maaada , postoji i teorija da nekako zapadnu ispod elemenata , videcu kad budemo krecili kuhinju [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 11:04:28)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Hhahahahah pa kakvo je to pitanje??

Pa naravno [sm=zz_giggle.gif]

Epa, raspali onda...[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 11:11:21)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mihi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 12:25:53)

Zapale su sigurno, to se i meni desilo i nasla sam ih kad sam pomerala elemente!

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 12:32:52)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: Torbica

, a ovaj najmanji je opsednut malim kasikama i razvlaci ih svukuda i sakriva [sm=zmeden.gif]. Gde god zavririm - kasicice! A kad mi trebaju, vadim ih iz masine, jer ih u fijoci nikad nema....

male kasike u mojoj kuci jednostavno nestaju

male kasike, carape i slatkisi...jednostavno ispare [sm=jezicek.gif].
jao zene ja sam od muke, dosade i nervoze sredila kucu [sm=zz_stomp.gif]. ne znam sta mi je danas...
ali posto je svetac ves necu ni da pipnem!

mtajcica83 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 12:44:50)

prijavljujem se u temu..
[sm=smiley1.gif]
Ja obicno klopnem po koju bananicu pa kad se trazi pravim se [sm=smiley24.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 12:45:18)

Ne vazi se, sredjivala si kucu [sm=hudicek.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 13:04:07)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ne vazi se, sredjivala si kucu [sm=hudicek.gif]

hoces da kazes da vise nisam nesavrsena [sm=zz_furious.gif][sm=zz_hot.gif]???
evo brzo cu sve da pokvarim, hocu i ja da budem zloca [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 14:52:53)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Nemoj da ti posaljem moju babu pa ces da vidis koliko je opasan praznik [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 21:27:13)

Hehehe!
Moj beban nije spavao u vrticu danas i naravno, posto sam isla i po mm, u 15h je zaspao u kolima... Poucena iskustvom da cu ga probuditi ako ga budem dirala....rekoh mm, parkiracemo tako da ga vidimo odgore, kuca, prvi sprat...[sm=zz_running.gif] Deran se do 17h nije pomerio u kolima, oduvao posteno! [sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 21:36:59)

joj Torbice slatko me nasmeja!!![sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 22:34:13)

[sm=zz_redface.png] hehe Anci, sta da ti kazem. Parola snadji se, grehota buditi dete![sm=smiley16.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 22:37:32)

veća grehota buditi ga nego ostaviti u kolima. Tcccccc...[sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:13:04)

Cilj opravdava sredstva! [sm=jezicek.gif] Bio je divno raspolozen, razigran, ma milina. Da sam ga probudila prenjakao bi dan... [sm=smiley4.gif] A znas kako je lepo bio ubundan, u jaknici sa kapom, samo mu je nosic virio [sm=9nebesa.gif]

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:14:38)

kola su bila u dvoristu?

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:16:15)

ova je još bolja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:17:41)

ja sam pojela veceras abnormalne kolicinie hrane i na kraju smo mm i ja pekli kikiriki i suncokret i sad se jos i time ubijam, raspadam seeee od prezderavanja.. a zelela sam seks, ali ne znam da li cu moci ovako prejedena, stvarno sam stoka[sm=sloncek.gif][sm=smiley30.gif]

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:18:26)

Pa da jovice, savrseno nesavrsena mama u saradnji sa jos nesavrsenijim tatom koji je poslusao zenu i ostavio dete da spava napolju
I sta tu nije jasno? [sm=jezicek.gif]
Moje dete redovno spava po parkinzima OMV pumpi dok putujemo a mi uzivkamo u ladovini i kafici...[sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:20:45)

Ja htela seks a dobila keks...
Mmse ukocio, nudila masazu, nece, razgibavanje, nece, protezanje, istezanje, gimnastiku.... i sl vratolomije nece pa nece... sutra ocekujte El Ninjo, mm odbio sex!

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:22:11)

jao dodji kod mog [sm=jezicek.gif]. on i veceras navalio a ja sva nikakva, cekam da zaspi pa da idem da legnem, ovako cu nadrljati ,znam

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:22:42)

mm ne odbija seks..[sm=smiley36.gif]
pitam za dvoriste zato sto se desavalo i nama da kada idemo kod nekog ko ima dvoriste i moze auto da se uparkira ostavimo dete da spava, ako je zaspalo u kolima. ali ono bas ispred kuce bi mi vec bilo previse.

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:24:26)

IZVORNA PORUKA: bubulence

jao dodji kod mog [sm=jezicek.gif]. on i veceras navalio a ja sva nikakva, cekam da zaspi pa da idem da legnem, ovako cu nadrljati ,znam

ovo je i moja taktika[sm=smiley36.gif]

ja sam danas malo bila vredna... tako da nisam toliko nesavrsena kao prethodnih dana... ali ovo prezderevanje me vraca u red nesavrsenih..
mislim da cu dobiti srcku koliko sam masnoce unela u sebe

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:26:34)

Ivka spavala i u kolicima u dvoristu a mi sedimo na terasi, a kad odemo kod moje mame u vikendicu obavezno spava u dolasku, parkiramo se u sljivak, otvorimo malo prozore a kuca jedno 20m nize.[sm=smiley1.gif]
Bas smo neodgovorni [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:27:28)

mm je odvikao da lezemo zajedno, i ako slucajno odem u sobu dok je budan pa makar to bilo i u toku dana on odmah nabaci kez kao malo dete i krene sa pipkanjem itd... malo pre sam slala mamu da mi donese peskir iz sobe (plasm se da je jos budan) a ona nece da ide [sm=zz_furious.gif] , kaze sramota je.

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 23:29:43)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ivka spavala i u kolicika u dvoristu a mi sedimo na terasi, a kad odemo kod moje mam u vikendicu obavezno spava u dolasku, parkiramo se u sljivak, otvoriko malo prozore i kuca jedno 20m nize.[sm=smiley1.gif]
Bas smo neodgovorni [sm=smiley1.gif]

jao ja sam istripovana sto se ovog tice, nikada nikada je ne ostavljam samu u kolima. i mrzim onih 5 sekundi koje su mi potrebne od mog izlaska iz auta do njenog uzimanja iz sedista. uvek se tripujem da ce se auto sam zakljucati ili tako nesto...
cisto da se zna, ja sam dupla devica [sm=zardeva.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>