RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:01:26)

Ova zlotvor majka je ove godine zrtvovala porodicno letovanje zarad karijere, nema mora ni za koga ako ne dobijem stipendiju za rintanje u straniji... malo me grize savest al to je za opste dobro i bolju buducnost svih nas [sm=smiley13.gif]
moram da posaljem mm po sladoled da ubijem tugu [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:18:40)

To nije zrtvovanje , to je za bolji zivot[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] na more sledece godine.

Inace ja sam danas iz uninog box frikomovog paketa pojela 2 korneta, upravo zavrsila sa vecerom i uzela sam nutelu, postacu pravo[sm=pujs.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:22:54)

i ooooooooooo daaaaaaaaa, ako sutra ne dobijem, stvarno cu da se ubijem[sm=zz_stomp.gif][sm=zz_mad1.png][sm=zz_banghead.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:31:33)

opet ona o dobijanju... kakvo bre dobijanje, nema nista od toga. vidis kako sam ipokrisiji pogodila, pogodicu i tebi [sm=smiley36.gif]. a moja kugla kaze da si u 6. nedelji trudnoce i da sledecu [sm=hudicek1.gif] mozes da ocekujes u novembru sledece godine [sm=jezicek.gif]. a sada odoh da spavam

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:34:20)

da, da, a test negativan, ne pali ta kugla na mene , tvoja i Sosian, pogresno mi bajate [sm=jezicek.gif]
i ja odoh bas mi se spava, a i celu noc moram da proveravam unu zbog temperature...

Rosita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:34:38)

Izgleda da sam ja totalno nesavrsena jer sam se vodila motom da je bolje da mi dete nauci kasnije da spava [sm=smiley36.gif], u meri u kojoj je to do ucenja. Salu na stranu, narocito leti, meni je nekako neprihvatljivo pre devet da leze, covece, na ovaj gradski asfalt u vrelim danim dete si prosle godine mogao izvesti tek u sedam, kako ako leze rano? Pa neki put hocu da svi izadjemo zajedno i vidimo se u gradu ili negde sa prijateljima, ili mi sami porodicno da odemo u neku setnju kad malo prodje vrucina... ali postujem da to treba udesiti kako kome odgovara. Mada, i ti hormoni spavanja se kod razlicitih osoba aktiviraju i dostizu odredjene nivoe u razlicito vreme, pa je vreme spavanja i iznutra diktirano a ne samo spolja. Doduse, secam se tih podataka za odrasle, ali ne mogu da tvrdim kako je kod dece.

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 22:48:21)

UM kakva sada T?
Rosita slazem se sa tobom, mi leti pre 7 ne izlazimo napolje pa tada probam da joj pomerim spavanje na 22h, nekad uspemo, nekad ne ali je meni jako bitno da ona dosta vremena provede napolju, tako da se trudim da je odrzim budnu. a i probudim je oko pola 8, cisto da obavimo kupovinu i setnju pre najvecih vrucina.
ali je nesavrsena majka danas ipak pustila dete da spava skoro do 10h samo da bih i ja mogla da se izlezavam :D . pa smo napolje prvi put izasle oko 18 cini mi se. navila sam sat za ujutro pa cu videti da li cu imati snage da ustanem

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 23:01:28)

jao bubulence pa nemoj je buditi. Pa malo joj je to sna. Od 22 do pola 8 to nije ni punih 10 sati. Moja D leze oko 8 i ustaje oko 8. Nesto je to meni malo sati sna pogotovo sto se ona sama ne probudi.

Ja sam jutarnji coek. Ja volem jutro. Uvek se zurim da sto pre izadjemo napolje. Jeste vruce je ali eto mi izadjemo posle rucka budemo malo u hladovini, a posle pet vec radimo svasta napolju i iskreno oko 7 smo unutra (trebale bi i ranije da udjemo jer vecera obicno oko pola 7 ali ne mogu da je uteram ranije u kucu) i leganje do 8 eventualno pola 9. Rano je, stvarno tad se jos vidi napolju, ali sto kaze Rosita svaka mama ima tempo koji njoj odgovara. Meni odgovara da uvece imam svoj mir, a ujutru opet pre nje da ustanem i isto imam svoj mir. Dva puta u toku dana [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 23:03:12)

IZVORNA PORUKA: bubulence

UM kakva sada T?

danas sam radila neki i negativan! a [sm=hudicek1.gif] nema , pocinjem da se brinem[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 6:38:37)

Jutro [sm=kava.gif]
Samo da prijavim da sam juce oprala kosu, i naravno legla sa mokrom, i da sad izgledam jos gore nego kad mi je kosa bila prljava.
A nokti na rukama, strahota. 3 su dugacka, ostali kratki, a ne mogu da nadjem pribor za nokte. Lak za nokte sta je to.

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 7:09:49)

Jutro[sm=smiley1.gif]

Ova nadasve savršena majka je ustala jutros oko 05h.Otad sjedim i pijem[sm=kava.gif].Ne znam šta bi za ručak,vjerovatno ću nešto zbrzati,vrućina je neda mi praviti ultra zdrave obroke[sm=smiley1.gif]

Pojela sam sav dj keks i za to ću optužiti njihovog tatu[sm=jezicek.gif]
Danas Sofka ima nastup sa muzičkim zabavištem,moram i to savršeno odraditi što se naravno podrazumjeva[sm=smiley20.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 7:26:43)

dobro jutro!
moje nesavrsenstvo se pokaza od ranog jutra, napravih gresku juce sa papirima (ali su ih primili) i sad ce mm da mi to nabija na nos, evo svadjamo se preko porukica, hahha...
toliko sam nesavrsena da si cak ni kafu nisam skuvala. a umorno dete i dalje spava.
MiLj, videces, i dunji ce se smanjiti sati spavanja, moja je nekad spavala po 14 sati dnevno...I ja mislim da je mozda sad zbog leta pustam poslepodne kad god hoce nekih sat vremena da se opusti jer ionako tad ne mozemo nista, a kao sto devojke rekose, leto je, nema ni smisla izlaziti napolje pre 7.
torbice, i ja sam moju vracala u krevet i sama se uspavljivala (i to u 9 sati) ali onda je porasla pa vristi, pa se naginje nad krevetac, pa skace, pa iskace...kad bih insistirala, mogla bih si navuci socijalnu sluzbu na vrat [sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 7:31:37)

ksena moze da smanji spavanje ali neka mi se budi ranije kao pre oko 6 meni je to odgovaralo[sm=smiley36.gif]. Sad mi sve kasno kad ustane oko osam ne moze napolje pre pola 10 dok ja sve sredim. Ili ako je tu neko ja cim ustane frajlu posaljem napolje a ja spremam dorucak pa doruckuje napolju.

Jao ja sa vama moram da podelim svoju jucerasnju traumu. Bila sam toliko besna da sam se tresla. Al to odoh u istresanje negativne energije. Eto nema me tamo cesto i sad u roku od dve nedelje ja dva puta tamo. [sm=smiley13.gif] Zaredjalo me.

Neko rece tri dugacka nokta a ostali kratki[sm=jezicek.gif], ja mislim da nijedan moj nokat nije iste duzine hahaha...Nikako sve da ih sredim.

Ne mogu tamo na kratko da opisem sve. Jer moram detaljan opis svoje zle sestre da vam napisem, a to bi prosto bilo predugacko. Ukratko tu sestru sto izbegavam godinama sam srela juce kad smo D i ja sa mojom mamom otisle do tetke, uredno smo se javile, ona nista. D krenula u istrazivanje po kuci i ja kazem sestri "sad ce D kod tebe da dodje da istrazuje" i ona krene da se dere sta ona ima da gleda moje dete, ne zeli ona moje dete da vidi i td. Prva reakcija mi je bila da zatvorim vrata da D ne ide tamo, ali posto je nastavila nesto da sere nakon toga osula sam paljbu i pocela da se tresem od besa. Ona se svog deteta odrekla, trebala je da ode lepo kod psihijatra na vreme (nije ni dan danas otisla), mozda ne bi tako nesto potpisala, mozda bi i dalje bila zdravog razuma da nije tokom svog razvoda toliko htela da napakosti svom muzu. I svasta sam joj rekla. "stoko jedna jedina ja idem da vidim tvoje dete od cele familije. Ni ne pitas kako ti je cerka. Bio joj je rodjendan prosle nedelje. Ne pitas da li ima momka? Kako joj ide u skoli? Da li je visoka, bucka ili mrsava? I ti ne zelis da vidis moje dete? Sram te bilo. Odrekla si se svog deteta. Ni ne zelis da je vidis." ma svasta sam joj rekla. Evo verujte mi i sad mi se tresu ruke. Uzasna jedna osoba. Od detinjstva je bila zlobna prema meni a ja magarcina godinama trpela sve te uvrede. Sve do jedne veceri kad me je izvredjala fest. A nema lepo misljenje o nikom valjda na ovoj planeti. Toliko sam se rasplakala usla u kupatilo pogledala se ogledalo ipocela da se smejem sebi i iskreno tad sam kao Ruzica (ona voditeljka[sm=jezicek.gif]) rekla sebi naglas "Ljiljana ti si jako lepa" i isplakala se kao malo dete u kupatilu i ponavljala kako sam lepa i dobra. Od tada je izbegavam to je bilo 2008. Njeno dete ce mi doci naredne nedelje kad zavrsi skolu na kaficu sa babom. Nabrala mi dete tresanja. Mala je prelepa. I kaze "znas li ti da se mene moja mama odrekla?" pa srce da ti se pocepa. Srce[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 7:53:19)

hehehe....tacno bih se upucala da se budi pre 8 [sm=jezicek.gif] mada si u pravu da leti vec oko 10 ujutro ne moze da se izadje.
otkucala sam celu poruku i onda puce moj nesavrseni internet, sad zapravo nemam pojma sta sam jos htela da vam kazem.

emicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 8:27:02)

Ja u toku savršene dijete jedem još savršenije brownise,baš će se stomak prestat duvat.uspjela sam sinoć sredit nokte i odvest mm do oblaka [sm=smiley9.gif]

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 8:43:24)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ona se svog deteta odrekla, trebala je da ode lepo kod psihijatra na vreme (nije ni dan danas otisla), mozda ne bi tako nesto potpisala, mozda bi i dalje bila zdravog razuma da nije tokom svog razvoda toliko htela da napakosti svom muzu. I svasta sam joj rekla. "stoko jedna jedina ja idem da vidim tvoje dete od cele familije. Ni ne pitas kako ti je cerka. Bio joj je rodjendan prosle nedelje. Ne pitas da li ima momka? Kako joj ide u skoli? Da li je visoka, bucka ili mrsava? I ti ne zelis da vidis moje dete? Sram te bilo. Odrekla si se svog deteta. Ni ne zelis da je vidis." ma svasta sam joj rekla. Evo verujte mi i sad mi se tresu ruke. Uzasna jedna osoba. . Nabrala mi dete tresanja. Mala je prelepa. I kaze "znas li ti da se mene moja mama odrekla?" pa srce da ti se pocepa. Srce[sm=smiley19.gif]

KAKAKV MONSTRUM[sm=zz_mad1.png][sm=zz_mad1.png]

Verolina -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 8:51:14)

MiLJ, bas mi je zao[sm=smiley13.gif]Stavrno jeste. Mogu da zamislim koliko te boli sto je takva[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 9:01:11)

MiLJ, strasno [sm=smiley19.gif] ne mogu da zamislim kako je tom detetu.

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 9:41:42)

stvorenje koje se odrekne svog deteta,ne vredi komentarisati jer ne postoje dovoljno ljigave reci da se dovoljno izvredja. tako da draga DiLj, zasto uopste reagujes na takvu stoku?

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 9:52:17)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: bubulence

UM kakva sada T?

danas sam radila neki i negativan! a [sm=hudicek1.gif] nema , pocinjem da se brinem[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]

trudna si, pitala sam te za temperaturu, jesi spominjala da je Una ima ?

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 9:56:39)

Aha, celu noc[sm=zmeden.gif] isla je tri dana u vrtic, i sinoc se zalila da je boli uvo, ja dala brufen, posle sat vremena temperatura 37,6, i celu noc spadala nije, masirala je, stavljala cepice, i evo jutros je ustala kao da nije bilo temperature, nista je ne boli. Nisam je ni poslala u vrtic, jos ona treba da mi se razboli pred put pa da bude veselo....

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 10:04:32)

a da je ipak odvedes kod dr ako se zali na uho

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 10:07:18)

Pa hocu, nasa dr. radi popodne. Vise mi se smucilo da visim po dz! Od kako smo posli u vrtic , svaki mesec smo tamo, a dok nije posla, jednom mi je samo bila bolesna, sve ostalo smo isli na sistematske i vakcine, grrrrr[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 11:43:21)

Torbi draga, pravila bih tvoje kukuruzne rolnice, reci mi samo koliko ispadne od one smese sto si postavila, ja bih je prepolovila, jer nas je samo 3, sveki , una i ja?

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.6.2014 12:57:08)

um, nemoj da mi pricas o vrticu i bolestima, samo razmisljam kako ce mi ovaj moj trljati na nos kad se prvi put razboli. [sm=smiley13.gif]

elem, ispravih gresku koju sam juce napravila, ali jos cu da slusam o tome jer se to koristi kao povod da se istakne koliko sam nesavrsena. dete mi je trazilo kolac, pa eno ga, pece se, mada sasm razmisljala da ne pravim jer mi je i mm pominjao pre neki dan da mu se jede, hahaha....
inace, sutra nam je godisnjica braka, bas cemo se lepo provesti [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>