Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 11:26:36)
|
ne mogu da kazem, brine o detetu, kucne poslove je ranije radio vise i cesce (budimo iskreni, sad opere sudove jednom u dva meseca, ali ide u nabavku, baca smece i tako to) ali ga je kombinacija njegovih studija i mene pokvarila u tom pogledu, od mene je pedantniji u smislu sitnica, da se organizuje, da pripremi razne papire i slicno...ali sa druge strane - smaaaraaa! e, papiri su sad predati, dete preumorno od setnje prica u svom krevetu (mozda i zaspi) i tako bih volela da na leto izadje taj program subvencije vrtica za zaposlene mame i da dobijemo i mesto u vrticu i da ga ne placamo i da se dete ne razboljeva tako cesto. Pa da ga vidim onda! eto, ova mama je i osvetnicki raspolozena! tako bih volela da mogu to u nekom momentu da mu natrljam na nos [sm=hudicek1.gif] hahhaha.... tako smo pre par godina bili pozvani na vencanje u atinu kod moje drugarice...toliko je smorio raznim losim scenarijima i potencijalnim problemima da sam rekla da je meni svejedno, ja idem, a on kako hoce. na kraju, naravno, nije izdrzao, posli smo zajedno, sve vreme sam se molila da sve bude ok i bilo je vise nego ok, sjajno smo se proveli i sam je to priznao.
|
|
|
|