RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:17:01)

neee....moj prestup je mnogo gori jer svesno insistiram na njemu - da posaljem u vrtic bebicu koja ce napuniti 3 godine u novembru!
i taman se covek pomirio sa cinjenicom da ima neodgovornu zenu, onda je otisao kod pedijatra po potvrdu i ovaj mu napricao kako je protiv toga da deca pre 3,5 idu u vrtic jer se garantovano stalno razbolevaju! i eto, ja imam predrasude jer sam isla u vrtic i bilo mi je lepo i nisam nikad bila bolesljiva i eto pogresno pretpostavljam da ce i sa M biti tako.

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:17:52)

ljiljo, da sam joj dala tresnje sa kosticama, vec bismo potpisivali razvod braka [sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:20:03)

IZVORNA PORUKA: ksena

ljiljo, da sam joj dala tresnje sa kosticama, vec bismo potpisivali razvod braka [sm=jezicek.gif]

[sm=zz_cold.gif] svi su isti. Moj se obradovao sto nismo dobili vrtic pa nismo u svadji [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:23:58)

[sm=jezicek.gif]
to mi kazi, znaci nije samo moj lud. moja mama kaze da je i moj tata bio protiv vrtica.
ono sto me nervira jeste sto je on nikad ne vodi na igraliste, a uz to, odakle mu srce da zadrzi dete cele zime u kuci. mislim tad je ni ja necu moci izvoditi toliko napolje, a i kad je izvodim (kao i ove zime) druge dece nema napolju ni za lek.
elem, na svu moju nesavrsenost, nesavrseno sam i odreagovala (jer me nervira vec duuuugooo i bukvalno poludim na prvi znak nadolazece gluposti) i nocas sam prvi put u nasem bracnom zivotu otisla da spavam u drugu sobu.

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:30:16)

na svu moju nesavrsenost, nesavrseno sam i odreagovala (jer me nervira vec duuuugooo i bukvalno poludim na prvi znak nadolazece gluposti) i nocas sam prvi put u nasem bracnom zivotu otisla da spavam u drugu sobu.

[sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png]
sram te i stid bilo ti nehumana ženo[sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:43:20)

Kseno, i mm je bio protiv vrtica al je T ipak upisana i krenula. To sto nije uspelo i sto sad cekamo da napuni 3 godine je druga prica.
Mislim da se ocevi plase svega zato sto malo vremena provode sa decom pa ni ne znaju sta sve deca mogu. Ti nesavrseno ostavi muza samog sa detetom za vikend da se on savrseno sam snalazi, pa ce promeniti pricu.
A ja se ovih dana osecam prilicno savrseno, i nokti su mi lakirani, prosto ne znam sta mi je[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:46:56)

IZVORNA PORUKA: milicicak

. Ti nesavrseno ostavi muza samog sa detetom za vikend da se on savrseno sam snalazi, pa ce promeniti pricu.

U podsvesti znaju da nisu sposobni za to pa ili odu sa detetom kod svoje mame, ili ako obecaju da ce ceo dan biti sa dettom tok ti nesto radis (ribas rernu ili sl) prekidaju te sto puta, mama dodaj ovo mama dodaj ono, mama presvuci je, mama daj joj da jede, i td

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 7:59:08)

MiLj, a mozda se i mi podsvesno plasimo da muzevi i mogu sve sami... Cudno je to... Iz mog iskustva, mogu da kazem da su ocevi (ili bar ovaj moj) mogu nesavrseno da se snadju sami, bas kao i mi zene... Samo je na nama da prihvatimo tu nesavrsenost

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 8:05:34)

a ne ne ne ovaj moj misli da moze (verujem ja i da moze) al se svaki put usere u gace kad ih ostavljam. Znas kad me je jednom zakacio autobus na raskrsnici i cekam sofere da se izdogovaramo oko stete, a mm me pita jel jako udaren auto ako nije da odmah dolazim kuci[sm=jezicek.gif]. Oni su svi pi*kice. Ne dao Bog da mu se dete zagrcne tokom jela (ima srece nase dete lepo jede) pa ja mislim da bi njega srcka strefila. Ili da vidi D kako gnjavi nasu macku i nuna je, odlepio bi i mislim da bi je okupao asepsolom[sm=jezicek.gif], ma da ne pricam. Ovaj moj je nevidjeni panicar. NEVIDJENI. Tresnja s kosticom???? ajao"hoces da joj se kostica zaglavi u crevima, ona ima mala creva, pa da ima zatvor jesi li ti normalna????" I ja mu kazem od kostica samo moze da se prosere[sm=jezicek.gif][sm=zz_spin.gif] Srecom uglavnom nije kuci po ceo dan pa nema pojma sta mi radimo. Vi ste ovde vise obavesteni od njega hahaahah...

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 8:11:58)

ono sto me nervira jeste sto je on nikad ne vodi na igraliste, a uz to, odakle mu srce da zadrzi dete cele zime u kuci. mislim tad je ni ja necu moci izvoditi toliko napolje, a i kad je izvodim (kao i ove zime) druge dece nema napolju ni za lek.

o da nema sanse da je on izvodi napolje, desilo se par puta iskreno i to eto da kazem nedavno. Ne znam sta mu bi. Ja je svuda vodim na druzenje i u setnju i po dvoristu.

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 8:19:59)

Kad citam vase postove shvatam da imam savrsenig muza, a da sam.ja ta koja je nesavrsena.[sm=smiley36.gif]
Ima i on neke ispade, ali vise na to ne obracam paznju.

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 9:02:35)

Ipak JA nosim titulu nesavršene mame.[sm=smiley36.gif]
Ostavila sam dvoje djece same u kući dok sam trknula u pekaru da im kupim pitu sa sirom i jogurt za doručak.Ali prvo sam popila kafu i pojela veliki komad baklave.
Bruka i stramota[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:01:53)

evo nas, dva sata po suncu, kopiranje, vadjenje jednog papira u jednoj sluzbi, odlazak u drugu. na kraju mi treba proslogodisnja poreska prijava pa smo se vratile kuci, uzecemo kolica pa cemo opet u napad da zavrsimo to.

sanjice, pricaj nam o svom muzu, zelim da znam da postoji nesto drugacije od ovog mog [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:10:25)

ju ju ju, onda imam savrsenog muza ! ako nije na poslu onda se igra sa Emom, ili su u setnji ili nesto pomaze u kuci. bez zezanja. jutros je u pola 7 dosao sa posla i jos pola sata je ceskao jer ona to kao voli a ona spava i ne zna gde joj je guzica.
juce su bili u setnji oko 2 sata da ja malo sredim kucu i tako... a i pomaze oko kuce. jedino ne kuva ali to mu ne dozvoljavam jer ja obozavam

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:14:46)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Kad citam vase postove shvatam da imam savrsenig muza, a da sam.ja ta koja je nesavrsena.[sm=smiley36.gif]
Ima i on neke ispade, ali vise na to ne obracam paznju.

Sanjice isto[sm=smiley36.gif] Moj kada je kuci stalno seta Unu, steta sto je po nedelju dana na terenu[sm=jezicek.gif]

Mene mm nervira jer mnogo voli da cisti, sredjuje, pedanteriju grrrrrr[sm=zmeden.gif] sve zna, iz bilo koje oblasti zivota da ga pitas grrrrrrr

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:20:49)

Eto Kseno nije samo.moj muz savrsen[sm=smiley36.gif] Jedino sto me nervira je to sto je kod njega sve laganica. Uradim milion stvari odjednom, a on polako. Nesavrsena sam sto cim mi kaze nemoj da cistis kupatilo oberucke prihvatam.[sm=smiley36.gif] Ipak on bolje ocisti.

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:24:55)

Eto Kseno nije samo.moj muz savrsen[sm=smiley36.gif] Jedino sto me nervira je to sto je kod njega sve laganica. Uradim milion stvari odjednom, a on polako. Nesavrsena sam sto cim mi kaze nemoj da cistis kupatilo oberucke prihvatam.[sm=smiley36.gif] Ipak on bolje ocisti.

Hahahahha isto, izludjuje me ta perfektnost i sporoca....[sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:29:43)

Mm je isto velika dobrica. Ali kao i kod UM, pedantan....[sm=hudicek1.gif] A ja nikako...
Vazno da sam se nasminkala pa treba za mog vajnog devera od fizijatra da trazim neki papir, znam coveka, generacija smo bili. A usput i mm ide na ORL pa cu njega odvesti, otici po papir i vratiti mm u firmu... Ima devijaciju septuma, nosne pregrade pa ORL smatra da treba da se izoperise jer mu smeta..
Sve sam ispakovala, materijala na sve strane, krojim neke majicice, krs na sve strane.
Sanjice kako ti je mama, ekcem?

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:32:23)

Ja volim da je po kuci cisto,ali Boze moj,nismo oprali sudove od rucka, a posli smo u set_nju[sm=smiley29.gif] strasno, sada ce on to caskom, a onda 3 tanjira riba pola sata, i naravno rukavice na rukama![sm=jezicek.gif]

Bas sam nesavrsena, ustala pre pola sata, i sada jedem hladnu pizzu od sinoc, mrzi me da ukljucujem mikoot.

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:37:56)

Cas joj je dobro, cas nije.

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:41:07)

[sm=smiley13.gif] uh... Bas mislim na nju...

New Mom -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:41:27)

Ova tema od "ja sam nesavrsena mama" dosla do "ja imam savrsenog muza".

Trcosava -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:43:29)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hahahahha isto, izludjuje me ta perfektnost i sporoca....[sm=jezicek.gif]

vala bolje i da je spor nego kao ovaj moj, posle njegovog pranja sudova ,moram ja opet da operem. sve je masno[sm=hudicek1.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:51:36)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ova tema od "ja sam nesavrsena mama" dosla do "ja imam savrsenog muza".

[sm=jezicek.gif]
Moj nije savrsen, mnogo je pedantan, mene to nervira jer me stalno pokrece na neko rasklanjanje [sm=hudicek1.gif]
Sad moram neke kutije iz prodavnice da trazim da lepo slozim sve jer sam napravila "nered" u potkrovlju. Sta me briga, ne vidi se [sm=smiley36.gif] Tamo mi je jednim delom magacin, npr raskopala sam deciju obucu i povadila sve sto je aktuelno a odnela ovu deblju i sad tamo nije pod konac....[sm=hudicek1.gif]

ivaMark -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.6.2014 10:52:52)

moj prestup je mnogo gori jer svesno insistiram na njemu - da posaljem u vrtic bebicu koja ce napuniti 3 godine u novembru!
[sm=zz_giggle.gif] jaaaooo, nasmeja me posteno... Ma ja bih ovu moju i sada poslala negde ali nemam gdeeeeeeeeeee...

Ludim, ne mogu nista da odradim a da me nesto ne boli, mm i ja smo sami po ceo dan sa bebom i ako uskoro ne pocne da radi mislim da ce neko nekoga da rokne na spavanju. A ako pocne da radi ja ne znam kako cu sama sa J jer ona nema mira. Eto, ja ne mogu da izadjem na kraj sa detetom od 13meseci, mozda bi mi lakse bilo da nisam trudna, da nije vrucina, da nema komaraca, da imam nekoga da mi dodje, da imamo da odemo kod nekoga, bla blaaaaaa..... [sm=zz_spin.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>