RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sosa Mena -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:41:25)

Nacrtas malu sovicu pored velike sove i kazes joj ovo je glavobolja [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:42:11)

Nacrtaj joj munju na glavi

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:42:51)

hahahahah....dobra ideja, soso!

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:44:54)

Čini mi se da nijednom nisam napisala zašto sam nesavršena. Trenutno zbog toga što ne znam kojim putem da krenem... Da li da postanem po treći put mama ili da odustanem od te ideje. Vrtim se u krug i to me [sm=zz_banghead.gif]

Rosita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:44:56)

Ja nisam odvela dete pre podne van. Toplo je. Ali sam svasta poradila po kuci. Da ne bi bilo savrseno, moram da priznam da sam upravo slistila CEO wellnes crna cokolada- narandza, uz kafu sa lesnikovim mlekom (moram reci by Torbica! Hvala joj) i eto vala, malo ugodih sebi, sasvim malo [sm=smiley36.gif].

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:49:22)

Ni ja juče nisam bila ceo dan kući...ova nesavršena mama je ceo dan bila van kuće na nekom seminaru,došla sam tek u 22h...da nemaju savršenog tatu ne znam šta bi bilo sa njima[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:51:28)

ja sam izvela dete napolje spremna za igraliste, ali mi laknulo kad je trazila da idemo kuci [sm=smiley36.gif] (pssst, nemojte nikom da kazete, hahah)
superm, i ja vazem opcije za drugo dete. nisam uopste zagrejana za tu ideju, ali ako uskoro ne prelomim, kasnije ce biti kasno.

Sosa Mena -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:53:09)

IZVORNA PORUKA: superm

Čini mi se da nijednom nisam napisala zašto sam nesavršena. Trenutno zbog toga što ne znam kojim putem da krenem... Da li da postanem po treći put mama ili da odustanem od te ideje. Vrtim se u krug i to me [sm=zz_banghead.gif]

Udri brigu na veselje i spravi trece. Gde su dve tu moze jos jedno. [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 13:58:07)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Udri brigu na veselje i spravi trece. Gde su dve tu moze jos jedno. [sm=smiley1.gif]

Da, znam. Isto tako znam da ako se ne odlučim u skorije vreme, biološki sat će možda reći, sorry, too late!

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 15:06:10)

Rosita [sm=smiley31.gif]
Moj mali dzambas odnedavno nece da spava u vrticu, nego ga uredno stavim oko 14 i 30 kad ih dovedem.... Ali me muci sto dete vidim kratko... Oko 17h ustane a vec oko 20h nova tura spavanja [sm=hudicek1.gif] Sve sam mislila - vratice se u svoj ritam, ali cvrc.... A ne moze da izdrzi, onesvestice se, jadnik... No, jos koji dan pa na morence, probacu tamo da ga vratim u normalu. A tek tamo kakva cu nemajka da budem, smestaj nam je travnjakom odeljen od plaze, bukvalno. Pa cu ga nadgledati. Sad mi pade na pamet, izvadicu bebi alarm pa na baterije... On ionako spava najkrace 2h, a ponekad i preko 3h.. Oduvek je imao duge dremke, od rodjenja.
Superm, svasta smo pisale u onoj temi, trece dete ili ne, iscitaj jos jednom, prelomi, na koju god stranu, da ili ne, ali prelomi, ne muci se...

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 15:18:24)

Superm, svasta smo pisale u onoj temi, trece dete ili ne, iscitaj jos jednom, prelomi, na koju god stranu, da ili ne, ali prelomi, ne muci se...

Znam, čitala sam sve... Mrzim što sam ovako neodlučna...

Olga75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 15:35:10)

e pa Superm to moras sama , niko dete nece roditi i odgajati za tebe , anci sam svoj janos , il ga rodi il nemoj
trece nema

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 15:39:18)

To moraš sama odučiti ali ako već razmišljaš o tome odluči se.Lijepo je imati 3 djece.Kod nas u Bosni se kaže"svako djete ima svoju nafaku"tj ulogu u životu jedne porodice.
Ja i ne razmišljam o trećem zato sam stavila spiralu.Puno njih mi kaže da se može ostati u drugom stanju preko spirale a ja im kažem -Ako mi je to sudbina da ga začnem rodiću ga.

Evo ja sam danas savršena,obavila sve,ručak parkić,veš.Evo sad sam sjela ovaj momenat.Pijuckam kaficu a oko mene kreativni haos koji su napravili moji indijanci.Baš me briga meni je dobro[sm=zz_dance.gif]

New Mom -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 15:39:37)

Klincima sam izbacila igracke na terasu da tu budu a ne da cice po stanu 24 sata i muvaju mi se izmedju nogu. Doduse savrsen tata sam mora da sedi pored njih jer su za 15 min dobili ideju kako da se penju da dodju do ivice ograde terase.

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 15:41:48)

big mum, moja mama je ostala trudna iako je imala spiralu i morala je na kiretazu [sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:04:56)

Moji veliki se brckaju u bazenu na terasi.... Mali spava...
u kuhinji booooomba..... Briga me, sedim i grickam dinju, klima je lepo ohladila unutra bas je prijatno...Rasklonicu kuhinju kad ih legnem veceras....

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:14:40)

Moj stariji sin slinavi, boli ga pomalo levo uvo a treba da krenemo na more za 5 dana[sm=zz_eek.png]

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:18:27)

Švrća se igra već pola sata sa jednom igračkom. Za dete od skoro godinu dana...[sm=zz_showoff.gif] nije loše.

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:20:26)

Mozda promaja?
Superm, da je moje dete u pitanju, odradila bih CRP i KKS sa diferencijalnom krvnom slikom, zbog puta. Sve se tu vidi, bez dileme!
Kod nas se to odradi iz prstica, za 20 minuta rezultati.

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:28:25)

Hvala Torbi. Večeras ga vodimo kod orl lekara zato što već prima Claritine, efedrin kapi i fluimucil. Kašlje već barem nedelju dana, bez temperature. Ali, odradićemo i krvnu sliku.

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:29:52)

IZVORNA PORUKA: ksena

big mum, moja mama je ostala trudna iako je imala spiralu i morala je na kiretazu [sm=smiley13.gif]

Otićiću OT.
Jako mi je žao što se to desilo.Nažalost jako dobro znam šta je kiretaža jer sam je imala 2x kao posljedicu spontanih pobačaja.
Htjela sam reći da sam poduzela sve da ne dođe do trudnoće ali ako se ipak desi i sve bude OK rodiću to djete jer smatram da postoji dobar razlog zašto mi se to desilo.

Sofka se bacila na bojanje temperama,Strahinja je sljedi u stopu a ja [sm=kava.gif] i lagano[sm=zz_spin.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:31:43)

jao pa tako nesto tacno mora da,bude pre putovanja...
gde ste devojke savrsene i nesavrsene? ja sam se opet komirala od spavanja [sm=smiley29.gif]

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:35:02)

Bubi, takva sam ja bila u obe trudnoće [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:37:05)

ali se osecam kao osamucena.
nego me ubija zeludac, pre 3 dana sam i na,hitnu isla a ne smem nista da pijem

superm -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.6.2014 16:37:50)

Ako je dobio upalu uha... on obožava ronjenje, kako to da mu zabranim [sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>