Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.6.2014 13:35:04)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ksena i ja se vodim politikom ako zeli vodu dacu joj vodu, ali eto sad je pocela kako brljavi sa vecerom mleko i to tako neutesno i po sat vremena. Znaci jednu noc smo se sat vremena ganjale, bukvalno i ja popustim i dam joj mleko. Sat vremena, to je pravi mali jarac uporan dok ne dobije sta zeli pa po svaku cenu valjda. I ja cesto nocu pijem vode[sm=smiley36.gif]. Idi begaj Torbice pa kad veceras slaninice ili sunke nisi zedna u toku noci???? [sm=ribica.gif] [sm=smiley36.gif] hihi. legendo! Ma ja sam ti prefrigana, naveceram se oko 22h, napijem vode ili cega vec i mirna sam do ujutro, probudim se u 5 i 50 kad mm ustaje za posao, tad piskim i pijem. Nocu ne. A deca mi nisu nocu pravila zurke, zaista. Nikad niko nije drecao sat vremena! :(((( Mislim, strasno. Nije da ih morim gladju i zedju ali jednostavno su se ukalupili, pa ne znam, odlepila bih da nije tako. Ustvari, kad bolje razmislim, to je kao i sa uspavljivanjem, ne znaju za alternativu pa je i ne traze. To sto nekad popiju manje od 1 dcl vode kad piske nocu, bas je retko, jednom u ko zna koliko meseci. Kad krenu vrucina, spavaju u ohladjenom, bas sam pisala juce, klima ostala na 27 stepeni i pritom iz trpezarije preko hodnika ide u sobe. Ne direktno. Ma kazem lepo, nosim titulu ovde! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|