mtajcica83 -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (7.9.2013 0:17:07)
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Uh jedva nadjoh temu, nije baš sveža al ajde malo da je osvežimo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] MM je odlučio, ide na brod.Sad samo korak po korak. Prošao je već dva intervjua, sad samo da odluči koja kompanija nudi bolje uslove i da nastavi dalju proceduru.l Teško smo doneli ovu odluku, ali nažalost drugog rešenja nema. Stambeno pitanje nam nije rešeno niti ćemo ga ikako rešiti sa platama i stanjem u ovoj zemlji. Jedva izdržavamo sa plaćanjem stana a pritom ne živimo, nego životarimo. On je odavno razmišljao o tome ali ja se sa tim nisam slagala dok smo bili u vezi, odnosno rekla sam mu da naravno ako odluči ide slobodno ali da ja ne želim da se obavezujem ni na šta. Sad je situacija drugačija, u braku smo, imamo dete i naše želje više nisu prioritet. Ovo je jedina mogućnost da našem detetu nešto obezbedimo. Bea, jedna sam od zena pomoraca i nije nimalo lako...Pogotovo sa djetetom ili vise.Nije ni najmanje lako odvajanje ni njega kao muza ni kao oca..Govorim u svoje ime...Moj svrco vec odavno kapira sve i kad se spomene brod kaze tata ne mora da ide na brod,,ja necu pokone [sm=smiley13.gif]..Mnogo je tesko gledati ga tuznog tih prvih nekoliko dok se ne adaptiras malo na situaciju, posle udjes u stos, i otac i majka si sve dok on nije tu, pomiris se sa sudbinom da nece biti tu za rodjendane(ne sve), Ngodine, Boziec, i ostale praznike, ali eto.To je velika zrtva i ne bi svaka zena mogla to da izdrzi.Ja to podnosim na najbolji moguci nacin, mada postoje trenuci kad bi neznam ni ja koje pare na svijet dala da je tada uz mene...Nekako naidje period da ti jednostavno dosadi na svudje ides sama sa djeteom, na rodjendane, na okupljanja razna, u igraonice u setnju..Ali eto kazem...covjek se navikne.. Vec sam pisala u drugoj temi da imam bracnih problema pa mi iskreno mozda ovaj put ni nece pasti njegov odlazak na brod tesko..ali ono sto boli je kad svrco svako jutro pita jeli moj tata na brod i kada ce doci, i onda kad setamo ili sa balkona vidi brod pita mama jeli ono tata dolazi kod mene [sm=smiley13.gif],To je tesko jer pate svi..Velika je to zrtva cijele porodice.
|
|
|
|