RE: Duuuga razdvojenost supruznika (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Ana RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (4.5.2017 19:04:10)

Torbi, samo da te grlnem [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (30.5.2017 23:06:16)

Torbice kako gurate?

Torbica -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (31.5.2017 9:48:24)

Emice, nije mi strasno. Prihvatila sam. Dopisujemo se svaki dan Viberom, zna sve na dnevnoj bazi sta nam se desava.
Bas juce ga pitam, kako ti je u dusi? Kaze, cudno mi je, nisam navikao i ne prija mi. E rekoh dobro, moglo ti se i dopasti [sm=smiley36.gif] Mi smo tu, cekamo te....
Budem nekad kratkog fitilja, ali mama mi je bas podrska. Sve u svemu, dobro je. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (31.5.2017 10:43:15)

Drago mi je da si dobro,vidis vec ste pregurali mjesec dana.Brzo ce ostalo proci,prvi je najgori.

Torbica -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (31.5.2017 16:57:23)

Hvala ti draga, da, 25.4 je otisao... Ljubim

Sandricak -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (8.6.2017 12:17:14)

Torbice, grlim vas... mm je nocas otisao na 15 dana i bas mi je cudno... malo tugujem pa se smirim, onda MArko kaze kako mu tata nedostaje, pa hoce da ga zove pa se ja opet raspekmezam... i tako u krug...

IvanaSK RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (8.6.2017 14:38:27)

Sandricak, Torbica, grlim vas puno [sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (8.6.2017 15:01:37)

Sandricak to je jako kratko vreme.Procice brzinski

Sandricak -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (8.6.2017 22:38:09)

hoce... vec jedan dan ggotov... isplanirala sam nekoliko dana unapred aktivnosti tako da ne mislim...MAki me rasplakao danas, pricao sa mm pa se rasplakao i vice kako mu tata nedostaje..

IvanaSK RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (8.6.2017 23:28:19)

A i uz nas vreme brze prolazi [sm=smiley36.gif]
Kad se zaplace tako probaj da ga zanimas necim drugim kako bi "zaboravio"

Sandricak -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (8.6.2017 23:31:25)

tako i radim... VI ste mi velika pomoc da znas samo... i hvala sto postojite

IvanaSK RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (9.6.2017 8:08:39)

IZVORNA PORUKA: Sandricak

tako i radim... VI ste mi velika pomoc da znas samo... i hvala sto postojite

❤️❤️❤️❤️

IvanaSK RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (20.9.2017 15:26:37)

Torbice, muz se vraca u oktobru? Kako si?

Sanjica26 RR -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (20.9.2017 15:29:02)

Uskoro se vraca. Gura super ona. Cujemo se nas dve.

isidora88 -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (20.9.2017 16:16:51)

Torbica je zena zmaj, sve postize i sad vec broje sitno povratka [sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (21.9.2017 8:37:46)

Mame sve mogu heeh...Mm je isao ove godine na 5 nedelja. Iskreno proletelo mi. A ja sam stavila akcenat na zabavu tokom tih 5 nedelja. Isplanirala ruckove vecere, drzala se plana i onda smo se Ducka i ja bacile na bioskop i pozoriste, na sladoled svaki dan [sm=jezicek.gif] i protutnjalo nam 5 nedelja. Skenjale se kad je tata dosao [sm=zz_giggle.gif] prestala zabava ehehhe...

Znam jednu mamu koja kuka kad joj muz ode na jedan dan ili kad radi nocnu. Sta ja znam, mozda ja nemam problem sa tim jer kao sto moj muz kaze "tebi niko ne treba ti sve mozes sama" (naravno ljut je uglavnom kad to govori eheheh)

Na sve se covek navikne. A iskreno toliko smo se culi da mi nije ni nedostajao. [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (23.9.2017 16:29:33)

[sm=smiley31.gif] Ljubim vas puno.... Proslo je 5 meseci, jos samo 1 [sm=kuza.gif] Treba oko 25.10 da krene nazad.
Guram naravno, i imam previse obaveza... Jedva cekam da preuzme dovozenje i odvozenje decice na relaciji, vrtic, skola, gimnastika, fudbal, slikanje... Kazem ja njemu, za to mi bas falis... A on kaze, dooobro da znaam!!! Hahah, ma naravno da je to manje od one rupetine u svemu, jer svima nam nedostaje..iako se cujemo i dopisujemo.... Ja cerki kazem, pa eto videla si ga, a ona kaze, ali mama ne mogu da ga zagrlim.... I tako. Brojimo dane [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Hvala na podrsci....

MamaNecaVo -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (20.10.2017 15:23:31)

Suprug i ja smo cesto razdvojeni jer ima takav posao.Ranije mi je bilo neshvatljivo jer nisam verovara da mogu sama sa malom bebom ali sve dodje na svoje.
Samo treba imati strepljenja i volje pre svega.

isidora88 -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (20.10.2017 16:37:16)

Mm za 10 dana ide na teren, bice to duge 2 nedelje, nije dugo isao i skroz sam navikla da on sve radi oko kuce, moje je samo da skuvam i igra sa decom. Najgore mi je dozovozenje i odvozenje u skolu, radjenje domaceg dok bebac skace oko nas, a o sredjivanju kuce necu ni da pricam, uf bice bas haoticno

MamaNecaVo -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (20.10.2017 16:42:23)

Neko kaze dobra organizacija pa i ja to pricam al opet treba i zivaca..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]