bebać -> RE: Duuuga razdvojenost supruznika (10.3.2011 9:34:41)
|
IZVORNA PORUKA: caca81 Nedjo, vi ste odlučili i prelomili, ali ja ipak da dam svoje mišljenje...Ja bih mogla neki duži period bez muža, ako bi to popravilo našu financijsku situaciju...pouzdano znam da on ne bi mogao, a deca bi se navikla, jer on nekad radi ceo dan, a oni i ne pitaju za njega...U principu svo troje (deca i muž) su veoma vezani za mene i moje dugo odsustvovanje ne bi podneli...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a eto kod mene je drugačiji slučaj...mm je oduvijek radio i uvijek dolazio naveče doma,a u zadnjih mjesec je više kući...čim završi eto ga nekad i u pola dana...i Sergej se skroz navikao na njega....juče ga nije bilo čitav dan,ja čim sam digla Sergeja iz vrtića on je odmah pitao 'jel tajo kući' i tako do naveče je samo njega dozivao dok ovaj nije došao.Sergej ej veoma vezan za njega...jako sam se iznenadila[sm=zmeden.gif] I mi imamo nekakvu ponudu povodom posla u inostranstvu,još uvijek je razmatramo...kako god m odluči,ja smatram da je to mač sa dve oštrice,uostalom, kao i sve...pa mislim da neki kraći period od jednom ili dva puta bi mogla podnijeti...ali zastalno ipak NE....mlada sam a i sama sam u ovom gradu da baš ostanem SAMA u punom smislu te riječi...a da ne govorim o Sergeju.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|