|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
19.4.2014 15:00:07   
Jole84
Miko da znaš da ubi ovo vreme,baš me nervira. Mada možda i bolje za moje nemirno dupe,ne stajem user posted image U pravu je Degu,oćemo stomačeee user posted image
Joj Degu jadne mi s našim nemirkama user posted image ova moja se sad oseća bukvalno svaki pokret,i stalno se rasteže vidim joj nogicu,čak je i gilickam user posted image
Ja ću sutra kod svekijevaca tako da ništa ne spremam,samo sam jaja ofarbala,neću da se forsiram,imam venčanje kod mlađe kumice u sledeći petak pa računam da izdržim,ako me beba pretekne šta je tu je,haljinka je sašivena user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 501
19.4.2014 15:01:20   
mika79
Moram se slikati, pa vam postavljamuser posted image
Jole primaklo se user posted image još malo pa ćeš se maziti sa user posted image

< Poruku je uredio mika79 -- 19.4.2014 15:03:42 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 502
19.4.2014 15:14:25   
Meisje
Eeeeh,koja ekipa ovde,prosto milina citatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 503
19.4.2014 15:20:43   
wivern
Zene, meni se energija vratila...gorusicu i mucninu imam i dalje ali mi to ne stvara problem.. bitno mi je da imam snage da ustanem iz kreveta user posted image
Placljiva uz je za dve nedelje, koje ce vrlo brzo proci...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 504
19.4.2014 15:43:28   
daca77
Wiv, bas bez veze sa tim mucninamauser posted image
Ja i dalje ocekujem tegobe, pa videcemo user posted image
Jole, degu user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 505
19.4.2014 17:55:26   
wivern
Ja ocekujem svaki dan da ce prestati, a ne verujem da ces ih ti i imati..mislim da bi do sada vec pocele...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 506
19.4.2014 18:34:43   
Maslacak15
I ja to mislim vrsnjakinjo kao i Viw. Ako do sada nisu krenule teske mucnine povracanja itd ne verujem da ce biti bas ozbiljnih. Ipak si ti sutra punih sedam nedelja. Iako mucnine ne krecu istog sekunda po implantaciji kao sto se nekad misli, rekla bih da je uopbicajeno da se pojave oko 7-10 dana posle testa najkasnije. Ja sam na 6+6 uveliko bacala peglu u obe trudnoce user posted image po vise puta dnevno. Moze se desi da ti se jave jos mucnine tu i tamo ali sumnjam da ce biti zurke ako je do sada stanje mirnouser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 507
19.4.2014 19:08:01   
daca77
Vrsnjakinjo, ovakvo stanje mi se svidja...jedem sta hocu i koliko hocu, ali sam zato za 2 nedelje u +1kg.user posted image
Nego, dobro...za vreme one stimulacije i gripa+izbacivanje glutena, propala sam skroz i strasno smrsala, tako da se nisam jos priblizila svojoj idealnoj tezini od 55kg.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 508
19.4.2014 19:09:52   
New Mom

IZVORNA PORUKA: daca77

Wiv, bas bez veze sa tim mucninamauser posted image
Ja i dalje ocekujem tegobe, pa videcemo user posted image
Jole, degu user posted image

E tako sam ja u prvoj taman rekla kako cu biti u onih 20% srecnica koje nemaju mucnine, a onda sam od nekih 7+2 (tako nesto) vise bila u wc nego bilo gde u kuci.
A posto sam to prosla u sve tri - veruj mi, to ti ne treba.

Kako ste zene? Ja se raspadam od bolova. Jutros sam bila toliko ocajna da sam preplakala. Mm sizi koliko sam negativna postala.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 509
19.4.2014 19:11:31   
daca77
NM, i dalje imas bolove? Sta kazu dr?user posted image
A sto se tice mucnine, nemoj da me plasisuser posted image
Sve se nadam da me nisu zamenili u bolnici i da ce genetika odraditi svoje.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2014 19:17:35 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 510
19.4.2014 19:19:36   
New Mom
Ma necu da te plasim. Samo kazem da pazis sta zelis.
Kazu mirovanje, mirovanje, mirovanje. Utrogestan imam jos 10ak dana, ako sam dobro izracunala. Da mi je da bar toliko izguram...
U stanju sam panike, jos mi fale poslednji lab. nalazi, nalaz na zuticu, doznake za porodiljsko... Samo uput za bolnicu imam.
Torbu sam spremila vecinski. Ali nisam sebe. A i za bebu nista oprano i odvojeno.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 511
19.4.2014 19:21:50   
daca77
Nema panike, to ti ne treba...bice sve u redu, ne brini.user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 512
19.4.2014 19:22:43   
tillia
gde ste trudnice,ja da vas pozdravim!
mi smo dobro,nema krvarenja,stalo je isti dan.
Daco,ne prizivaj mucnine.Ja ih uopste nisam imala,povratila sam jednom od pokvarenog soka aronije.
da nije bila vto,ne bih skontala da sam trudna do 4.meseca.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 513
19.4.2014 21:47:19   
Mara1986
Oj devojke... kako ste mi? user posted image još ste trudne? hihihihi... jao meni nedostaje stomak... da mi je to neko rekao pre par nedelja ja bi rekla da nije normalan!... stomak barem ne plače user posted image mi imamo grčeve .. što je valjda normalno i trebam sa tim da se pomirim... ali muka je kad gledaš bebu kako se grči i plače a ti samo možeš pored nje da kukaš... ali i to će proći ... pa će doći zubi ... i nove muke... ali te muke će postati slatke...posle puno,puno vremena. Ako mislite da vam trudnoća brzo prolazi (ne mislim na one kojima još malo fali do porođaja- tad vreme naj sporije prolazi) trebate da vidite kako prolazi vreme kad se beba rodi... evo mi za par dana ćemo imati čitav mesec i prvu kontrolu .. ps. moram da se pohvalim da sam za ovih 10 dana kako doniram mleko napunila 10 flašica od po 250ml to je 2,5l + pravim "štek" i za Vasu u zamrzivaču + ga dojim... ako vam treba mleka za kafu znate kome da se javite user posted image .... fuj.... user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 514
19.4.2014 22:19:19   
wivern
Jao NM bas te je stislo. Najgore je kad ostanes sam sa svojim mislima i problemom, verujem da ti je jako tesko. Drzi se user posted image
Ja recimo ne povracam ali ne mogu vise nista da pojedem a da me ne muci gorusica i mucnina. A ne povracam jer uspevam nekako da se suzdrzim, ne umem da povracam popucaju mi svi kapilari od naprezanja. I pored mog ne jela ja se za ova 3 meseca ugojih 4 kg.
Tako da Daco ti neces imati mucnine i uzivaj i jedi sta god pozelis..

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 515
19.4.2014 22:19:58   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje evo i mene...Konačno,posle 6 godina da promenim status user posted image
Ljubim vas sve...user posted image

Hvala dragom Bogu!
Ljubim puno. I pravim mesto velikom stomaku ;-).

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 516
19.4.2014 22:31:22   
Maslacak15
O pa wiv sta hoces ti si odlicna ja sam drugo tromesecje docekivala sa minus 1. A dobijanje na kilazi je krenulo tek od neke 16 17 te nedelje, ali sam posle sve nadoknadila. Cirka po Kilo nedeljno do osmog meseca onda je usporilouser posted image . Ah sve to dodje i prodje, najvaznije da su bebice ok. Ja sam uprkos groznim mucninama i povracanjima prezadovoljna, mislim da sam imala super trudnoce jel mi od 13 te nedelje nadalje nista falilo nije i docekah 40 tu nedelju bez mnogo muke. Daco samo ti ruckaj!!!user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 517
19.4.2014 22:34:51   
degu
NM ne daj se user posted image
i ja sam imala fazu nedavno sa sve negativom i plakanjem. Pokušaj tu negativu da izbaciš iz sebe, jer pojačava kontrakcije i bes i nervoza i plakanje. A verujem da ti je grozno i da se osećaš nemoćno da išta promeniš, ali proćiće, samo nek ti to bude u glavi user posted image
Daco ja nisam povratila ni jednom, a bilo mi je kao nešto pomalo muka do 10. nedelje. Od tad imam apetita i više nego što mi treba user posted image za kile se ne sekiraj, ti si svakako mrša.
Maro :*

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 518
19.4.2014 22:45:55   
wivern
Ma mene uopste ne brine gojenje, bas me briga, tu cu brigu brinuti kad dodje na red user posted image
Nervira me sto ne mogu da jedem ono sto hocu, npr jogurt sam morala da izbacim , pa paradaiz, pa crvenu papriku, pa sir... sve sto volim user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 519
19.4.2014 23:05:35   
degu
ja se malo brinem, malo se ne brinem user posted image
jedem kao i ranije, a gojim se baš brzo, al šta da radim, moram jesti user posted image
Wiv a zašto ne smeš to što si nabrojala?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 520
19.4.2014 23:45:24   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: wivern
Nervira me sto ne mogu da jedem ono sto hocu, npr jogurt sam morala da izbacim , pa paradaiz, pa crvenu papriku, pa sir... sve sto volim user posted image

Wiv, što si izbacila jogurt, i paradajz, papriku? Ok, mladi sir ne, ali stari možeš, pa čak i mladi ali kupovni (u kutiji). Ili imaš neki poseban razlog, savet dr.?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 521
19.4.2014 23:55:02   
wivern
Imam jaaaako poseban razlog- toliko mi je lose posle tih namirnica da ne mogu da vam opisem, ne znam za sebe od gorusice i muke. Jednostavno mi ne prijaju. Ali mi zato prija tursija koju nikad nisam specijalno volela :)

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 522
19.4.2014 23:56:54   
Lepterija
Draga moje, srecan vam ovaj najradosniji hriscanski praznik. Ja odoh na liturgiju sinove da pricestim. HRISTOS VASKRSE! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 523
20.4.2014 0:06:43   
dunja RR
Wiv, uff jasno.

Lepto, ja idem na jutarnji pričest, ovde kod nas nema noćna Vaskršnja liturgija, a više bih volela da ima jer je manja gužva, a ipak ja sa stomakom. Na zdravlje i spasenje ti bilo!

Devojke srećan praznik, Hristos Vaskrse!

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.4.2014 0:07:49 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 524
20.4.2014 9:55:41   
Jole84
Devojke srećan vam praznik,Hristos voskrese,ljubim vas user posted image user posted image
Sinoć nam se porodila Lavica,odoh da otvorim temu user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here