Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 10:00:19
|
|
|
|
wivern
|
Hristos vaskrse, srecan uskrs svima koji slave!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 11:40:00
|
|
|
|
New Mom
|
Bogme, lavica preko reda ode (njoj je koliko se secam bio vtp 9.maj). A degu i ostale iz treceg razreda, dajte upisujte se na spisak. Mimo nas majskih vas ostalih malo, a ima vas. Mi danas malo ekskurzije, po babama i dedama. Koliko ja izdrzim.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 12:45:48
|
|
|
|
imperial
|
Srećan vam najradosniji hrišćanski praznik,mi danas ulazimo u sedmi mesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 13:11:51
|
|
|
|
World
|
Hristos vaskrse!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 21:01:43
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Hristos voskrese! Sretan praznik drage.. Lepterija i Dunja nek vam je na zdravlje i spasenje sveto pricesce! Mene boleo stomak 2 dana i nocu,tako da smo danas zavrsili na betaniji u N.Sadu,izgleda lazne kontrakcije,nisam imala mira da cekam utorak,hvala dragom Bogu sve ok,radili mi ctg i pregledala me dr vaginalno-nisam otvorena i kaze dr danas se necu poroditi,a za sutra cemo videti?! Sad me sramota sto sam toliki panicar,ali nije svejedno za dve nedelje ulazim u deveti.Pustili me kuci,sad sam umorna i iscrpljena,ali mirnija kada znam da je sve ok. Kada je cula dr da koristim utrogestan 3 puta dnevno,rece mi da sam pre 2 meseca trebala prestati i da odmah ukinem! Nisam pametna-pa sam ipak popila danas,strah me da prestanem odjednom. Veliki pozdrav za sve trudnice,da ne nabrajam-mislim na sve vas! Uzivajte u praznicima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 21:08:03
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Lepo je nama nasa draga maslacak pisala za utrogestan da nema potrebe koristiti-ovde stvarno dele kao bombone,tako da je moramo ubuduce slusati,moja dr je bas danas bila iznenadjena kada sam rekla dozu leka koju koristim. Pozdrav i za nasu maslacak!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 20.4.2014 21:40:47
|
|
|
|
degu
|
Srećan vam Uskrs drage moje. Andjela važno je da si zatvorena, neće bebac tako brzo. Što se tiče utrogestana i ja ga i dalje koristim, nemam pojma što. Kontrakcije imam, pa imam, malo magnezijum pomogne. Počele su ruke poprilično da me bole, malko su otekli prsti al ne znam zašto bole. NM odmah ispunjavam naređenje
< Poruku je uredio degu -- 20.4.2014 21:44:24 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 0:24:23
|
|
|
|
Zvoncica87
|
Hristos Vaskrse! Zelim sve da vas pozdravim,ja sam nova clanica i nadam se da cemo se lepo druziti. Malo ce mi trebati vremena da se uhodam ovde. Da skontam kako funkcionise "caskanje",pa ako negde slucajno pogresim,nemojte mi zameriti. Inace,ja sam u 20oj nedelji trudnoce.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 0:26:52
|
|
|
|
Verolina
|
Zvoncice, dobrodosla . Ove trudnjacice ovde su ti super, lepo cete se druziti. Samo mislim da je vecina njih vec u hrka transu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 0:29:46
|
|
|
|
anci kv
|
zvončice ,samo polako Dobrodošla
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 9:13:32
|
|
|
|
plačljiva
|
Zvončice dobrodošla Dobro jutro trudničice Hitno mi je potrebna pomoć...Kako ste rešavale pitanje opstipacije(zatvora)u trudnoći?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 9:22:28
|
|
|
|
soni
|
Placljiva mnogo mi je drago da te vidim i u ovim temama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 9:23:02
|
|
|
|
soni
|
Naravno i zbog svih ostalih..samo da je mnooogo beba
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 9:33:03
|
|
|
|
plačljiva
|
Konačno i ja soni među trudnice Došlo je vreme da i ja promenim status
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 9:39:33
|
|
|
|
soni
|
Tako si obecala :)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 9:58:01
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Hitno mi je potrebna pomoć...Kako ste rešavale pitanje opstipacije(zatvora)u trudnoći? Uh, vrlo tesko pitanje za mene (meni nista skoro nikad ne pali). Al evo ti tema KLIK pa pokusaj savete. I strpljenja, nista ne uspe iz prve vec treba nekoliko dana vezati da bi bilo efekta.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 10:32:07
|
|
|
|
daca77
|
Placljiva, isti problem imam i ja i jedino ga resava DonatMg voda, 2dl ujutru pre dorucka. Pokusavala sam da se zatvora resim suvim sljivama, ali nije islo, posto mi strasno dizu secer u krvi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 10:48:28
|
|
|
|
Ana13
|
I meni jedino Donat pomaze. I to vrlo efikasno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 11:16:09
|
|
|
|
Janja V
|
Dobrodosla, Zvoncice! Mi smo tu negde sa trudnocom. Kada ti je termin? Placljiva, pokusaj sa mlevenim semenkama lana u jogurtu. Ja do sada nisam imala tih problema, ali su mi rekli ukoliko ih budem imala. Mozda i samo jogurt pomogne ili neki kompot od sljiva.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 11:58:48
|
|
|
|
wivern
|
Zvoncice dobrodosla Andjeela, Degu meni su u Mariboru rekli da utrogestan koristim samo do 12-e nedelje, ne kasnije i ja sam sada sasvim zbunjena zasto mi ga ovde prepisuju do kraja trudnoce. Placljiva meni je isto pomogla donatmg voda, mada hvala bogu u ovoj trudnoci nemam taj problem ali zato sve ostale imam . Meni umesto da mucnine prolaze one se samo pojacavaju, uvece legnem u 21h jer mi je toliko muka da ne znam sta bih sa sobom. Probala sam i bademe, jabuku...nista ne pomaze... Taman sam se ponadala da ce danas biti lep dan a ono sipak, opet se namrcilo..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 12:11:42
|
|
|
|
tillia
|
dobro nam dosle nove trudnice!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 13:36:41
|
|
|
|
World
|
Hitno mi je potrebna pomoć...Kako ste rešavale pitanje opstipacije(zatvora)u trudnoći? ja pisah vec negdje.. u zatvoru valjda... pila sam donat ujutru po casu, jela voce tipa jagode, sad ih imas pa probaj, one bas podsticu, a najbolje se ide u wc od cijedjenog soka od cvekle (mada ja tu stavim i mrkvu i jabuku i malo nekog citrusa), to pijem svaki dan, i nemam problema.. e da, ukinula sam sama sebi prenatal jer sam od njega redovno imala zatvor, pa sam se vise posvetila vocu i povrcu i mesu i zeljezu u prirodnim oblicima..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 13:59:37
|
|
|
|
Zvoncica87
|
Hvala svima na dobrodoslici Termin mi je 02. Septembar,mada kada sam bila na 4D UZ bebac je bio toliko nemiran,tako da mislim da ce stici u Avgustu. Inace,ja nemam problem sa zatvorom,ali imam sa gasovima i sa podrigivanjem. Pozzic za sve...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 16:18:44
|
|
|
|
Janja V
|
Meni je 7. septembar Ne znam zasto, ali i ja imam neki osecaj da ce biti pre.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 21.4.2014 20:37:56
|
|
|
|
Zvoncica87
|
Je l' ti to prvo dete? Ne znam kako je kod ostalih trudnica,ali moja beba je bila baaaas aktivna u subotui ceo dan sam je osecala,probudila me je u 07.20h,juce i danas je bas mirna... Je l' to OK?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?