Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 30.4.2014 22:48:32
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas zenske samo da vam javim da sam se porodila ovog puta je bilo jos brze nego proslog pola glave bilo napolju kad sam stigla u betaniju, samo su me odgurali u porodjajnu salu, beba je super, 3050gr i 51cm ja sam dobro, nisu stigli da me iseku pa sam popucala, sta sad, proci ce... ljubac za sve od nikole i mene! Poc draga, Ceeeestitam od srcaaaa!!! Beboooo, dobro nam dosla!!! Ali nije u redu sto si nas preskocila...Ja brojim dane i nikako da se desi, vise mi je dojadio ovaj stomak A izgleda da nece skoro. Juce sam bila kod dr i rece da je grlic zatvoren, nista se ne desava i ostaje nam samo da cekamo, pa kad Lo odluci da izadje..sve od nje zavisi...Kaze mm "pa to je mala crnogorka, lepo joj unutra, toplo, nije gladna, nista je ne remeti i sto bi izlazila"...hahah
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 1.5.2014 7:14:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Drage trudnice, prelazimo u novu temu za maj - Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?