Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 30.4.2014 22:48:32
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas zenske samo da vam javim da sam se porodila ovog puta je bilo jos brze nego proslog pola glave bilo napolju kad sam stigla u betaniju, samo su me odgurali u porodjajnu salu, beba je super, 3050gr i 51cm ja sam dobro, nisu stigli da me iseku pa sam popucala, sta sad, proci ce... ljubac za sve od nikole i mene! Poc draga, Ceeeestitam od srcaaaa!!! Beboooo, dobro nam dosla!!! Ali nije u redu sto si nas preskocila...Ja brojim dane i nikako da se desi, vise mi je dojadio ovaj stomak A izgleda da nece skoro. Juce sam bila kod dr i rece da je grlic zatvoren, nista se ne desava i ostaje nam samo da cekamo, pa kad Lo odluci da izadje..sve od nje zavisi...Kaze mm "pa to je mala crnogorka, lepo joj unutra, toplo, nije gladna, nista je ne remeti i sto bi izlazila"...hahah
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 1.5.2014 7:14:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Drage trudnice, prelazimo u novu temu za maj - Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
|
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.