|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 30 31 [32]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
30.4.2014 22:48:32   
Jeltje

IZVORNA PORUKA: pocahontas

zenske samo da vam javim da sam se porodila user posted image
ovog puta je bilo jos brze nego proslog user posted image pola glave bilo napolju kad sam stigla u betaniju, samo su me odgurali u porodjajnu salu, beba je super, 3050gr i 51cm user posted image ja sam dobro, nisu stigli da me iseku pa sam popucala, sta sad, proci ce...

ljubac za sve od nikole i mene!

Poc draga,

Ceeeestitam od srcaaaa!!! Beboooo, dobro nam dosla!!! user posted image user posted image

Ali nije u redu sto si nas preskocila...Ja brojim dane i nikako da se desi, vise mi je dojadio ovaj stomak user posted image A izgleda da nece skoro. Juce sam bila kod dr i rece da je grlic zatvoren, nista se ne desava i ostaje nam samo da cekamo, pa kad Lo odluci da izadje..sve od nje zavisi...Kaze mm "pa to je mala crnogorka, lepo joj unutra, toplo, nije gladna, nista je ne remeti i sto bi izlazila"...hahah user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 776
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
1.5.2014 7:14:18   
Trcosava
Drage trudnice, prelazimo u novu temu za maj - Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 777
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 30 31 [32]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 30 31 [32]
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here