Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 17.4.2014 22:54:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Nm, jos malko..bas ste sve potrefilo! A grlic,u kakvom je stanju? Sad si usla u 36.tu..pa ti je lakse!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 17.4.2014 23:33:02
|
|
|
|
Cecana
|
Uh tilia bas si imala avanturu,ne ponovilo se. Meni je beta bila 280 i nesto, a kazu da je devojcica.Mozda su i omasili,videcemo jos.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 8:10:27
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! NM, kod tebe bas veselo... Ja se namucih oko tickera i na kraju nista-ne dozvoljava mi da ubacim dane, a sam mi proracunava nedelju trudnoce
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:07:04
|
|
|
|
ivaMark
|
Juhuuuuu, citala sam sta ste pisale o uz i tome da se pogresi pol, i ja se isto to pitam...ok je da se beba namesti nezgodno pa da ne moze da se vidi lepo, ili ako je uz iz proslog veka, ali sa ovim novijim i u kasnijoj trudnoci Mi idemo sledece nedelje na kontrolu, trebam i analize ks i urina da radim, nadam se da se smanjio pesak u mokraci. I iskrena da budem: jedva cekam da saznam pol NM, izdracete vi jos malo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:35:40
|
|
|
|
World
|
Ma mozda je i bolje da se svi iznenadimo, zamisli kad nisu ni imali UZ.. sato su valjda sve bebe bile obucene u bijelo.. Kod mene nema iznenadjenja, provjerili smo... Mada nas nesto nije ni interesovalo pretjerano, samo da je sve kako treba..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:38:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Ma mozda je i bolje da se svi iznenadimo, zamisli kad nisu ni imali UZ.. sato su valjda sve bebe bile obucene u bijelo.. ovo ti je dobro nego, World...baci pogled na temu o obuci za decu, ako imas vremena... ja pitala nesto pre par dana.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:46:58
|
|
|
|
World
|
Eno napisala sam ti Ako ti treba dodatnih pojasnjenja, pisi na pp, ne znam koliko se smije ovako javno pisati a da nije reklama...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:54:40
|
|
|
|
ivaMark
|
Procitala, hvala punooo. Kad nemam pojma gde sta ima a nemam ni koga ovde da pitam
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 19:59:07
|
|
|
|
pocahontas
|
cao zenske, nadam se da uzivate u praznicima! sve vas gde je LO, da li je izasla iz porodilista...jedvva cekam da cujem kako je sve proslo! cmoka za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 9:26:00
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro , tilija mogu da zamislim kako si se potresla, neponovilo se.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 9:33:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro jutrooo, dobar daaaan.... Poc i kod tebe jos oko mesec danaaaaa
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 10:11:52
|
|
|
|
vonavoj
|
dan! ubi me glavobolja..grozno vreme!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 11:00:18
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav trudnice! Nadam se da ste dobro i da fino cekate termine....nije se niko u medjuvremenu porodio valjda Vidim da svima zapelo za oko sto je ginekolog pogrijesio pol, prvo da kazem dobro smo, zive smo, zdrave smo i to je najbitnije. A iznenadjenje....pa evo da razjasnim situaciju...moj ginekolog inace ne govori pol ali pokaze na ultrazvuku pol pa ako pogodis to je to a ako ne onda imas iznenadjenje kao mi, i tako u 12toj nedjelji kaze ginekolog jedna nogica, druga nogica sta vidite izmedju...izgleda da smo vidjeli pupcanik poslije nismo ni pitali za pol a u trudnoci sam radila svega 4 ultrazvuka, prvi da potvrdim trudnocu, pa u 12 nedjelji, 20 i 36toj a za pol nismo ni pitali niti isli privatno kao sto smo prvi put radili. Tako da nestrucnost je samo moja iako bi i moja baba mozda pogodila, ja eto nisam i drago mi je sto nisam Ljubim vas sve redom, budite mi dobro i mazite trbe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 11:55:15
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! LO, veliki Ovde je i dalje mirno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 12:05:47
|
|
|
|
wivern
|
LO bas lepo iznenadjenje u vidu jedne divne smizlice ... Volim kad mi dan pocne sa lepim vestima, stize nam placljiva u drustvo. Daco kakvi su prvi utisci sa bolovanja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 12:06:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Divno little one Aleksandra i Andrea, bice luda zurka za koju godinu. Drago mi je da ti se ispunila zelja da docekate Uskrs svi zajedno kod kuce Uzivajte kao cetverac!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 12:36:17
|
|
|
|
Mille
|
Lepe vesti sa svih strana. LO bas mi je drago da je sve super, nadam se porodjajnoj prici :-) Ja od jutros gulim zidove, nabijam misice a bebac pravi zurku u stomaku :-) U utorak radim ogtt test, a ona ponovo UZ u cetvrtak. Verujem da ce sve biti kako treba:-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 13:52:06
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja radila ogtt i rezultati su dobri, samo se sa sekretom mucim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:01:49
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje evo i mene...Konačno,posle 6 godina da promenim status Kada da idem na prvi UZ...Koliko od bete? Ljubim vas sve...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:25:07
|
|
|
|
Jole84
|
Plačljiva!! Baš si me obradovala,neka ti je laka trudnoća draga i znaš da si obećala da menjaš nik u srećica,pamtiiiim Kako se osećaš? Ja sam na uz išla dve nedelje posle bete,taman da se nešto vidi i čuje srculence,pre toga je baš rano Mille biće sve u redu,javni se posle uz vrednice LO ma naravski,nek je živa i zdrava,još jedna princeza,baš lepo a činjenica je da nisi išla često na uz,nisam znača da si pogađala sama Tilia bitno da je sve ok kako si sada? Cecana,Poc,Daco,Maki,Von,Iva,Miko,Wiv...... Nema nam nešto Pari,Lavice i Jelt? Ili su meni dani predugi
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:37:06
|
|
|
|
degu
|
Jel se to meni čini ili ja nisam dobila zagrljaj? Ništa grlim ja tebe Jole a ti kako oćeš Plačljiva dočekasmo i mi da budemo u ovoj temi, baš mi je drago što smo zajedno, puno starih bivših crtica
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:39:51
|
|
|
|
Jole84
|
Kako li sam te omašila veverko kako si? Mi završili sve moguće pripreme,sad samo čekamo,kačim vam ovih dana slike sobice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:44:33
|
|
|
|
mika79
|
Plačljiva dobro nam došla, ja se slažem sa Joletom da sačekaš 2 nedelje za uz, a do tada se čuvaj što više možeš i ovako je vreme nikakvo pa te neće ni vući napolje. Jole, Degu
< Poruku je uredio mika79 -- 19.4.2014 14:46:53 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:45:15
|
|
|
|
degu
|
Pa sve sam teža ujutru se osećam super kao da nemam stomaka, a do uveče se naduvam kao žaba i kotrljam kao kornjača al sve u svemu sam dobro, još uvek sve mogu, ofarbala sam juče jaja, sad završila s ručkom, pa ću da napravim neki kolačić, uveče da pečem neko meso za sutra, a sutra sve 4 u vis Ova moja malena je postala gruba poprilično, baš se bije :D sad najviše volim kad spava pa se lagano pomera, ovako se osetim nekad zlostavljano :D Jelt nam se muči s išijasom ja mislim, a ne znam gde su nam žene. Jedva čekam da vidim sobičak!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:48:41
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Jole, Degu Miko Gledam ti tiker i mislim da je vreme da nam uslikaš stomače
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?