Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 17.4.2014 22:54:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Nm, jos malko..bas ste sve potrefilo! A grlic,u kakvom je stanju? Sad si usla u 36.tu..pa ti je lakse!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 17.4.2014 23:33:02
|
|
|
|
Cecana
|
Uh tilia bas si imala avanturu,ne ponovilo se. Meni je beta bila 280 i nesto, a kazu da je devojcica.Mozda su i omasili,videcemo jos.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 8:10:27
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! NM, kod tebe bas veselo... Ja se namucih oko tickera i na kraju nista-ne dozvoljava mi da ubacim dane, a sam mi proracunava nedelju trudnoce
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:07:04
|
|
|
|
ivaMark
|
Juhuuuuu, citala sam sta ste pisale o uz i tome da se pogresi pol, i ja se isto to pitam...ok je da se beba namesti nezgodno pa da ne moze da se vidi lepo, ili ako je uz iz proslog veka, ali sa ovim novijim i u kasnijoj trudnoci Mi idemo sledece nedelje na kontrolu, trebam i analize ks i urina da radim, nadam se da se smanjio pesak u mokraci. I iskrena da budem: jedva cekam da saznam pol NM, izdracete vi jos malo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:35:40
|
|
|
|
World
|
Ma mozda je i bolje da se svi iznenadimo, zamisli kad nisu ni imali UZ.. sato su valjda sve bebe bile obucene u bijelo.. Kod mene nema iznenadjenja, provjerili smo... Mada nas nesto nije ni interesovalo pretjerano, samo da je sve kako treba..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:38:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Ma mozda je i bolje da se svi iznenadimo, zamisli kad nisu ni imali UZ.. sato su valjda sve bebe bile obucene u bijelo.. ovo ti je dobro nego, World...baci pogled na temu o obuci za decu, ako imas vremena... ja pitala nesto pre par dana.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:46:58
|
|
|
|
World
|
Eno napisala sam ti Ako ti treba dodatnih pojasnjenja, pisi na pp, ne znam koliko se smije ovako javno pisati a da nije reklama...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 11:54:40
|
|
|
|
ivaMark
|
Procitala, hvala punooo. Kad nemam pojma gde sta ima a nemam ni koga ovde da pitam
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 18.4.2014 19:59:07
|
|
|
|
pocahontas
|
cao zenske, nadam se da uzivate u praznicima! sve vas gde je LO, da li je izasla iz porodilista...jedvva cekam da cujem kako je sve proslo! cmoka za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 9:26:00
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro , tilija mogu da zamislim kako si se potresla, neponovilo se.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 9:33:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro jutrooo, dobar daaaan.... Poc i kod tebe jos oko mesec danaaaaa
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 10:11:52
|
|
|
|
vonavoj
|
dan! ubi me glavobolja..grozno vreme!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 11:00:18
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav trudnice! Nadam se da ste dobro i da fino cekate termine....nije se niko u medjuvremenu porodio valjda Vidim da svima zapelo za oko sto je ginekolog pogrijesio pol, prvo da kazem dobro smo, zive smo, zdrave smo i to je najbitnije. A iznenadjenje....pa evo da razjasnim situaciju...moj ginekolog inace ne govori pol ali pokaze na ultrazvuku pol pa ako pogodis to je to a ako ne onda imas iznenadjenje kao mi, i tako u 12toj nedjelji kaze ginekolog jedna nogica, druga nogica sta vidite izmedju...izgleda da smo vidjeli pupcanik poslije nismo ni pitali za pol a u trudnoci sam radila svega 4 ultrazvuka, prvi da potvrdim trudnocu, pa u 12 nedjelji, 20 i 36toj a za pol nismo ni pitali niti isli privatno kao sto smo prvi put radili. Tako da nestrucnost je samo moja iako bi i moja baba mozda pogodila, ja eto nisam i drago mi je sto nisam Ljubim vas sve redom, budite mi dobro i mazite trbe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 11:55:15
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! LO, veliki Ovde je i dalje mirno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 12:05:47
|
|
|
|
wivern
|
LO bas lepo iznenadjenje u vidu jedne divne smizlice ... Volim kad mi dan pocne sa lepim vestima, stize nam placljiva u drustvo. Daco kakvi su prvi utisci sa bolovanja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 12:06:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Divno little one Aleksandra i Andrea, bice luda zurka za koju godinu. Drago mi je da ti se ispunila zelja da docekate Uskrs svi zajedno kod kuce Uzivajte kao cetverac!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 12:36:17
|
|
|
|
Mille
|
Lepe vesti sa svih strana. LO bas mi je drago da je sve super, nadam se porodjajnoj prici :-) Ja od jutros gulim zidove, nabijam misice a bebac pravi zurku u stomaku :-) U utorak radim ogtt test, a ona ponovo UZ u cetvrtak. Verujem da ce sve biti kako treba:-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 13:52:06
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja radila ogtt i rezultati su dobri, samo se sa sekretom mucim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:01:49
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje evo i mene...Konačno,posle 6 godina da promenim status Kada da idem na prvi UZ...Koliko od bete? Ljubim vas sve...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:25:07
|
|
|
|
Jole84
|
Plačljiva!! Baš si me obradovala,neka ti je laka trudnoća draga i znaš da si obećala da menjaš nik u srećica,pamtiiiim Kako se osećaš? Ja sam na uz išla dve nedelje posle bete,taman da se nešto vidi i čuje srculence,pre toga je baš rano Mille biće sve u redu,javni se posle uz vrednice LO ma naravski,nek je živa i zdrava,još jedna princeza,baš lepo a činjenica je da nisi išla često na uz,nisam znača da si pogađala sama Tilia bitno da je sve ok kako si sada? Cecana,Poc,Daco,Maki,Von,Iva,Miko,Wiv...... Nema nam nešto Pari,Lavice i Jelt? Ili su meni dani predugi
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:37:06
|
|
|
|
degu
|
Jel se to meni čini ili ja nisam dobila zagrljaj? Ništa grlim ja tebe Jole a ti kako oćeš Plačljiva dočekasmo i mi da budemo u ovoj temi, baš mi je drago što smo zajedno, puno starih bivših crtica
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:39:51
|
|
|
|
Jole84
|
Kako li sam te omašila veverko kako si? Mi završili sve moguće pripreme,sad samo čekamo,kačim vam ovih dana slike sobice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:44:33
|
|
|
|
mika79
|
Plačljiva dobro nam došla, ja se slažem sa Joletom da sačekaš 2 nedelje za uz, a do tada se čuvaj što više možeš i ovako je vreme nikakvo pa te neće ni vući napolje. Jole, Degu
< Poruku je uredio mika79 -- 19.4.2014 14:46:53 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:45:15
|
|
|
|
degu
|
Pa sve sam teža ujutru se osećam super kao da nemam stomaka, a do uveče se naduvam kao žaba i kotrljam kao kornjača al sve u svemu sam dobro, još uvek sve mogu, ofarbala sam juče jaja, sad završila s ručkom, pa ću da napravim neki kolačić, uveče da pečem neko meso za sutra, a sutra sve 4 u vis Ova moja malena je postala gruba poprilično, baš se bije :D sad najviše volim kad spava pa se lagano pomera, ovako se osetim nekad zlostavljano :D Jelt nam se muči s išijasom ja mislim, a ne znam gde su nam žene. Jedva čekam da vidim sobičak!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 19.4.2014 14:48:41
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Jole, Degu Miko Gledam ti tiker i mislim da je vreme da nam uslikaš stomače
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.