Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 9:41:09
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro cure. Iva Vaistinu Voskrese . Srecan Uskrs svima . Iva radi testic pod hitno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 10:03:03
|
|
|
|
manjaa
|
Srećan Uskrs, Radost u kući svima od srca! Ivo trudna si :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 11:15:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Madre u akciju! Iva11,cekamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 15:27:50
|
|
|
|
megi85
|
Sretan Uskrs cure Iva cekamo lijepe vijesti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 17:49:02
|
|
|
|
amelia
|
Madre dobro sam evo me i kod mene se izgleda sprema O pojavio se danas egg znaci u priblizno vreme cemo ocekivati . Iva navijam iz sve snage hajde pa da nas sutra obradujes von kako si ti jel prestalo ono curkanje?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 19:00:21
|
|
|
|
nensica
|
Cureee, srecan nam Uskrs!!!! Samo da vas pozdravim!! Ivaaaa, cekamo vesti. :-*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 19:27:29
|
|
|
|
vonavoj
|
prestalo je..ali ne mirujem pretereno..dosla mi sestra bliznakinja sa klincima...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:16:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Ćao drage moje. Hvala što mislite na mene. Ja ova dva dana ne stajem, baš se nešto izmorena...Nadam se da ću se obradovati sjutra, mada simptome nemam nikakve ni za šta. Ni danas nisam dobila. Nadam se da neću. Kako ste sve, ima li kakvih noviteta?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:21:40
|
|
|
|
Verolina
|
Iva, svi navijamo sutra za tebe
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:24:23
|
|
|
|
madre
|
je l planiras test ujutru, iva? rekla bih da ne moze nista drugo biti u pitanju osim ! svaka cas_t sto si izdrzala da ne radis test do sada. vero, ima li kod tebe nesto novo? nema te...
< Poruku je uredio madre -- 20.4.2014 22:25:59 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:24:28
|
|
|
|
Štetica
|
Iva jedva cekam da nas sutra obradujes sa testicem.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:26:49
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: madre je l planiras test ujutru, iva? rekla bih da ne moze nista drugo biti u pitanju osim ! svaka cas_t sto si izdrzala da ne radis test do sada. vero, ima li kod tebe nesto novo? nema te... Da , biohemijska, sto mu gromova...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:32:42
|
|
|
|
Štetica
|
Verka glavu gore,mora da bude i ONA prava za inat biohemiskim. Nas dve ispratismo sve stare cekalice u trudnicke teme,pa valjda ce neka da nadje neki kran,da nam iscupa korenje iz crtica.Od starih ostadosmo ti,nata11 i ja.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:46:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Žene drage, navikla sam da gledam negativne testove, pa mi je strah glavni razlog što ga nisam do sad radila. Po Fertilitiju, u petak sam trebala dobiti, po mom ciklusu danas, nemam simptome ni da sam trudna, ni da ću dobiti, ne boli me ništa. Prošle nedjelje me boljelo, pa je stalo...Radiću sjutra, baby rapid ili tako neki pouzdani. Kiss za sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:48:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ćao drage moje. Hvala što mislite na mene. Ja ova dva dana ne stajem, baš se nešto izmorena...Nadam se da ću se obradovati sjutra, mada simptome nemam nikakve ni za šta. Ni danas nisam dobila. Nadam se da neću. i mi se nadamo da neces . verolino, iz prikrajka te pratim sve vreme od kada sam na rr, i stvarno se uvek nadam lepim vestim od tebe... i evo, nadam se i dalje... bice uskoro... . i ostale devojke , nadam se da ste danas imale lep dan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:52:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Verka glavu gore,mora da bude i ONA prava za inat biohemiskim. Nas dve ispratismo sve stare cekalice u trudnicke teme,pa valjda ce neka da nadje neki kran,da nam iscupa korenje iz crtica.Od starih ostadosmo ti,nata11 i ja. Jole svesrdno navija da se ne poradja dok ne odleprsamo u prvo.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 22:53:14
|
|
|
|
Verolina
|
Bubulence, ja kad raspalim ima tri ceri odjedared da rodim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:02:00
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Da , biohemijska, sto mu gromova... madr fakr
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:04:14
|
|
|
|
Verolina
|
E, bas vala Madre. Znas li kako sam psovala. Nisam plakala uopste, ali sam izgovorila takav niz jezivih i masnih psovki, da ne bih smela da ih reprodukujem ovde
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:19:39
|
|
|
|
madre
|
pa kako si skontala da je to u pitanju?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:20:58
|
|
|
|
Verolina
|
Pa izvadila betu. Bila 6.4 i sutradan krenulo krvarenja kakvo nikad nisam imala, sem prvog pobacaja 2010-te.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:23:13
|
|
|
|
madre
|
bas bezveze! sta bi sa inseminacijama, planovima za VTO?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:24:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Verka a dokle si ti do sad u svojoj odiseji najdalje odmakla? Taj pobacaj iz 2010. jel bila detektovana srcana akcija? Znam da si imala i vanmatericnu i da je proslog puta bilo malog meska... To mu vec dodje sigurno 4 ti ili 5 ti pobacaj za koji sigurno znas zar ne?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:26:20
|
|
|
|
Verolina
|
Odustala sam od inseminacija. Trebaju mi pare za VTO. Ne mogu da odvojim dodatnih 600 eura. Znam da je ovo prioritet, ali i brat mi se zeni u junu, zelim da mu kupim lep vencani poklon i jbga...ne mogu sve. Trebalo je da idem na inseminaciju, ali onda mi je burazer rekao za svadbu i muz i ja smo resili da sacekamo VTO. Mi delimicno izdrzavamo i njegove i stanujemo privatno, ne mozemo sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 23:28:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Verka a dokle si ti do sad u svojoj odiseji najdalje odmakla? Taj pobacaj iz 2010. jel bila detektovana srcana akcija? Znam da si imala i vanmatericnu i da je proslog puta bilo malog meska... To mu vec dodje sigurno 4 ti ili 5 ti pobacaj za koji sigurno znas zar ne? Septembar 2010. februar 2012. VM januar 2013. To su stadijumi koji su dospeli 5+ nedelja, a biohemijskih vise i ne brojim koliko je bilo, a bilo ih je sigurno vise od 5 koliko ja znam, a koliko ne znam, ne smem ni da pomislim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?