|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
18.4.2014 8:57:11   
nensica
jutro!! navijamo za lepe vesti!! i cekamo rezultate user posted image user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 701
18.4.2014 9:28:58   
manjaa
Jutro crtice drage. Želim vam prijatne praznike, dosta opustanja i smeha. Pogotovo čekalicama koji za vikend NE očekuju ciklus.....Punooo sreće i čekamo lepe vesti user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 702
18.4.2014 9:42:38   
Ipokrisia
Dobro jutro crtice!! Ja sad merila temperaturu, , ona je oko 36,9...ovih dana je bila dosta niza...Mada nisam merila sad ovu temperaturu iz kreveta, vec kad sam doruckovala i sve, ali opet bila sam u stanju mirovanja,leskarila sam.Da li se to racuna onda ? mozda se povecava temperatura generalno pred menstruaciju?

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 703
18.4.2014 9:46:06   
nensica
tako je i meni bilo, pa u subotu se popela na 37 :) jel ti treba da ne dobijes u nedelju? ja sam tako prosle nedelje, nisam trebala da dobijem i test sam radial u petak,dakle dva dana pre i pojavila se bleda crtica, posle desetak minuta!! samo da te ohrabrim malo :) :)

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 704
18.4.2014 9:53:56   
Ipokrisia
hej nensice , hvaaala ti mnoogo :) ja ne bi trebalo od sutra pa na dalje da dobijem (dobijem obicno 27 ili 28 dan, subota mi je 27.). Malo mi se i stomak pokvario, da vidis sad kad je u stvari stomacni virus ha ha ha user posted image Ja sam resila da ne radim testic dok ne vidim da je prosla nedelja a ja nisam dobila :) nema jos puno, dan dva izdrzacu toliko :) testici me samo stresiraju :)

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 705
18.4.2014 9:59:49   
nensica
verujem da si kao na iglama, ali vikend ce brzo proci, pa ces u ponedeljak znati na cemu si!!user posted image

Direktna veza do poruke: 706
18.4.2014 11:49:23   
Linaaaa
Cao svima, interesuje me daa li neka zna od kog dana se pocinje sa utrogestanom? Podrska zutom telu? Ja koliko sam razumela dr od 17dc. Da li je neka imala iskustva?

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 707
18.4.2014 12:11:11   
ana07
Dobro jutro cure user posted image . Mici moj, nemoj da se nerviras, ja te tackice imam oduvek, a kazu i da one mogu biti znak trudnoce. U svakom slucaju navijam za tebe i sve ostale cekalice, da nam javite puno lepih vesti user posted image .

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 708
18.4.2014 12:48:33   
Linaaaa
Nensice koliko ti pokusavas da zatrudnis?

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 709
18.4.2014 13:34:45   
IVA 11
Ćao ženice. Ja farbala i ukrašavala jaja, sredila dijete i sad sjela da odmorim. Danas mi je 14 dpo, ako ne dobijem naredna dva dana radim test. :) Pozdrav za sve drugarice. :*

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 710
18.4.2014 15:06:24   
vonavoj
iva11,navijam jako..graf obecava!user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 711
18.4.2014 16:49:29   
amelia
Manjaa pa tisi trudna ? Juuuuhuuu cestitam nek je sa srecom zelim ti laku i ugodnu trudnocu brzo si nam otisla iz ove teme user posted image milice93 i meni se javljalju pred user posted image na grudima kao pristici naokolu bradavica jel tako nesto? Ja ne panicim zvog toga valjda je sve ok jer kad prodze M nema ih vise koji tije dan dpo hajde pa da nas obradujes sada. ja navijam navijam jakouser posted image

Ayan <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 712
18.4.2014 20:35:12   
milica93
Megi, poslednju sam imala 29., a obično imam na 23 dana, tako nešto. A prošla mi je izazvana inekcijama, pa ne znam hoće li nastaviti isto. user posted image
Amelia, e baš tako, al ja to nikad nisam imala. Čak mi ni ono uobičajeno nije primetno.
Verovatno je to. Ne znam. A pravo da ti kažem trenutno sam u fazi da me baš briga za sve. Nek ide kako šta hoće, ne mogu da se više upinjem i živciram ni oko čega.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 713
18.4.2014 20:35:43   
milica93
Manja čestitaaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 714
18.4.2014 20:49:45   
amelia
Milice i ja sam se totalno opustila sta bude bice i onako mi nista ne mozemo kako je Bog odredio tako ce biti...nase je samo dase zabavljamo sa muźicima hahah user posted image

Ayan <3

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 715
18.4.2014 21:09:30   
IVA 11
Von draga, hvala. Ako ne dobijem do nedjelje u ponedjeljak bih radila test. Ne boli me ništa, proteklih 10-ak dana me bolio stomak jako, sad ne ništa.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 716
18.4.2014 21:46:26   
Ipokrisia
Na sve moje dileme sta li je ovaj simptom sta li je onaj, upravo sam dobila odgovor....Stigla je user posted image ...user posted image do nekog drugog puta crtice ljubim vas i drzim palceve!!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 717
18.4.2014 21:59:36   
rasa_
Ja jos nisam dobila danas mi je 7 dana kako kasni i nisam radila test, jer be verujem da sam user posted image .
Jel neka od vas imala skoro anovulatorni ciklus i zna li koliko moze da kasni user posted image ?

Direktna veza do poruke: 718
18.4.2014 22:14:16   
manjaa
Beta kaže da jesam čekam još UZ u sredu da potvdimo :) Što se tiče grudi i ja imam te bele tačkice možda je i to znak trudnoće :) meni tek sad grudi počinju da bujaju user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 719
18.4.2014 22:14:57   
manjaa
Hvala Milice i vama želim što pre lepe vesti user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 720
18.4.2014 22:21:23   
ana07
Manja cestitam user posted image . Bas lepe vesti user posted image .

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 721
18.4.2014 22:22:27   
manjaa
Žao mi je ali glavu gore što manje hormona stresa da bi sledeći mesec bio pogodak user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 722
18.4.2014 22:24:28   
bubulence
ipokrisia draga bas mi je zao, sledeci mesec ce biti bolji...
raso ma ti neces ni dobiti user posted image .
manja odmaraj i uzivaj !
iivaaaaa, drzim palceve!

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 723
18.4.2014 22:25:43   
IVA 11
Ipokrisia žao mi je baš. user posted image Manja čestitam user posted image

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 724
18.4.2014 22:30:02   
rasa_
Bubulence, ako ne dobijem ne znam kako je moguce da sam trudna.
Da li vaginalete mogu da nekako produze ciklus?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here