|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
16.4.2014 20:23:27   
ana07
Gde ste cure ja nikao da stignem da se javim. Pocela predavanja pa sam po ceo dan u Somboru. Samo da javim da sam jutros dobila, odjavljujem se za ovaj mesec, ali zato sledeci, mm ima da plati user posted image user posted image . Ivanka sad tek videh da si i ti dobila, bas mi je zao user posted image . Samo nemoj da se nerviras, novi mesec i nove pobede user posted image . Pa necemo valjada mi doveka tako, bicemo i mi nekad user posted image . Ljubim vas sve user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 16.4.2014 20:24:15 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 651
16.4.2014 20:25:59   
adulence
Jovo to bi bilo lepo,ali mislim da cu sacekati jos malo,da prvo neke druge stvari zavrsim...
IZVORNA PORUKA: jovicaa

IZVORNA PORUKA: adulence

Jovice pa to je predivno,ja ti zelim jednu malu devojcicu...ljubim...

he he, videcemo... pregovori su jos u tokuuser posted image
a mogla bi i ti da mi se pridruzis... da se opet druzimo!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 652
16.4.2014 20:36:55   
jovicaa
ja nista ne cekam, sve odjednom, pa ko prezivi, pricace!user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 653
16.4.2014 20:58:49   
adulence
Svaka cast,ma ne znam da li ai pratila,pokusacemo da odemo preko kad diplomiram pa ipak bi da se prvo malo snadjemo,no nije ni tema....divno u svakom slucaju

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 654
16.4.2014 21:10:46   
jovicaa
nisam... super! odlicno je otici odavde... ja jako zelim to, ali moj muz uopste nije za to... pa nas to koci. ali ako ovde zavlada jos veca nemastina i ako ja ne nadjem ljudski posao, ko zna.... mozda jednom i odemo.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 655
16.4.2014 21:30:21   
megi85
Maaanjaaa to je divno sada odmaraj dosta i ne nerviraj se i bice sve savrsenouser posted image
ana07 bas sam bila ubijedjena da je kod tebe uspjelo ovaj mjesec ali eto Ivanka ti i ja trebamo ne dobiti isti dan sljedeci mjesec pa cemo opet zajedno da navijamo i cekamo svojeuser posted image koje ce nam sigurno uskoro dociuser posted image
Iva,Rasa,Ipokrisia i ostale cure kojima jos nije stiglauser posted image cekamo lijepe vijesti od vas i navijamooooouser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 656
16.4.2014 21:34:06   
rasa_
Ja se uopste ne nadam user posted image , ovaj stomak se cuje a sad sam jela, i neki grcevi me spopadaju kao da cu ovog trena dobiti, a i bubuljice su tu. Samo je pitanje trenutka kad ce stici user posted image .
Iva nam je nada... user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 657
16.4.2014 22:01:34   
IVA 11
Ženice, kako ste mi? Rasa, ehhh, kad bi bilo! Sačekaću da vdim šta će mi doći do 20-og, meni lutealna uvijek traje 14 dana, tako da bi po pravilu ja trebala da dobijem u petak, nego eto ne znam ni ja. Stomak me manje boli, ako nije zatišje pred buru user posted image

< Poruku je uredio IVA 11 -- 16.4.2014 22:02:33 >

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 658
16.4.2014 22:07:41   
rasa_
Bice, Ivo, samo ne razmisljaj. Znam kako ti je, ali sto manje razmisjas manje se nerviras. U pravu je Manja. Sta bude bice.user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 659
16.4.2014 22:11:48   
ana07
Tako je Megi user posted image . Sledeci mesec je nas user posted image .

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 660
16.4.2014 22:44:41   
IVA 11
Rado bih sebi ukinula internet, samo iščitavam simptome i moguće i nemoguće user posted image

< Poruku je uredio IVA 11 -- 16.4.2014 22:48:21 >

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 661
16.4.2014 23:20:22   
Linaaaa
Cao zene,meni je danas 15dc, muckali smo,muckamo idem ujutru na UZ ponovo da vidim da li su folikuli pukli. Ako jesu velike sanse za user posted image . Iva navijam za tebe meni tek treba da ne dodje user posted image 30.04.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 662
17.4.2014 7:49:20   
manjaa
Hvala Megi , trudim se da odmaram, a i vreme mi ide u prilog, hehe. Čekamo i navijamo za vas user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 663
17.4.2014 8:30:53   
IVA 11
Dobro jutro svima user posted image

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 664
17.4.2014 8:40:47   
rasa_
Jutro, kakvo je stanje kod vas?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 665
17.4.2014 8:56:36   
Ipokrisia
Ivaaaa!!! user posted image i sve ostale crtice dobro jutro!! user posted image kod mene nista spec novo, grudi se smanjuju, sekreta nema i dalje nikakvog ni u naznakama, i ponekad osetim kako prodje ona tipicna PMS bol u sekundi pa nestane...Jednom recju nemam nikakve simptome

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 666
17.4.2014 8:59:15   
Ivanka 75
Kod mene popkava, ne pamtim kad je bilo ovako user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 667
17.4.2014 9:06:15   
nensica
jutro crtke, evo i mene..danas idem da radim 2.betu. nego, ajd da pitam vas koje vec imate trudnocu iza sebe jel normalno da imam pojacan sekret, onako belicasto kremast ako sam u 2.stanju?? ja kontam da jeste, hormonske promene bla bla..pa se stvara?? tek sl.nedelje sam zakazala pregled.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 668
17.4.2014 9:07:38   
ana07
Dobro jutro user posted image ! Kod mene juce bilo kriticno, danas vec slabije. Svaka user posted image razlicita ali neizostavna. Da oce jednom da me zaobidje, bila bih joj zahvalna user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 17.4.2014 9:08:27 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 669
17.4.2014 9:09:15   
Ipokrisia
Ivanka i meni tako bilo prethodna dva meseca. ne znam sta se desilo! Yato kad pomislim na to dda ce biti opet sad za vikend smoooorim seeee!!! Nensice trudnicice nasa lepa :) ja nisam bila trudnica ali koliko sam citala, svuda pise da je to jedan od pratecih i normalnih simptoma trudnoce!!

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 670
17.4.2014 9:13:47   
IVA 11
Kod mene novo da su grudi otežale i natekle, ispadaju mi iz brusa, ne bole me...Stomak me ne boli od juče. Da mi nije bazalna koliko toliko povišena, ne bih imala nade, ovako me još malo drži. user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 671
17.4.2014 9:17:17   
Ipokrisia
Meni temperatura ne ide preko 36.5...user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 672
17.4.2014 9:18:21   
Ivanka 75
Ipokrisia, j kad sam bila trudna meni nije prelazila 36,7, nema pravila.

Direktna veza do poruke: 673
17.4.2014 9:19:57   
IVA 11
Meni 36, 8-36, 9 kako koji dan, ali nema to veze, kod svakog je različito. Kad planiraš da radiš test Ipokrisia? user posted image

Direktna veza do poruke: 674
17.4.2014 9:21:28   
bubulence
nensice koliko se secam normalno je...
dobro jutro crtice user posted image .
Iva hoces sutra raditi betu ili test?

< Poruku je uredio bubulence -- 17.4.2014 9:22:31 >

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here