Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 20:29:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Uh ja sam u akciji jurim O i mm,jadnicko stalno ga napadam pocece covek da bezi od mene . Imala sam 21.4 danas je 10dc pa sad mi vredni videcu jer cemo da ubodemo . navijamo da ubodete . ja mislim da cu dobiti danas ili sutra...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 20:33:49
|
|
|
|
7marii
|
Znaci da ponovi,reci cu joj sutra. JAOOO valjda jeste,hvala.A ja bila sigurna da to znaci da nije,jos sam je ubedjivala da nije,nije to crtica vec tackice,sad mi krivo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 20:39:22
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: 7marii Uh ja sam u akciji jurim O i mm,jadnicko stalno ga napadam pocece covek da bezi od mene . Imala sam 21.4 danas je 10dc pa sad mi vredni videcu jer cemo da ubodemo . navijamo da ubodete . ja mislim da cu dobiti danas ili sutra... Mozda i ne dobijes,ako ste bili vredni ajde taman i tvoj test da tumacim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 20:43:41
|
|
|
|
mamica 91
|
Opet kazem meni je bilo tako, iskreno se nadam da ce kod tvoje drugarice biti mene su mama i muz ( tad jos momak ) ubedjivali da umisljam, da test ne valja ali nesto me opet vuklo da ponovim, kazem meni nije ni kasnilo, sad jel bio ispravan ili ne taj prvi test, pojma nemam ali nas "ucinak" je ocigledan evo sad ce pune 3 god. 15.5. od tog prvog testa..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 20:45:36
|
|
|
|
Linaaaa
|
zece pocela sam sa utrogestanom, videcu do sutra dal ce da stane ili je stvarno stigla ??? stvarno sam zbonjena dal da se radujem ili da
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 23:35:36
|
|
|
|
zece
|
Nisto produzi so utrogestan I pak ispitaj betaaa hcg dali se dupla za48saati
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 30.4.2014 23:56:11
|
|
|
|
bubulence
|
hihih mari mi smo ovaj mesec preskocili ... lina, ponovi draga betu a do tada odmaraj sto vise mozes
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 1.5.2014 0:25:12
|
|
|
|
amelia
|
Vece crtice jel spavate...meni se ne spava mm se uspavao odavno ja srecna do neba jer je danas dobio B vizu (CH) jos kad bi nasao stalni posao i eto sredili bi smo se u svajcarskoj..bubulence i mi smo april preskocili nismo muckali sad selimo se u maj za nedelju dana ocekujem pa idemo u nove pobede...sve vas pozdravljam zeli vam laku noc i srecne prvomajske praznike i da pljuste u ovom mesecu
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 1.5.2014 7:20:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Drage crtice, puno uspeha u maju vam želim - prelazmo u novu temu Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?