|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
18.4.2014 22:45:52   
IVA 11
Bubulence, hvala draga. Raso, ajde držim palčeve da bude user posted image Imaš li redovne M? Ja se i nadam i ne nadam. Na FF kalendaru mi označava 23-eg aprila da radim test, ali ja ću znati ovih dana sve, kakvo će biti stanje. Kiss za sve :*

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 726
18.4.2014 22:48:39   
rasa_
Pa 22-28, posledbja tri meseca su 26-28. Sto smatram za razliku od prethodnih godina redovnim. user posted image
Sad nisam sigurna sta da mislim.
Kako si ti danas? user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 727
18.4.2014 23:00:18   
IVA 11
Nadam se da će sve biti kako želiš. :* Ja sam dobro, neobično mi je što me ništa me boli... Bez ako
nije zatišje pred buru. user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 728
18.4.2014 23:18:36   
rasa_
user posted image sve mi zelimo isto i navijamo za user posted image . user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 729
19.4.2014 8:10:47   
IVA 11
Dobro jutro crice. Kod mene T i dalje skor ista, ne boli me ništa, samo su i grudi jako tople i natekle, isto kao red M. Pozdrav za sve. user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 730
19.4.2014 8:16:07   
ana07
Iva radi testic, pa da sutra duplo slavimo user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 731
19.4.2014 8:29:00   
nensica
jutric i od mene!! citam za Ipo! nema sta, sledeci mesec od muckanja ima da prsti!! nema stajanja draga! linaa, iz 4og puta samo uspeli :) iva, rasa drzim fige jako jako!!!jeste ofarbale jaja? user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 732
19.4.2014 8:54:34   
IVA 11
Hvala nensice! Ja jesam juče ujutru, posle dekorisala, ukrašavala, a sve podsvjesno mislim na sve ovo. Vidjećmo što će na kraju biti? Kako si ti?

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 733
19.4.2014 9:02:38   
nensica
e pa lepo..i ja sam se juce baktala sa jajima, pa bila na nekom decjem rodjendanu..ja super, grudi tek sad pocinu da bole, i malo da rastu. cekam pregled sl.nedelje pa videcemo..navijam za tebe dragauser posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 734
19.4.2014 9:16:05   
bubulence
dobro jutro!
mi smo juce ofarbale jaja, Ema je sarala,,bila je presrecna user posted image .
kako ste mi vi? mi ovaj mesec i ne muckamo, mislim volimo se ali ne pravimo bebu...

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 735
19.4.2014 9:24:44   
megi85
Jutro cure,Ipokrisia sad citam da ti je stiglauser posted image i bas mi je zao
ali zato sljedeci mjesec je nasuser posted image
Rasa ja sam u februaru koristila vaginalete i poslije toga u martu mi je kasnilo 10 dana ali ja sam tada imala i ovulacijsko krvarenje par dana pa je mozda i to uzrok kasnjenja u svakom slucaju nadam se da je kod tebeuser posted image i uradi bar testic ovih dana pa da znas na cemu si.

Ivaaaa cekamo lijepe vijestiuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 736
19.4.2014 9:31:03   
rasa_
Dobro jutro, cekalice. Hvala, Megi, upravo je stigla user posted image .
Ja sam juce ofarbala jaja, danas cu spremiti neki lep kolacic za sutra. user posted image
Ivo, navijam za tvoje user posted image . user posted image

< Poruku je uredio rasa_ -- 19.4.2014 9:32:27 >

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 737
19.4.2014 10:44:40   
Ipokrisia
Hvala vam drage crtice na podrsci, bas mi znaci, juce sam bila mnogo tuzna...Sta da se radi, idemo dalje, iako mi je juce delovalo da se ceo svet srusio i da nikad necu zatrudneti...user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 738
19.4.2014 10:50:38   
bubulence
ipokrisia zaboravila sam od kada vi pokusavate?
rasa user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 739
19.4.2014 11:01:56   
Ipokrisia
Od februara, mada taj februar ni ne racunam jer nismo potrefili plodne dane.Tako da od marta u principu, sto mu dodje dva puta...To verovatno nije nista, ljudi pokusavaju godinama, a ja bih sve odmah :) tako je to kad nisi prvo ti hteo, a sada kad hoces ono nece .Moracu malo da se opustim, da ne bih svaki mesec provela u agoniji

Direktna veza do poruke: 740
19.4.2014 11:15:52   
amelia
Dan crtice kakoste..ivo izgleda ces ti da nam odes sa ove teme u one lepse trudnicke user posted image jel radis sutra testic ili u ponedeljak ? Rasa ipokrisia zao mije user posted image ali idemo dalje nema predaje nas je maj mesec user posted image meni po kalendaru danas pocinju plodni dani pa videcemo dal cemo nesto ubosti user posted image nensice zelim ti da cujes najlepsku muziku na svetu da cujes na uz otkucaja user posted image srca...pozdrav za sve vas user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 741
19.4.2014 11:27:17   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Od februara, mada taj februar ni ne racunam jer nismo potrefili plodne dane.Tako da od marta u principu, sto mu dodje dva puta...To verovatno nije nista, ljudi pokusavaju godinama, a ja bih sve odmah :) tako je to kad nisi prvo ti hteo, a sada kad hoces ono nece .Moracu malo da se opustim, da ne bih svaki mesec provela u agoniji

znaci u isto vreme smo pocele user posted image , nije to nists draga, tek ste poceli...
amelia, na posao user posted image

Direktna veza do poruke: 742
19.4.2014 11:59:52   
nensica
Amelija, kako si ti to sve lepo srocila user posted image

Direktna veza do poruke: 743
19.4.2014 14:36:24   
Jole84
Iva kad će testić? user posted image
ajmo crtice uskršnje seljenjeee user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 744
19.4.2014 15:53:10   
madre
dobar vam dan, drugariuser posted image vidim, iva je prva od koje ocekujemo lepe vestiuser posted image
ja od pre par dana imam plodnu sluz i probadanje u jajnicima, tako da mislim da je danas ili sutra O, a ja sa tom mojom O smorih cigluuser posted image sada mi je 40 i neki dc, poslednja je bila 8og marta.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 745
19.4.2014 17:05:31   
jovicaa
koje ludilo madre.. 40 dan ovulacija?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 746
19.4.2014 20:28:46   
madre
sou i ludilo! danas mi je 43 dc, a vise puta sam napisala da je bogi napravljen 56dc!user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 747
19.4.2014 20:30:32   
amelia
Madre sto visis ovde brzo bacaj se na posao user posted image user posted image . Jel radis LH trakice dali je bila pozitivna? Ja valjda ulazim danas u plodno razdoblje no jos uvek nemam iscedak egg samo akne na licu su znak da se O blizi... jovice jel si i ti sad u crticama? user posted image zelim ti da sada dobijes jednu curicu user posted image

Ayan <3

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 748
19.4.2014 21:12:37   
madre
radi se, amelia, radi seuser posted image malo kasnije cemo se povoleti, sada moram da odmorim od danasnje jurnjaveuser posted image ne radim vise trakice, radila sam dva ciklusa i primetila da umem da ocenim kada je O blizu, pa sam prestala. sluzi ima na pretek, do proslog ciklusa je nisam ni primecivala...
znaci, nas dve otprilike u isto vreme ocekujemouser posted image user posted image
kako si mi ti?

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 749
20.4.2014 8:10:38   
IVA 11
Svima koji slave na zdravlje Vaskrs, Hristos Voskrese! Stanje kod men-mece nema, T mi je 36, 8, 16 dpo, test sjutra, mada FF obilježava srijedu. Sve to ako ne dobijem naravno :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here