Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 18.4.2014 22:45:52
|
|
|
|
IVA 11
|
Bubulence, hvala draga. Raso, ajde držim palčeve da bude Imaš li redovne M? Ja se i nadam i ne nadam. Na FF kalendaru mi označava 23-eg aprila da radim test, ali ja ću znati ovih dana sve, kakvo će biti stanje. Kiss za sve :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 18.4.2014 22:48:39
|
|
|
|
rasa_
|
Pa 22-28, posledbja tri meseca su 26-28. Sto smatram za razliku od prethodnih godina redovnim. Sad nisam sigurna sta da mislim. Kako si ti danas?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 18.4.2014 23:00:18
|
|
|
|
IVA 11
|
Nadam se da će sve biti kako želiš. :* Ja sam dobro, neobično mi je što me ništa me boli... Bez ako nije zatišje pred buru.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 18.4.2014 23:18:36
|
|
|
|
rasa_
|
sve mi zelimo isto i navijamo za .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 8:10:47
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro crice. Kod mene T i dalje skor ista, ne boli me ništa, samo su i grudi jako tople i natekle, isto kao red M. Pozdrav za sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 8:16:07
|
|
|
|
ana07
|
Iva radi testic, pa da sutra duplo slavimo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 8:29:00
|
|
|
|
nensica
|
jutric i od mene!! citam za Ipo! nema sta, sledeci mesec od muckanja ima da prsti!! nema stajanja draga! linaa, iz 4og puta samo uspeli :) iva, rasa drzim fige jako jako!!!jeste ofarbale jaja?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 8:54:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala nensice! Ja jesam juče ujutru, posle dekorisala, ukrašavala, a sve podsvjesno mislim na sve ovo. Vidjećmo što će na kraju biti? Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 9:02:38
|
|
|
|
nensica
|
e pa lepo..i ja sam se juce baktala sa jajima, pa bila na nekom decjem rodjendanu..ja super, grudi tek sad pocinu da bole, i malo da rastu. cekam pregled sl.nedelje pa videcemo..navijam za tebe draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 9:16:05
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! mi smo juce ofarbale jaja, Ema je sarala,,bila je presrecna . kako ste mi vi? mi ovaj mesec i ne muckamo, mislim volimo se ali ne pravimo bebu...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 9:24:44
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure,Ipokrisia sad citam da ti je stigla i bas mi je zao ali zato sljedeci mjesec je nas Rasa ja sam u februaru koristila vaginalete i poslije toga u martu mi je kasnilo 10 dana ali ja sam tada imala i ovulacijsko krvarenje par dana pa je mozda i to uzrok kasnjenja u svakom slucaju nadam se da je kod tebe i uradi bar testic ovih dana pa da znas na cemu si. Ivaaaa cekamo lijepe vijesti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 9:31:03
|
|
|
|
rasa_
|
Dobro jutro, cekalice. Hvala, Megi, upravo je stigla . Ja sam juce ofarbala jaja, danas cu spremiti neki lep kolacic za sutra. Ivo, navijam za tvoje .
< Poruku je uredio rasa_ -- 19.4.2014 9:32:27 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 10:44:40
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hvala vam drage crtice na podrsci, bas mi znaci, juce sam bila mnogo tuzna...Sta da se radi, idemo dalje, iako mi je juce delovalo da se ceo svet srusio i da nikad necu zatrudneti...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 10:50:38
|
|
|
|
bubulence
|
ipokrisia zaboravila sam od kada vi pokusavate? rasa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 11:01:56
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Od februara, mada taj februar ni ne racunam jer nismo potrefili plodne dane.Tako da od marta u principu, sto mu dodje dva puta...To verovatno nije nista, ljudi pokusavaju godinama, a ja bih sve odmah :) tako je to kad nisi prvo ti hteo, a sada kad hoces ono nece .Moracu malo da se opustim, da ne bih svaki mesec provela u agoniji
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 11:15:52
|
|
|
|
amelia
|
Dan crtice kakoste..ivo izgleda ces ti da nam odes sa ove teme u one lepse trudnicke jel radis sutra testic ili u ponedeljak ? Rasa ipokrisia zao mije ali idemo dalje nema predaje nas je maj mesec meni po kalendaru danas pocinju plodni dani pa videcemo dal cemo nesto ubosti nensice zelim ti da cujes najlepsku muziku na svetu da cujes na uz otkucaja srca...pozdrav za sve vas
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 11:27:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Od februara, mada taj februar ni ne racunam jer nismo potrefili plodne dane.Tako da od marta u principu, sto mu dodje dva puta...To verovatno nije nista, ljudi pokusavaju godinama, a ja bih sve odmah :) tako je to kad nisi prvo ti hteo, a sada kad hoces ono nece .Moracu malo da se opustim, da ne bih svaki mesec provela u agoniji znaci u isto vreme smo pocele , nije to nists draga, tek ste poceli... amelia, na posao
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 11:59:52
|
|
|
|
nensica
|
Amelija, kako si ti to sve lepo srocila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 14:36:24
|
|
|
|
Jole84
|
Iva kad će testić? ajmo crtice uskršnje seljenjeee
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 15:53:10
|
|
|
|
madre
|
dobar vam dan, drugari vidim, iva je prva od koje ocekujemo lepe vesti ja od pre par dana imam plodnu sluz i probadanje u jajnicima, tako da mislim da je danas ili sutra O, a ja sa tom mojom O smorih ciglu sada mi je 40 i neki dc, poslednja je bila 8og marta.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 17:05:31
|
|
|
|
jovicaa
|
koje ludilo madre.. 40 dan ovulacija?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 20:28:46
|
|
|
|
madre
|
sou i ludilo! danas mi je 43 dc, a vise puta sam napisala da je bogi napravljen 56dc!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 20:30:32
|
|
|
|
amelia
|
Madre sto visis ovde brzo bacaj se na posao . Jel radis LH trakice dali je bila pozitivna? Ja valjda ulazim danas u plodno razdoblje no jos uvek nemam iscedak egg samo akne na licu su znak da se O blizi... jovice jel si i ti sad u crticama? zelim ti da sada dobijes jednu curicu
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 19.4.2014 21:12:37
|
|
|
|
madre
|
radi se, amelia, radi se malo kasnije cemo se povoleti, sada moram da odmorim od danasnje jurnjave ne radim vise trakice, radila sam dva ciklusa i primetila da umem da ocenim kada je O blizu, pa sam prestala. sluzi ima na pretek, do proslog ciklusa je nisam ni primecivala... znaci, nas dve otprilike u isto vreme ocekujemo kako si mi ti?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 20.4.2014 8:10:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Svima koji slave na zdravlje Vaskrs, Hristos Voskrese! Stanje kod men-mece nema, T mi je 36, 8, 16 dpo, test sjutra, mada FF obilježava srijedu. Sve to ako ne dobijem naravno :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?