|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
21.4.2014 11:26:15   
IVA 11
Žene moje drage, hvala vam sviiima na podršci! :***** Do sad sam imala goste pa se sad priključih opet. Ja sam u 9 i 45, izvadila test iz kante, šta ću, u očaju sam i to uradila... I sad ima druge crte, nije validan, ali meni je lakše makar.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 801
21.4.2014 11:27:33   
Verolina
Pa Iva, jesi li sigurna da nije odmah bilo crte? Ona zna biti jako jako svetla.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 802
21.4.2014 11:33:55   
Linaaaa
Ja se izvinjavam znam da nije za ovu temu, ali da li neka moze da me uputi na neki glanak o utrogestanu ili progesteronu? Hvala unapred

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 803
21.4.2014 11:35:16   
IVA 11
Ne nego sam ga odmah bacila od nervoze, dosadilo mi je više da gledam negativne testove. Dok su mi gosti bili, svako malo sam išla u wc da pogledam test, kuku, nisam normalna. Malo je prljav i izgreban ali crta stoji tu, kao utjeha :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 804
21.4.2014 11:35:22   
Verolina
Linaaa, sta ti je potrebno o progesteronu? Samo ukucas na Google i izaci ce ti tona stvari.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 805
21.4.2014 11:36:16   
Verolina

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ne nego sam ga odmah bacila od nervoze, dosadilo mi je više da gledam negativne testove. Dok su mi gosti bili, svako malo sam išla u wc da pogledam test, kuku, nisam normalna. Malo je prljav i izgreban ali crta stoji tu, kao utjeha :)

Je l' bi se videla kad bi je uslikala i okacila ovde? Je l' ruzicasta?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 806
21.4.2014 11:36:38   
gogili75
BILO KAKVA CRTA, MAKAR I JEDVA VIDLJIVA POKAZUJE TRUDNOĆU.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 807
21.4.2014 11:39:30   
IVA 11
Malo je tamnija, ili od isparavanja ili evaporacijska kako li se već kaže. Postaviću uskoro

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 808
21.4.2014 11:40:25   
Verolina
Ajde stavi. user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 809
21.4.2014 11:41:24   
madre
posle koliko si bacila test? i posle koliko si ga izvadila iz kante? morala bi betu sutra uraditi...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 810
21.4.2014 11:41:29   
Maslacak15
Iva upropastices nas skroz na uskrsnji ponedeljakuser posted image Ako ima druge crte idi i ponovi test. HCG je mozda jos relativno nizak pa se nije odmah pojavila. Znam ja za to ogranicenje ali u principu druga crta se ne pojavljuje na testovima ni danima posle testa. Moze da se pojavi nesto nalik na senku sivkasto kao ostatak antitela ( tehnicki artefakt) ali ako je druga crta jasno vidljiva sve su sanse da je to to.

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 811
21.4.2014 11:44:04   
gogili75
ubedjena sam da je trudnoća u pitanju IVA

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 812
21.4.2014 11:44:26   
Verolina
Maslackonja, meni je uvek bilo belo i bez crte kad nema trudnoce, ali kad god sam imala cistu imala sam te sive linije, ne znam zasto. Ovaj ciklus sam 11dpo imala svetlu liniju, 12dpo je vise nije bilo, 14dpo beta 6.4 i 15dpo poplava.

Direktna veza do poruke: 813
21.4.2014 11:46:19   
gogili75
AKO NEMA TRUDNOĆE TA DRUGA LINIJA SE NI NE NAZIRE

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 814
21.4.2014 11:49:36   
Maslacak15
Ma da zato i ja kazem. Ja sam ko debil gledala te stapice pod svim uglovima i posle x sati. Nepitaj me zasto, ali eto jesamuser posted image ... I uvek su bili i ostajali cisti od raznih proizvodjaca koliko god ja zelela da istripujem crtu. Tih sivkastih linija bude ponekad kod nekih zena ali ako je druga crta roza ( ili plava ima i plavih testova) tj ako se lepo vidi barem bila i svetla ja mislim da su 80% sanse ako ne i jace da je trudnoca u pitanju. Narocito kad se uzmu u obzir i ostale cinjenice, vestice nema, bazalna visoka, 15 dpo.... IVAAAAAAAA testiraj seuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 815
21.4.2014 11:52:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Ma da zato i ja kazem. Ja sam ko debil gledala te stapice pod svim uglovima i posle x sati. Nepitaj me zasto, ali eto jesamuser posted image ...

Cuj, sto bih te pitala, sestro..Pa to svi radimouser posted image
Ja sam dugo vremena od prvog dana cikjlusa tripovala da je implantaciono krvarenjeuser posted image Godine su mi izlecile boljke.

Direktna veza do poruke: 816
21.4.2014 12:13:40   
IVA 11
Ne znam šta bih bez vas. Divne ste. Sad ću da zovem privatne laboratorije, mada mislim da tek od sjutra rade, ali je ovo haos što se sve izdešavalo od jutros. Sad ću da zovnem, pa javljam. Nadam se da još ima nade, joooj :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 817
21.4.2014 12:19:58   
Anoniman
Iva, a da uzmes onaj drugi baby rapid test, sa onom tankom trakicom?user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 818
21.4.2014 12:48:40   
mamica3
veliki pozdrav mojim vjernim drugaricama...nadam se da nisam zakasnila da cestitam praznik svima koji slave..
iva držim fige da ipak budu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 819
21.4.2014 13:32:07   
konfeta
Ja vas pozdravljam ,i cestitam trudnicama i one koje to nisu da sto pre postanu .Kako mogu da postavim grafikon za pracenje temperature ?Odlucila sam i to probati dok cekam poziv za vantelesnu ,cisto da vidim dali radim sve kako treba u pravo vreme ili omasim i radim kad ne treba .Juce mi je poceo novi ciklus pa cisto da proverim nisam nikad merila temperaturu ceo ciklus.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 820
21.4.2014 13:35:40   
Verolina
Mislis gde da upisujes temperaturu ili kako da postavis sliku grafa na forum?

(odgovor članu konfeta)
Direktna veza do poruke: 821
21.4.2014 13:40:15   
rasa_
Ivo, ne tuguj nego radi betu. user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 822
21.4.2014 13:41:21   
konfeta
U komp imam onaj ringerajin u pdf. ali ne znam kako da postavim na forum.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 823
21.4.2014 13:43:19   
Verolina
Ides na slimoat.com, pa na opciju browse (odaberes sliku), kliknes nalozi i kopiras ovde u poruku link na kome pise koda za forume. I to je sve.

(odgovor članu konfeta)
Direktna veza do poruke: 824
21.4.2014 14:05:30   
konfeta
Hvala Verolina !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

VANJA
mara31

Ako Bog da, uskoro cu roditi devojcicu. Ja bih da se zove Vanja, ali me neki ubedjuju da je to musko ime i to argumentuju: Vanja Bulic, Vanja Udovicic... Sta vi mislite?

zensko ime (88%)

musko ime (12%)

Ukupan broj glasova: 167

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here