Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 14:06:41
|
|
|
|
Verolina
|
Izvini, neto mi guta slova slikomat.com
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 14:12:26
|
|
|
|
konfeta
|
No problem naravno da nisam kliknula ,evo sad cu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 14:14:56
|
|
|
|
nanatz
|
iva 11 100%
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:09:54
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se nadam, uhhh... Ne rade laboratorije danas, sjutra će raditi, radni dan je. Valjda nešto bude...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:19:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Idi bre Iva11 sta nam radis! Navijam za pozitivnu betu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:20:21
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: gogili75 BILO KAKVA CRTA, MAKAR I JEDVA VIDLJIVA POKAZUJE TRUDNOĆU. ja mislim da je ovo tacno. ako nema trudnoce nema sanse da se posle sat vremena pojavi crtica! navijam iva ja bih na tvom mestu otrcala u apoteku, kupila i uradila odmah jos jedan test ni ne moras onda raditi betu, ako potvrdi, nego odes za jedno deset_ak dana do ginekologa....
< Poruku je uredio jovicaa -- 21.4.2014 15:22:09 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:27:28
|
|
|
|
bubulence
|
ma to je to, samo neka proba da bude drugacije !
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:33:22
|
|
|
|
New Mom
|
Aman, Ivo, trk po drugi test! Nije vreme da se neckas, zivce ces nam pokidati od nestrpljenja.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:35:54
|
|
|
|
Verolina
|
Kako cu ja izdrzati, moram nekog zaduziti da mi javi, idem na put ujutro...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:36:12
|
|
|
|
nanatz
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: gogili75 BILO KAKVA CRTA, MAKAR I JEDVA VIDLJIVA POKAZUJE TRUDNOĆU. ja mislim da je ovo tacno. ako nema trudnoce nema sanse da se posle sat vremena pojavi crtica! navijam iva ja bih na tvom mestu otrcala u apoteku, kupila i uradila odmah jos jedan test ni ne moras onda raditi betu, ako potvrdi, nego odes za jedno deset_ak dana do ginekologa....
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 15:37:27
|
|
|
|
nanatz
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Kako cu ja izdrzati, moram nekog zaduziti da mi javi, idem na put ujutro... valja nekoga zaduziti,nego sta
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 16:06:00
|
|
|
|
megi85
|
IVAAAA to je to nema sta ako uspijes uradi jos jedan test danas da ne izludimo i odmah ujutru raditi betu pa da potvrdimo ono sto vec svi znamo a to je
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 16:49:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ajdeee stvarno Iva, rade danas apoteke, nema vrdanja!!!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 20:48:50
|
|
|
|
manjaa
|
Iva isto se meni dogodilo ali bukvalno kao tebi,Naredna tri dana će ti test pokazivati bledunjavu liniju i to nakon 10-15 minuta. Beta će pokazati da si na početku trudnoće, a kad uradiš test kao ja juče posle 7 dana kašnjenja dugo očekivana crtica će se pojaviti odmah i biće istog inteziteta kao kontrolna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 21:35:49
|
|
|
|
Linaaaa
|
Meni se desilo sa prvom trudnocom da sam radila 4 dan kasnjenja test i bio je negativan,nisam ga vadila iz kante da ga proveravam,ja sve cekam da dobijem simptomi svi kao u pms i 12 dan ponovo uradim test a tu! odem kod dr a ja vec 6,2 nedelje trudna!!! Iva navijam svim srcem sutra za betu!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 21:41:07
|
|
|
|
eca89
|
Cestitam Manja, a koliko vec dugo se trudite? Iva 11, svi nestrpljivo cekamo sutra, ali sigurno su !!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:04:03
|
|
|
|
madre
|
dobro vece, zene kako stoje stvari? ima li simptoma? iva, navijam jako
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:20:27
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece zene! Iva navijam jako za . Ima li jos ko nekih novosti? Nije me bilo jedno vreme. Meni je danas 16 dc temp sam ponovo pocela da merim pa sad cemo da vidimo sta ce biti.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:21:38
|
|
|
|
madre
|
mm, a koliko ti inace traju ciklusi? kada ocekujes O? sta kaze BT?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:26:22
|
|
|
|
superm
|
Iva, sigurna sam, bice !
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:30:48
|
|
|
|
Branchyca
|
Crtice, molim za pomoc ukoliko se neko od vas, nekad, susreo sa slicnim problemom Naime, 5 meseci pokusavamo da zatrudnimo, za 2 dana bi trebalo da dobijem, ali vec par dana imam blage grceve u donjem delu stomaka, slicne menstrualnim, s tim sto mi je juce, prekjuce i danas taj bol kad se javi malo jaci.. Ono sto me brine je sto sam se danas zakasljala i to bas, stalo mi nesto u grlu i taj donji deo stomaka me je bas zaboleo. Ja ne znam sta da radim, ne secam se da mi je nekad ovako bilo pred mecu.. Ja se izvinjavam sto sam se ovoliko raspisala Crtice, zelim vam svu srecu i sto vise pozitivnih testova!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:34:04
|
|
|
|
madre
|
meni se desava kada kinem da me bas jako zabole jajnici. nisam tome pridavala znacaja ako znam da ovuliram ili da menstruacija blizi...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:34:49
|
|
|
|
madre
|
UM, vidim teee sta se desava kod tebe?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:36:20
|
|
|
|
mamin mish
|
Ciklusi su mi na 34 dana w sad prosli mesec je bio 45 dana. Temp je zasad niska made o ocekujem oko 20dc znazi 25.og. Kakvo je stanje kod tebe?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 21.4.2014 22:43:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Ženice drage, hvala vam svima, vi ste divne, volim vas puno! Sjutra radim test ili betu, zavisno od organizacije, pošto imam mace male pa mi je trka povih dana kao da imamo malu bebu Nadam se da će sve bit ok, samo da se ne ponove 2 crtice od prošlog puta, ufff. Od simptoma nemam ništa, ništa me ne boli, za sad navijam za sve!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
porođajjabukicaKoji je vama bio prvi "znak" da porođaj počinje?ispadanje krvavo sluzavog čepa (
30%)
pucanje vodenjaka (
38%)
učestale, jake kontrakcije (
32%)
Ukupan broj glasova: 160Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!