Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 20:25:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Taras dobronam došla!! Možeš i u ovoj temi, mada devojke koje idu na VTO obično pišu u temi Vantelesna oplodnja (klikni na link) Nadam se i navijam da u četvrtak bude visoka beta Sve što te zanima pitaj, a za snalaženje - probaš prvo u pretraživač ili pitaš :)
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 20:29:19
|
|
|
|
taraas
|
da,posto sam vidjela da sam uspijela sad da pitam ako ko ima iskustva. Uzela sam da uradim test 5 dana od transfera i naravno negativanal druga crta jako,al bas jako blijeda,skoro se ne vidi ako ne zagledas dobro.Vracena dva embriona,blastice,..Dal sam prerano uradila test? Inace prvi put ivf.sam imala dosta komplikacija,od pocetka punkcije,dje su me jedva probudili,pa padanja u nesvjest i svega neceg.Prokrvarila 5 dan od transfera sto dr.nije bilo jasno,ipak beta pokazala trudnocu koja je rasla pravilno.Krvarenje stalo,posle dr.padanja u nesvjest 8 dan transfera. opet obilno krvarenje,beta opet raste normalno... zavrsavam u bolnici na sumnju da je vanmatericna. Tako 8 dana mucenja i svega i nista od toga,sam izadjem iz bolnice i odem dr.koji je inace radio ivf. nista od vanmatericne,samo je lijevi jajnik krvario jer je bio dosta izbockan tokom punkcije i zbog hiperstimulacije se plod koji se bio zakacio nije mogao opstat. Sve je samo otisli,nije bilo potrebe za kiretazom.Ostala su dva smznuta i to su mi vratili i sad cekam sta ce biti,inace vraceni su u prirodnom ciklusu,bez ikakvih dr.tableta i stimulacije....to je to od mene...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 20:30:23
|
|
|
|
taraas
|
ok hvala
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 20:31:54
|
|
|
|
bubulence
|
mi umesto da pravimo decu smisljamo sta da jedemo . ja sam zalivala palacinke pa ko voli nek izvoli . milice uopste nemoj tako da razmisljas, bice bebac, sami je pitanje vremena... gde nam je Lelaigor ceo dan? a nema ni Ive, bacila se na posao . ostale drrugarke
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 20:47:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Taras da se ne bi mučila sve ponovo da kucaš, prebacila sam ovaj tvoj post u temu. Ja odo da gledam serije
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 21:15:39
|
|
|
|
17 joka
|
Taras, rano je odrađen test, bice to velika beta za nekoliko dana i ovog puta sve ce biti dobro jako svim srcem
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 21:24:51
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: serpica Anci kakvi su to novi momenti? aaa nismo se tako dogovorile Cekam izvestaj... Šta da ti kažem.. možda je zbog dojenja, sačekaću desetak dana a ako ni tad ništa uzeću test
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 22:17:49
|
|
|
|
taraas
|
hvala Trcosava puno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 22:57:31
|
|
|
|
bubulence
|
izgleda da cu dobiti i to nedelju dana pre vremena
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 23:37:34
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mi umesto da pravimo decu smisljamo sta da jedemo . ja sam zalivala palacinke pa ko voli nek izvoli . milice uopste nemoj tako da razmisljas, bice bebac, sami je pitanje vremena... gde nam je Lelaigor ceo dan? a nema ni Ive, bacila se na posao . ostale drrugarke Evo me. Jutros me mm dohvatio pre nego što je otišao na posao. A sad kad završi sa tuširanjem planiram ja njega da dohvatim. Imam proveren recept za one kojima je mrsko da mućkaju. Čitam "Fifty shades of Grey" i mogla bih svaki dan, ceo dan. Ili bilo koju knjigu od Suzan Elizabet Filips ili Linde Fransis Li. I tako... Šta ima kod vas? Ja ovih dana i idemkod zubara, treba da snimim neki zub i hoću to sve da obavim pre nego što zatrudnim. Pa sam mirna.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 23:55:04
|
|
|
|
bubulence
|
heeej draga, ja se pitam gde si a ti ceo dan smisljas pakleni plan za veceras . vidis dobro si me podsetila za zube, nisam bila sigurno 8 meseci kod zubara, mogla bih da ih prekontrolisem...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 0:05:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Nego šta! Kad se toliko trudim, mora biti bebe na kraju. Idi dok još možeš, šta znaš šta bude trebalo da se radi. TAko sam ja u prvoj trudnoći, ni znala nisam da imam problem, pa sam na kraju morala da čekam da se porodim da ga rešim, a tokom trudnoće zubi još oslabe tako da sam se patila.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 0:12:03
|
|
|
|
bubulence
|
ma meni je problem sto su mi doktor, ginekolog, zubar, frizer... svi u NS , a kada se naviknem na nekog jako tesko ga menjam. najveci problem mi je cerkin pedijatar. nju sam zvala u privatne poset_e, uglavnom mi je dolazila kuci, divna zena, izuzetan strucnjak a sada ovde ne moze da mi dolazi . posto mm ima neke obaveze u NS pa ce odlaziti po 2x nedeljno, mogu nesto iskombinovati za zubara... e od tolikog muckanja ima blizance da ubodete . mene od veceras boli stomak i opet mi se onako cuju creva a treba da dobijem tek 12.
< Poruku je uredio bubulence -- 6.4.2014 0:14:12 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 0:17:56
|
|
|
|
lelaigor
|
Tako smo se mi iz Futoga preselili. Živeli smo kod njegovih kad se Daria rodila, i imamo super dr, pa smo morali da nastavimo kod nje da idemo, zbog Dariinog refluksa, upućena je u sve. A tako mi je mrsko da idem za Futog kad je bolesna. Ahahaha, blizance nećemo sigurno smućkati, mada bi bilo lepo. Ali čula sam da budu svako drugo koleno, a ja sam blizanac. Neuspeli doduše. Ali, nešto ću smutit, osećam da je večeras to veče. !!! Ahahahah, svako veče to kažem. Jel'' moguće da dobiješ 6 dana ranije?
< Poruku je uredio lelaigor -- 6.4.2014 0:19:52 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 0:29:06
|
|
|
|
17 joka
|
Lelo, pa nek bude čarobno veče
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 0:29:57
|
|
|
|
bubulence
|
pa ne znam, desavalo mi se da dobijem ranije, nikada ne kasni a da porani zna. mada ima sigurno godinu dana kako dobijam tacno na 28 dana... e pa moj drugar (bas izFutoga) je blizanac i ima dve devojcice bliznakinje... tako da je sve moguce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 8:10:27
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro crtice. Moze jedna . Moja stigla jutros u punom jeku Tako da se ja selim u maj. Amelia, UM ima li sta novo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 8:30:31
|
|
|
|
bubulence
|
i ja se selim u maj, stigla je 6 dana pre vremena. a najvise me je iznerviralo sto bih onda trebala da dobijem 4.5. bas na dan kada mi se zeni rodjeni brat
< Poruku je uredio bubulence -- 6.4.2014 8:36:54 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 8:39:41
|
|
|
|
Trcosava
|
Bublence, možda ti i ne dođe. Ako ti je neka uteha, za prvu svadbu sam ja imala mecu. Tad od stresa i nerviranja mi kasnila 10 dana i dan pred svadbu mi krene!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 8:41:56
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro cure ... Naravno da moze kafica . Bubulence, Misu bas mi je zao , ali bice sledeci mesec sigurno... Mene isto jutros boleo stomak kao da cu da dobijem samo blaze, mada meni je jos rano, tek mi je 5. dpo. Ludilo, ovo mi se jos nije desilo, mada kod mene je i nemoguce moguce .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 9:09:44
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro svima. Mišu, biće idući mjesec, znam kakav je osjećaj...Evo i mene, pijem čaj me neki kašalj spopao, uf.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 9:19:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Dosla i kod mene, tacno u dan , ali dobro idemo dalje, ovo je bio prvi mesec.. E sad zene drage hocu da mi pojasnite za bazalnu, od kog dana se meri, svako jutro u isto vreme, i da mi pomognete da nadjem onaj graf koji popunjavam , pa da ovaj mesec krenem i ja? Amelia nam je nada ovog meseca
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 9:37:40
|
|
|
|
ana07
|
Iva nemoj sad da se razbolis, sad kad ti je vikend bitan za akciju . Unina mama registrujes se na sajt fertility friend i tamo belezis temperaturu svaki dan u isto vreme. Ja je merim od prvog dana ciklusa, mada neko kaze da treba da se meri kad menstruacija prodje. Uglavnom na temi bazalna temperatura mozes pitati sve sto te zanima. Tamo su malo iskusniji od mene, pa verujem da ce ti dati prave odgovore .
< Poruku je uredio ana07 -- 6.4.2014 9:40:09 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 9:40:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bublence, možda ti i ne dođe. mislis sledeci mesec ? nadam se... opet kazem, nije mene toliko iznerviralo sto sam dobilaxnego sto cu sigurno imati i za bratovu svadbu ako ne zabebim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Da li vam se svidja ime?zanesenaIskraDa (
40%)
Ne (
59%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!