|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
5.4.2014 20:25:08   
Trcosava
Taras dobronam došla!!

Možeš i u ovoj temi, mada devojke koje idu na VTO obično pišu u temi Vantelesna oplodnja (klikni na link)

Nadam se i navijam da u četvrtak bude visoka betauser posted image

Sve što te zanima pitaj, a za snalaženje - probaš prvo u pretraživač ili pitaš :)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 226
5.4.2014 20:25:44   
milica93
Drage moje, ne znam da li ste čule ili čitale, ali izguglajte o ovome.

http://www.bastabalkana.com/2013/08/manastir-rajinovac-i-cudotvorna-ikona-bogorodica-rajinovacka-za-neplodnost-i-dobijanje-dece/

Tako me sad uhvatila neka tuga i nemir. Ne mogu da vam opišem. Tačno se zapitam hoćemo li dobiti dete. I onda grdim samu sebe, što i pomišljam na to. Ufff ...
Trebam da učim, a misli mi pomanitale. user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 227
5.4.2014 20:29:19   
taraas
da,posto sam vidjela da sam uspijela sad da pitam ako ko ima iskustva. Uzela sam da uradim test 5 dana od transfera i naravno negativanal druga crta jako,al bas jako blijeda,skoro se ne vidi ako ne zagledas dobro.Vracena dva embriona,blastice,..Dal sam prerano uradila test?
Inace prvi put ivf.sam imala dosta komplikacija,od pocetka punkcije,dje su me jedva probudili,pa padanja u nesvjest i svega neceg.Prokrvarila 5 dan od transfera sto dr.nije bilo jasno,ipak beta pokazala trudnocu koja je rasla pravilno.Krvarenje stalo,posle dr.padanja u nesvjest 8 dan
transfera. opet obilno krvarenje,beta opet raste normalno... zavrsavam u bolnici na sumnju da je vanmatericna. Tako 8 dana mucenja i svega i nista od toga,sam izadjem iz bolnice i odem dr.koji je inace radio ivf. nista od vanmatericne,samo je lijevi jajnik krvario jer je bio dosta izbockan tokom punkcije i zbog hiperstimulacije se plod koji se bio zakacio nije mogao opstat. Sve je samo otisli,nije bilo potrebe za kiretazom.Ostala su dva smznuta i to su mi vratili i sad cekam sta ce biti,inace vraceni su u prirodnom ciklusu,bez ikakvih dr.tableta i stimulacije....to je to od mene...

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 228
5.4.2014 20:30:23   
taraas
ok hvala

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 229
5.4.2014 20:31:54   
bubulence
mi umesto da pravimo decu smisljamo sta da jedemo user posted image . ja sam zalivala palacinke pa ko voli nek izvoli user posted image .
milice uopste nemoj tako da razmisljas, bice bebac, sami je pitanje vremena...
gde nam je Lelaigor ceo dan? a nema ni Ive, bacila se na posao user posted image .
ostale drrugarke user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 230
5.4.2014 20:47:16   
Trcosava
Taras da se ne bi mučila sve ponovo da kucaš, prebacila sam ovaj tvoj post u temu.

Ja odo da gledam serijeuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 231
5.4.2014 21:15:39   
17 joka
Taras, rano je odrađen test, bice to velika beta za nekoliko dana i ovog puta sve ce biti dobro user posted image user posted image jako svim srcem

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 232
5.4.2014 21:24:51   
anci kv

IZVORNA PORUKA: serpica

Anci kakvi su to novi momenti?user posted image aaa nismo se tako dogovorileuser posted image
Cekam izvestaj...

Šta da ti kažem.. možda je zbog dojenja, sačekaću desetak dana a ako ni tad ništa uzeću test

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 233
5.4.2014 22:17:49   
taraas
hvala Trcosava puno

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 234
5.4.2014 22:57:31   
bubulence
izgleda da cu dobiti i to nedelju dana pre vremena user posted image

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 235
5.4.2014 23:37:34   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: bubulence

mi umesto da pravimo decu smisljamo sta da jedemo user posted image . ja sam zalivala palacinke pa ko voli nek izvoli user posted image .
milice uopste nemoj tako da razmisljas, bice bebac, sami je pitanje vremena...
gde nam je Lelaigor ceo dan? a nema ni Ive, bacila se na posao user posted image .
ostale drrugarke user posted image

Evo me. user posted image Jutros me mm dohvatio pre nego što je otišao na posao. A sad kad završi sa tuširanjem planiram ja njega da dohvatim. user posted image
Imam proveren recept za one kojima je mrsko da mućkaju. user posted image Čitam "Fifty shades of Grey" i mogla bih svaki dan, ceo dan. Ili bilo koju knjigu od Suzan Elizabet Filips ili Linde Fransis Li. I tako...
Šta ima kod vas? Ja ovih dana i idemkod zubara, treba da snimim neki zub i hoću to sve da obavim pre nego što zatrudnim. Pa sam mirna.

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 236
5.4.2014 23:55:04   
bubulence
heeej draga, ja se pitam gde si a ti ceo dan smisljas pakleni plan za veceras user posted image .
vidis dobro si me podsetila za zube, nisam bila sigurno 8 meseci kod zubara, mogla bih da ih prekontrolisem...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 237
6.4.2014 0:05:05   
lelaigor
Nego šta! user posted image Kad se toliko trudim, mora biti bebe na kraju. user posted image
Idi dok još možeš, šta znaš šta bude trebalo da se radi. TAko sam ja u prvoj trudnoći, ni znala nisam da imam problem, pa sam na kraju morala da čekam da se porodim da ga rešim, a tokom trudnoće zubi još oslabe tako da sam se patila. user posted image

Direktna veza do poruke: 238
6.4.2014 0:12:03   
bubulence
ma meni je problem sto su mi doktor, ginekolog, zubar, frizer... svi u NS , a kada se naviknem na nekog jako tesko ga menjam. najveci problem mi je cerkin pedijatar. nju sam zvala u privatne poset_e, uglavnom mi je dolazila kuci, divna zena, izuzetan strucnjak a sada ovde ne moze da mi dolazi user posted image . posto mm ima neke obaveze u NS pa ce odlaziti po 2x nedeljno, mogu nesto iskombinovati za zubara...
e od tolikog muckanja ima blizance da ubodete user posted image .
mene od veceras boli stomak i opet mi se onako cuju creva a treba da dobijem tek 12. user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 6.4.2014 0:14:12 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 239
6.4.2014 0:17:56   
lelaigor
Tako smo se mi iz Futoga preselili. Živeli smo kod njegovih kad se Daria rodila, i imamo super dr, pa smo morali da nastavimo kod nje da idemo, zbog Dariinog refluksa, upućena je u sve. A tako mi je mrsko da idem za Futog kad je bolesna. user posted image
Ahahaha, blizance nećemo sigurno smućkati, mada bi bilo lepo. Ali čula sam da budu svako drugo koleno, a ja sam blizanac. user posted image Neuspeli doduše. Ali, nešto ću smutit, osećam da je večeras to veče. !!! Ahahahah, svako veče to kažem. user posted image
Jel'' moguće da dobiješ 6 dana ranije?

< Poruku je uredio lelaigor -- 6.4.2014 0:19:52 >

Direktna veza do poruke: 240
6.4.2014 0:29:06   
17 joka
Lelo, pa nek bude čarobno večeuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 241
6.4.2014 0:29:57   
bubulence
pa ne znam, desavalo mi se da dobijem ranije, nikada ne kasni a da porani zna. mada ima sigurno godinu dana kako dobijam tacno na 28 dana...
e pa moj drugar (bas izFutoga) je blizanac i ima dve devojcice bliznakinje... tako da je sve moguce user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 242
6.4.2014 8:10:27   
mamin mish
Dobro jutro crtice.
Moze jedna user posted image .

Moja user posted image stigla jutros u punom jekuuser posted image user posted image user posted image
Tako da se ja selim u maj.
Amelia, UM ima li sta novo?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 243
6.4.2014 8:30:31   
bubulence
i ja se selim u maj, stigla je user posted image 6 dana pre vremena. a najvise me je iznerviralo sto bih onda trebala da dobijem 4.5. bas na dan kada mi se zeni rodjeni brat user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 6.4.2014 8:36:54 >

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 244
6.4.2014 8:39:41   
Trcosava
Bublence, možda ti i ne dođe. user posted image

Ako ti je neka uteha, za prvu svadbu sam ja imala mecu. Tad od stresa i nerviranja mi kasnila 10 dana i dan pred svadbu mi krene!!!

Direktna veza do poruke: 245
6.4.2014 8:41:56   
ana07
Dobro jutro cure ... Naravno da moze kafica user posted image . Bubulence, Misu bas mi je zao user posted image , ali bice sledeci mesec sigurno...
Mene isto jutros boleo stomak kao da cu da dobijem samo blaze, mada meni je jos rano, tek mi je 5. dpo. Ludilo, ovo mi se jos nije desilo, mada kod mene je i nemoguce moguce user posted image .

Direktna veza do poruke: 246
6.4.2014 9:09:44   
IVA 11
Dobro jutro svima. Mišu, biće idući mjesec, znam kakav je osjećaj...Evo i mene, pijem čaj me neki kašalj spopao, uf.

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 247
6.4.2014 9:19:36   
Anoniman
Dosla i kod mene, tacno u danuser posted image user posted image , ali dobro idemo dalje, ovo je bio prvi mesec.. E sad zene drage hocu da mi pojasnite za bazalnu, od kog dana se meri, svako jutro u isto vreme, i da mi pomognete da nadjem onaj graf koji popunjavam , pa da ovaj mesec krenem i ja?user posted image

Amelia nam je nada ovog mesecauser posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 248
6.4.2014 9:37:40   
ana07
Iva nemoj sad da se razbolis, sad kad ti je vikend bitan za akciju user posted image .
Unina mama registrujes se na sajt fertility friend i tamo belezis temperaturu svaki dan u isto vreme. Ja je merim od prvog dana ciklusa, mada neko kaze da treba da se meri kad menstruacija prodje. Uglavnom na temi bazalna temperatura mozes pitati sve sto te zanima. Tamo su malo iskusniji od mene, pa verujem da ce ti dati prave odgovore user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 6.4.2014 9:40:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 249
6.4.2014 9:40:07   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Bublence, možda ti i ne dođe. user posted image

mislis sledeci mesec ? nadam se...
opet kazem, nije mene toliko iznerviralo sto sam dobilaxnego sto cu sigurno imati i za bratovu svadbu ako ne zabebim
user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Da li vam se svidja ime?
zanesena

Iskra

Da (40%)

Ne (59%)

Ukupan broj glasova: 179

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here