Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 21:42:14
|
|
|
|
slatkiss
|
cao svima samo da vas pozdravim i pitam nesto. danas sam radila test i negativan je. meni je stalno muka i spava mi se a grudi mi otpadaju. 06.04 trebalo bi da stigne . dali je prerano uradjen test?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 22:07:13
|
|
|
|
IVA 11
|
E ne znam baš. Ponovi ga opet za dva dana...I srećno!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 22:16:27
|
|
|
|
ana07
|
Znaci Iva akcija tek sledi . Navijamo da urodi plodom .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 22:21:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Ana, hvala ti!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 22:24:35
|
|
|
|
slatkiss
|
hvala na savetu IVA11 moracu ako nestigne ubi me neizvesnost
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 22:29:15
|
|
|
|
slatkiss
|
ana naravno u akciju...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 22:48:34
|
|
|
|
bubulence
|
slatkisu ponovi za koji dan, mislim da si maaalo poranila. a navijam da budu . iva, znaci tebe nece biti na rr preko vikenda
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 9:18:48
|
|
|
|
ana07
|
Iva ce biti zauzeta preko vikenda, ali ne smemo joj zameriti, visi cilj je u pitanju .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 9:41:24
|
|
|
|
IVA 11
|
Hihihihi, ulazim ja sa telefona uvijek, kakvi da me ne bude ovdje. :) Mi vrijedni od jutros, pa da urodi plodom više! Nego se ne nadam ničemu, jer svaki mjesec imam nekakve simptome, ovoga ni jedan! Dobro jutro svima.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 9:47:33
|
|
|
|
ana07
|
Za ovih osam godina ja sam imala milijardu simptoma. Svaki mesec po jedan novi koji do tada nisam imala , i naravno nikad nista . Mozda bas zato sto nemas simptoma ovaj mesec bude dobitni .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:25:21
|
|
|
|
milica93
|
Amelia, MM, Slatkisu, Ivo navijaaaaam! Mi mućkamo evo već 3 dana, daj Bože da smo nešto uradili jer danas nećemo moći, a danas imam savršenu paprat Ja evo pijem kafu, pa na učenje Baš sam nervozna... p.s. Crvenka, Odžaci, sve komšije ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:30:26
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja da mahnem Sta bi sa Mishom , javlja li se?
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.4.2014 10:36:08 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:33:21
|
|
|
|
ana07
|
Odakle si Mico? Sta ucis ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:40:52
|
|
|
|
milica93
|
Ana, Kula,Vrbas ... Studiram u NS-u
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:42:32
|
|
|
|
amelia
|
Dobrooo jutroo svima Slatkisu ponovi test za nekoliko dana mozda je implantacija bila kasnije..jel znas kada tije bila Ovulacija? Ivo samo vi muckajte bice nesto milice pa gde si ti slabo se javljas mozda imas posla sto muckas sto ucis nemas vremena za rr? Haha. .. ana 07 znam to sa simptomima evo i ja 8 meseci svaki put imam sve simptome trudnoce evo danas i imam i taj cuveni metalni ukus u ustima heheh bice jednog dana moramo biti UM
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:43:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,kad radis testic ja cekam vesti od sestre,na porodjajnom stolu je..dr rece bice gotovo do 12h!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:43:35
|
|
|
|
ana07
|
Pa onda smo stvarno blizu . Uci, uci nemoj da zabusavas . Salim se, znam kako ti je. Ja trenutno zavrsavam pedagoski, koji sam napustila kad sam rodila Milicu, a onda mi posle deset godina dunulo da ga zavrsim. Sad imam jos ovaj semestar i gotooovo .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:48:08
|
|
|
|
ana07
|
Bogami Amelia ja sam se bas nacekala, al ko zna mozda mi vi donesete srecu . U svakom slucaju vreme iscekivanja sa vama mnogo brze prolazi . Radi test, ne drzi nas u iscekivanju . Von bas lepe vesti, javi kad bude sta novo .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 10:51:39
|
|
|
|
milica93
|
Amelia, ne znam kud udaram , stignem i pročitam ponekad, al nemam uvek kad da pišem ... Kako ste se smestili, jeste navikli već? Ana ... učim, učim, a Boga mi mogla bi i malo više Slične smo struke onda, ja sam defektologija. I treba da završiš, da ne propadne trud,a i valjaće ti Bolje ikad nego nikad, mada nema velike vajde ovde kod nas od toga, al ajde. Nada poslednja umire. Von, da sve prođe ok sa sekom
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 11:02:00
|
|
|
|
amelia
|
Von bas lepe vesti javi nam kad beba dodze ana znm da tije tesko osam godina cekanje je previse ali kad vec imas jednog andzela sigurno tije lakse bice dace Bog da dobije batu ili seku uskoro ako mi za dva dana ne dodze vestica obavezno cu raditi test... milice pa naviknuli smo se mm je nasao privremeni posao rekli su mu da ce mu dati neogranicen ugovor samo kako bi dobio radnu dozvolu i boravisnu u medzuvremenu trazi i drugi posao za sad dobro ide ne odustajemo pa sta bude...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 11:21:29
|
|
|
|
bubulence
|
hello drage moje! mis se ne javlja, sigurno slavi von, jeli to rodjena sestra? iva, ako se po jutru dan poznaje, kod vas ce das biti veselo danas . moje dete i ja smo dosle sa pijace, kakila je ispred svake kuce usput, ne znam sta je spopalo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 11:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,kad radis testic ja cekam vesti od sestre,na porodjajnom stolu je..dr rece bice gotovo do 12h! Von, pa jos ne kasni Navijamo za seku Bubulence tako je i Una juce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 11:59:09
|
|
|
|
7marii
|
Dan i od mene pa crtice sta ste se stisle ajde testice? Amelia.MM sto nas drzite u neizvestosti UM kasnice,kasnice Trco to i za tebe vazi Iva,Milice93 muckajte muckajte. E i ako sam neku zaboravila izvinte,ja samo da vam javim da navijam za sve ja cu se ovog ciklusa malo odmoriti od racunanja,simptoma i svega tako da znate da me zato cas ima-cas nema Slatkisu ponovi testic za 2,3 dana navijam da su
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 13:29:51
|
|
|
|
Dača
|
Pozdrav, cure, zna li neko kolika je minimalna debljina endometrijuma da bi doslo do "usadjivanja" oplodjene jajne celije?? Bila danas na folikulometriji, tacnije na redovnom pregledu, pa samo da provjerim. Hvala.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 5.4.2014 13:32:55
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Dača Pozdrav, cure, zna li neko kolika je minimalna debljina endometrijuma da bi doslo do "usadjivanja" oplodjene jajne celije?? Bila danas na folikulometriji, tacnije na redovnom pregledu, pa samo da provjerim. Hvala. Sve zavisi od žene do žene.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
najlepse ime za decakasneza90najlepse ime!Pavle (
35%)
Filip (
34%)
Aleksandar (
31%)
Ukupan broj glasova: 361Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!