|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
6.4.2014 9:40:48   
Anoniman
Hvala Ana, bas cu da probamuser posted image

(odgovor članu ana07)
  Direktna veza do poruke: 251
6.4.2014 9:41:25   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Dosla i kod mene, tacno u danuser posted image user posted image , ali dobro idemo dalje, ovo je bio prvi mesec.. E sad zene drage hocu da mi pojasnite za bazalnu, od kog dana se meri, svako jutro u isto vreme, i da mi pomognete da nadjem onaj graf koji popunjavam , pa da ovaj mesec krenem i ja?user posted image

Amelia nam je nada ovog mesecauser posted image

Pa koliko se sećam vama se omaklo onomad?
Posle vam se osladilo?user posted image

Ako ako, samo nek vam se osladi user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
6.4.2014 9:43:16   
Anoniman
Trco, hahhahhauser posted image

Nego ajd pomoc na postavljeno pitanjeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 253
6.4.2014 9:43:50   
ana07
Bubulence, onda ne smes muza ostavljati na miru sledeci mesec user posted image . Ko zna mozda i zabebis user posted image .

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 254
6.4.2014 9:57:08   
bubulence
Ana moracu da ga napadam cesce, definitivno user posted image !
UM ja se uopste ne razumem u te temperature user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 255
6.4.2014 9:58:40   
milica93
Jutar user posted image user posted image

Mi nismo mućkali sinoć user posted image , propade najplodniji dan, a dragi kaže da nam se već posrećilo preksinoć user posted image user posted image

Vi se baš zaređale, pa zajedno dobile sve skoro. Navijam za sleći mesec. Da se ponovi februar. user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 256
6.4.2014 10:08:20   
ana07
Mici meni su rekli da je cak bolje imati odnose dan pre ovulacije. Navodno bolje je da spermatozoidi cekaju jajnu celiju, nego ona njih. Tako da to nista ne mora da znaci user posted image . Ovulacija ti je svakako pokrivena user posted image .

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 257
6.4.2014 10:12:13   
Štetica
I moja prokletinja stigla jutros,3 dana lazne nade i to je to. Vise srece sledeci mesec.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 258
6.4.2014 10:19:47   
Trcosava
U bre slab nam ovaj mart!

UM - ja se time ne bavim, niti ćem se ikada user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 259
6.4.2014 10:36:58   
milica93
Ana draga user posted image , znam i ja sam čula i rekli mi da je bolje svaki drugi dan, nego svaki, al opet ja bih imala neki veći osećaj sigurnosti da smo uradili nešto. Luda ženska glava. user posted image Osim kad je sperma izuzetno kvalitetna i nije proređena, onda kao možemo pustiti mašti na volju. user posted image
user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 260
6.4.2014 10:41:53   
Maslacak15
Dobro jutro crtke! Bice april bolji sigurnouser posted image Najbolje je imati odnos na dan kad je egg najprimetniji, a to je obicno par dana pre ovulacije. Mnogo je bolje da sperma ceka jajnu celiju, tj ni ne moze drugacije. Posto jajna celija zivi maks 12 sati ako nije oplodjena. Dan posle ovulacije ne moze se zatrudneti, to je pokazano.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 261
6.4.2014 10:44:51   
ana07
Mici, nama su male sanse svakako, zbog suprugovih nalaza, a i mi smo prekocili bas taj dan ovulacije, tako da se mnogo ne nadam user posted image . A tebi svakako drzim fige user posted image .

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 262
6.4.2014 11:02:19   
bubulence
da vam budem iskrena, prosli mesec sam prvi put pratila te plodne dane i imala najgori sex u zivotu. uzas jedan, kao naterana... prosto sam znala da tako i ne mogu ostati trudna. tako da od sada nemam nameru vise da se bakcem tim stvarima, spavam sa muzem kada imamo zelju a ne kada moram.
da odmah raskrstimo, sada nisam htela nekoga da uvredim, svi smo drugaciji. neko bas i ima zelju svaki dan za tim pa lepo ubode i ovulaciju ali ja nisam od tih... ili neko ima jaku zelju za bebom, pokusava mesecima, godinama... naravno da ce sve pratiti i pokusavati. ali eto, sigurna sam da ja tako ne mogu ostati trudna

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 263
6.4.2014 11:04:14   
milica93
Maslačak, hvala na objašnjenju user posted image
Ana draga ... hvala ti user posted image Malo je dovoljno za user posted image Ne treba gubiti nadu. Kad tad ćete biti nagrađeni, čuda se dešavaju kad se najmanje nadamo ... ja zaista verujem u to user posted image user posted image user posted image
Samo i ja ponekad zaboravim, pa se podsećam user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 264
6.4.2014 11:57:54   
7marii
Jutro zenice user posted image al ste se raspisale i sta bi,kakvo je to kolektivno dobijanje? Sve se selimo u Maj user posted image
Ostale samo Amelia i Trca,ajde bre bar 2 user posted image ovog meseca pa da user posted image
Amelia,Trco da se niste usudile da dobijete user posted image evo mi smo za vas i to kolektivno user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 265
6.4.2014 13:26:09   
Trcosava
Mari - ništa ne zavisi od ja.

Ja se ne nadam ničemu, pa nemojte ni da se uzdate u mene user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 266
6.4.2014 13:55:06   
Nestrpljivaa
Hej cure ja nikako da uhvatim net pa me nema bas sa vama,evo sada ga vijam po terasi.
Ja imam jednu nedoumicu,naime ja i mm smo se mazili kada su bili plodni dani ali nismo muckali.Juce sam trebala da dobijem ali nisam,menstr mi ide na 25 dana.Ovih dana osetim bolove kao kada treba da dobijem ali jako su slabi nisu jaki kao sto zna da bude.Jutros primetim malo braonkasto providne sluzi i pomislim da sam dobila ali nista jos uvek.Sta bi to moglo da bude?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 267
6.4.2014 14:03:52   
Nestrpljivaa
Nista cure upravo je stigla vestica user posted image

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 268
6.4.2014 14:26:20   
IVA 11
Kako ste ženice? Mi smo bili vrijedni, ali inače je tako od kako smo počeli da pravimo bebicu. Vidjećemo za dvije nedjelje da li će kao i uvijek doći M ili će biti nešto drugo. Opuštena sam, pa što bude. Pozdrav za sve. user posted image

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 269
6.4.2014 15:22:06   
megi85
Pozdrav cure,dugo vas pratim i evo konacno rijesih da vam se pridruzim.
MM i ja smo odlucili u januaru da je vrijeme za drugo dijete jer nam sin uskoro puni 4god.i od tada muckamo s tim da u februaru nismo bili bas vrijedni jer sam ja bila bolesna.U svakom slucaju user posted image ne ocekujemo 16.04. pa mislim da cu lakse podnijeti ovu neizvjesnost i cekanje ako to podijelim sa vamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
6.4.2014 15:33:33   
mamin mish
Dobrodosla megi85. user posted image .
I da sto pre ugledas svoje user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 271
6.4.2014 16:06:09   
megi85
Hvala puno Mamin mishu nadam se da cemo sve uskoro ugledati svoje user posted image pa da se selimo na teme o trudnociuser posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 272
6.4.2014 16:12:47   
amelia
Dan crtiice samo da vas sve jako user posted image najjace...evo mene danas 15dpo user posted image jos uvek nije stigla imam neke blage grceve sve me strah da ne dodze T i danas je kao juce 37° ne znam sacekacu jos koi dan ako ne dodze radicu test..UM stetice MM i ostale zao mije user posted image selitese u maj idemo dalje user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 273
6.4.2014 16:14:01   
amelia
Megi dobro dosla i da sto pre odes sa ove teme u one lepse trudnicke user posted image zelim ti puno srece

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 274
6.4.2014 16:31:34   
ana07
Amelia ajde radi testic, da se user posted image .

Megi dobro dosla user posted image user posted image .

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

jel vam se svidja ime Lorena?
pisuljica

da (41%)

ne (59%)

Ukupan broj glasova: 85

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here