Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 17:57:05
|
|
|
|
amelia
|
sacekacu ana jos koji dan ako ne dodze onda radim test...nemam nade daje trudnoca u pitanju ali videcemo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 21:31:12
|
|
|
|
nensica
|
drage dame, mene zanima da li je moguce da to implantacijsko krvarenje bude samo par rozikasti kapi, 6 dana nakon odnosa? radimo na bebi, pa ne bih da odradim test(ponovo i prerano) pa da se razocaram...imam i neke grceve u dnu stomaka, kao da cu dobiti ali nista vise( nije mi muke, nisu mi otecene /povecane grudi, mozda malo povecan apetit) prosli ciklus mi je iznenada bio skracen sa 28 na 20dana...kazu moguce od stresa..cekam jos ovaj put, ako se nista ne desi idem lekaru...hocu dve crticeee user posted image user posted image
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 21:48:26
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Cao devojke! Hajmo opet iznova da probamo ovog meseca:) mene trenutno drma ovulacija, bole me sporadicno krsta, i malo zateze evi jajnik, pomalo boluckaju grudi...bar je to ohrabrujuce, valjda jeovaj mesec ako nista drugo ovulatoran, pa videcemo koliko ce nas posluziti sreca :) Da li moze da mi da neko savet u vezi toga dal i je bolje imati odnos svaki dan ili svaki drugi? citala sam da je bolje svaki drugi,ali opet zar se ne povecavaju sanse ako je ucestalije?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 21:52:41
|
|
|
|
bubulence
|
nensice mislim da je rano za bilo sta ali nisam sigurna... ipokrisia napadaj kad god imas zelju, pa makar bilo i dva puta dnevno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:15:38
|
|
|
|
nata11
|
nensice navijam jako da se i ostali simptomi jave ipokrisia dovoljno je svaki 2 dan jer ukoliko je svakog dana nema dovoljno vremena da se sperma obnovi.
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:18:17
|
|
|
|
nensica
|
uhhhh..ne znam kako cu izdrzati do 13og!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:18:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Sinoć je bilo čarobno veče, baš kao što joka i reče. (Ahahaha, al' se rimuje). Forsiram u zadnje vreme često sex, ali ne deluje kao izforsiran, bude extra. I mm se baš trudi. Za koga navijamo ovih dana?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:25:46
|
|
|
|
bubulence
|
jao ja stvarno ne bih volela da se neko uvredi zbog onog sto sam danas napisala . lelo i treba da uzivate, koliko se secam ti si se sinoc opasno nameracila na muza . mi samo nismo navikli da nesto pratimo nego smo uvek vodili ljubav zbog samog cina a ne pravljenja deteta pa nam je zato bilo bzvz ali opet ponavljam, to je kod nas i ne znaci da ne podrzavam one koji su mnoogooo vredniji od nas . p.s. posto na rr ulazim samo preko tel ne mogu da prihvatam zahteve ni da saljem privatne poruke
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:32:55
|
|
|
|
nata11
|
nensice samo opusteno nista ne vredi da lupas glavu Lelaigor to se ceni najgore je kada se upravljas samo po kalendaru i T nema vajde od toga. Bubulence a sta si napisala sto bi se neko ljutio ?
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:35:35
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, nisam se uvredila bre! Samo kažem, da i mene neko ne shvati pogrešno. Ja umem da se ulenjim po pitanju seksa, kad mm uspe da me nagovori uspe. Skontala sam da tako sa 3x u mesecu možda nikad neću napraviti bebu, ali sam onda skontala koliko sam opet počela da uživam u tome. Nekad se zanesem, pa zaboravim da to nije obaveza ili bračna dužnost, nego uživanje. Tako da mi je to primarno, ako usput napravimo bebu super!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 22:45:25
|
|
|
|
bubulence
|
nato eno na prethodnoj strani, malo sam odlepila :-P . lelo, e pa u tome e stvar, treba uzivati u tome, kao sto sam i ja svaki put uzivala do proslog ciklusa... mi smo ponekad prilicno aktivni, to znaci da zaredjamo po 8-9 dana bukvalno svaki dan ali se desi i po 6 dana da se ne pipnemo... bitno mi je samo da kada vodimo ljubav oboje maximalno uzivamo kao da nam je 11. put ( prvih 10 smo se upoznavali )
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 23:02:45
|
|
|
|
lelaigor
|
I mi umemo zaredom svaki dan, ali bogme umemo i po 2 nedelje da ne stignemo. Ali, s obzirom an to kakav to uticaj ima na mene, rešila sam da ću makar 3x nedeljno da nađem vreme za to.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 23:19:09
|
|
|
|
bubulence
|
a tek SADA kad zatrudniiis... pa kada dobijes onaj trudnicki apetit za sexom... ih...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 6.4.2014 23:28:32
|
|
|
|
lelaigor
|
JAoj, da!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 8:42:28
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro spavalice . nema vas ujutro, sigurno ste umorne . moje dete i ja idemo u setnju, posto nam je tata radio nocnu pa da mu ne smetamo mnogo...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 9:29:02
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro crtke, ja samo da mahnem . Pijem , ako je neko za nek navrati .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 9:42:54
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro crtice! I mi ćemo u šetnju poslije, dan je prelijep...Meni je FF obilježio O 15 dc, a dr je rekla biće 16 dc, a i radila sam trakicu pa je tačno ispalo u subotu da je to to Temp mi je i dalje 37. Mi smo svakako od četvrtka zapeli, pa eto ako se desi nešto desi. Veliki pozdrav za sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 10:36:35
|
|
|
|
nensica
|
Dobro jutro i od mene :) crtice :) cekam da prodje i ovaj dan. jedno pitanje, bazalnu sam pocela da merim tek od 21.dana ciklusa, tad sam se setila..tj od 5.04. i evo vec trece jutro mi je 36.8. da li mo to mozda nesto govori? ako nisam trudna, zar ne bi trebalo da krene da pada..postajem opsednuta
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 11:14:01
|
|
|
|
bubulence
|
nensice znaci da si merila T svega 3 puta? ne razumem se mnogo ali mislim da treba redovno da se prati. ana, posto smo blizu, stizem na ! iva, sve nam je jasno obzirom da te preko vikenda nismo ni videle ovde . mi smo dosle iz setnje, sada jos da smislim sta cu za rucak...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 11:29:27
|
|
|
|
ana07
|
Bubulence prvo kod mene na kafu, pa cemo smisliti sta za rucak . Nensice, bazalnu moras meriti od pocetka ciklusa ili bar od kraja menstruacije. Sa ovih par temperatura tesko da moze nesto da se kaze. Temperatura nekome padne pre pocetka men. nekome na dan kada stigne men. a nekome i posle toga. Meni je prosli ciklus na dan dobijanja bila 37,1 tek sledeci dan je pocela da pada. Videces sta ce biti narednih dana, a od sledeceg ciklusa, ako sad nisi trudna, meri temperaturu svaki dan u isto vreme cim se probudis .
< Poruku je uredio ana07 -- 7.4.2014 11:30:47 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 14:42:31
|
|
|
|
nensica
|
znam kako se meri, nego nisam se toga setila ranije, i sad u iscekivanju, ne znam sta da radim pa sam poslednja tri jutra merila eto tek onako...rekoh posto nije pala, mozda je to znak da je do trudnoce ipak doslo. elem hvala..videcemo sta ce biti..danas mi je cak bilo i muka..ili sam sve umislila ne znam!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 16:06:09
|
|
|
|
amelia
|
Crtice samo da vam javim daje prokletinja stigla eto koliko da znate da vas ne cuvam u neizvesnosti ...idemo dalje navijam jako za ostale...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 18:24:37
|
|
|
|
bubulence
|
jao bas nam je lose krenuo ovaj mesec, mora neko pod hitno da nam popravi prosek!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 18:40:10
|
|
|
|
amelia
|
Jeste bubulence veoma lose . Meni se cini iva da je to to imam neki osecaj daste ovog puta uspeli sad samo ostaje da navijamo... ja ovog meseca nisam se ni osecala kao znala sam da nece biti nista
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 7.4.2014 19:13:14
|
|
|
|
ana07
|
Amelia bas mi je zao . Sledeci mesec bice bolje . Bubulence, ti Trcosava ste sledece, ajde brzo da nam osvetlate obraz u aprilu .
< Poruku je uredio ana07 -- 7.4.2014 19:14:13 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ime za decakajeca_81Koje ime vam se najvise svidja?Matija (
35%)
Lazar (
15%)
Djordje (
12%)
Dusan (
16%)
Luka (
21%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!