Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:49:04
|
|
|
|
anajid
|
Bebablu,ja sam probala i sipnula koju kap ulja u vodu gde sam ga kupala i koza zaista bude divna,mekana,kao da sam ga namazala nekom kremom.Medjutim,ja sam imala problem sto mu se kosa sva umasti,jer jeon imao gustu i dugacku kosu,pa sam zato izbegavala!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:49:45
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jaoj, zašto menjate ono čime ste zadovoljne? Svidelo mi se kako miriše. Ni ja joj ne koristim ništa za lice. Imam neku kremu za vetar ili tako nešto, ali nisam joj probala.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:52:13
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: anajid Bebablu,ja sam probala i sipnula koju kap ulja u vodu gde sam ga kupala i koza zaista bude divna,mekana,kao da sam ga namazala nekom kremom.Medjutim,ja sam imala problem sto mu se kosa sva umasti,jer jeon imao gustu i dugacku kosu,pa sam zato izbegavala! eto, mozda je to bolje resenje nego mackanje, ako bebe imaju suvu kozu
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:52:18
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jaoj, zašto menjate ono čime ste zadovoljne? da bismo našli nešto još bolje.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:54:07
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tash Jaoj, zašto menjate ono čime ste zadovoljne? da bismo našli nešto još bolje. ja imam tu maniju da bih sve da isprobam
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:54:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tash Jaoj, zašto menjate ono čime ste zadovoljne? da bismo našli nešto još bolje. Nisam ništa loše mislila. Htedoh reći da sam se ja svaki put opekla, i uvek kada sam tragala za boljim sam se vraćala na ono prvo...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:58:44
|
|
|
|
upgrade011
|
Ja imam problem sa tim kupkama i sapunima. Sta god da probam pece kada udje u oci bez obzira sto oni pisu no tears i sl. Da li znate za neki sapun, sampon ili kupku koja provereno ne pece kada udje u oci?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 12:59:16
|
|
|
|
LillyT
|
Ma znam da nisi A to da se često vratim na ono prvo si u pravu. Meni se to često događa kada tražim neku odeću, obično ono prvo bude naj (odoh off). Ja sam ponekada stavljala malo ulja u vodu, ali onda je mm počeo sa svojim teorijama o tome kako bebi to ulazi u oči i kako ona to jede Pa šta, lakše će kakiti, ići će kao podmazano...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:12:35
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: upgrade011 Ja imam problem sa tim kupkama i sapunima. Sta god da probam pece kada udje u oci bez obzira sto oni pisu no tears i sl. Da li znate za neki sapun, sampon ili kupku koja provereno ne pece kada udje u oci? ja mislim chicco 0+
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:15:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni se Andrej nikad nije bunio ni na Mustelu, ni na Chicco 0+.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:23:24
|
|
|
|
upgrade011
|
Hvala, probacu ih. Ne buni se ni moj bebac mnogo ali vidim da mu se malo zacrvene okice. Posebno npr. od Kosilija. Probao posle mm i provereno pece !
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:25:00
|
|
|
|
Jeca*
|
chicco 0+ provereno ne peče, ja sam njime skidala šminku pre neki dan jer sam ostala bez mleka za skidanje šminke
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:26:39
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: upgrade011 Ja imam problem sa tim kupkama i sapunima. Sta god da probam pece kada udje u oci bez obzira sto oni pisu no tears i sl. Da li znate za neki sapun, sampon ili kupku koja provereno ne pece kada udje u oci? Koje si do sada koristila? Trenutno smo na Bekutanu i uopšte je ne peče. Pre toga su bili i Chicco i SebaMed i Kosili i Jonson i nije joj smetalo.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:27:21
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: upgrade011 probao posle mm i provereno pece !
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:36:22
|
|
|
|
snješka
|
Hipp i Bekutan. Ne bune se, a i ja sam probala i mene ne peče. Skidam šminku ponekad ovim kupkama. Pored toga što ne peku, super skidaju šminku, posebno Hipp.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:40:14
|
|
|
|
Lu
|
A čime vi to skidate šminku , šamponom ili mlijekom za bebe?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:56:02
|
|
|
|
MERYEN
|
Mustela za mene je najbolja!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:56:42
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR A čime vi to skidate šminku , šamponom ili mlijekom za bebe? to ti je ono: sine pozajmi mami...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 13:59:14
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR chicco 0+ provereno ne peče, ja sam njime skidala šminku pre neki dan jer sam ostala bez mleka za skidanje šminke I sa mustelom 0+(mleko za telo) se odlicno skida sminka,ne pece
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 14:01:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Lu RR A čime vi to skidate šminku , šamponom ili mlijekom za bebe? to ti je ono: sine pozajmi mami... Ali reci mi ženo da znam jel šampon ili mlijeko? Često ostanem bez maramica za skidanje šminke
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 14:02:38
|
|
|
|
Jeca*
|
ma šampon...mleko mi lepljivo
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 14:04:49
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ma šampon...mleko mi lepljivo Dobro je, mlijeko ionako više ne koristimo
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.9.2010 17:42:19
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja recimo mozgam šta ću sa Markom. Sav se peruta, sada već polako prolazi, ne peruta mu se stomak više, još malo šake i stopala. Dr je savetovala da ga celog namažem baby uljem i okupam bez sapuna, a ja sam pomislila Ne dolazi u obzir tako klizavog da ga kupam, ispašće mi. I tako sada čekam da vidim šta će biti. Tash ja mislim da su Marko i Matija kosmicki blizanci Koju god temu da citam vidim da imaju iste probleme Elem, Matija se isto tako perutao ( i sada ima po malo) i patronazna mi ja savjetovala da kupim nekakvu Linola Fett kupku. Kao sipam to u vodu, namocim ga i ne ispiram. Ja posla da kupim, kaze apotekarka 13e Misliiiiiiiiiim Ja ipak odlucila da ne uzmem, vec ga ponekad namazem sa Bepanthenom i poboljsalo se stanje. A inace imam isti stav kao ti sto se tice mazanja sa kremama
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 6.11.2010 0:42:03
|
|
|
|
bojanica7
|
iscitala sam sve stranice... mi cemo koristiti kosili, nekakao ima predivan nostalgican miris a kupili smo, kao buba, pavlogal puta dva (bio na akciji), pa bismo tom kremom probali. mada, i meni je bekutan super stvar. a maramice definitivno bekutan. javljam kad isprobamo
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 8.11.2010 20:38:40
|
|
|
|
magnetic
|
Prvih sest nedelja sam koristila samo merimin bebi sapun i pavlovicevu kremu,a posle sam kupila ''Sebamed'' kupku i losion za telo.Nije bas jeftino,ali dugo traje i toliko je dobra kozmetika da ne zalim ni dinara.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.