|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
27.9.2010 16:50:53   
LillyT
Spominjem i sebe i Pavlogal. Meni se ne dopada, ali to ništa ne znači jer 100 ljudi, 200 mišljenja. Meni se (do sada) Bekutan pokazao kao odličan izbor, divno miriše, a sav je nežan. SebaMed smo koristili na početku, ok je. Jbg, dok sami ne isporbamo, ne znamo šta odgovara.
Za vlažne maramice nemam šta reći, meni su Nivea Toddies zakon, a mm se kune u neke Baby Lindo. I one su mi odlične, ali mi ne mirišu kao ove Niveine.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
27.9.2010 16:52:32   
bebablue
IZVORNA PORUKA: LillyT

Spominjem i sebe i Pavlogal. Meni se ne dopada, ali to ništa ne znači jer 100 ljudi, 200 mišljenja. Meni se (do sada) Bekutan pokazao kao odličan izbor, divno miriše, a sav je nežan. SebaMed smo koristili na početku, ok je. Jbg, dok sami ne isporbamo, ne znamo šta odgovara.
Za vlažne maramice nemam šta reći, meni su Nivea Toddies zakon, a mm se kune u neke Baby Lindo. I one su mi odlične, ali mi ne mirišu kao ove Niveine.

user posted image user posted image user posted image bas tako.
Nisam probala Becutan kremu, je l' se koristi kao Pavlovicka, u tu svrhu da kazem?

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 302
27.9.2010 16:57:22   
LillyT
Da i dosta dugo traje. Ja sam uzela onaj DM-ov program pa su mi te kremice bile na popustu i zato sam isprobala. Bolja mi je od Pavlogala.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 303
27.9.2010 17:02:40   
Anoniman
Bekutan mi je zakon, ona kremica u tubi, ojed nestane posle dva mazanja, a i bas dugo traje i lepo mirisi. Njihove maramice koristimo od rodjenja, menjali smo ih svega par puta, kad nije u blizini bilo tih, a trebale su mi hitno. Koristimo uglavnom i njihove kupke i mleko za telo (ne Nesa nego jauser posted image ).

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 304
27.9.2010 17:07:58   
Mishica 77
Ne mislim da Pavlovićeva mora da bude original. Mi od početka koristimo kremu koju pravi pančevačka apoteka. Ista je kao Pavlovićeva(probali je pa znamo). Ne mogu da tvrdim da je sastav isti ali ne vidim da Isidorinoj guzi nešto fali. Bubo, probaj Pavlogal pa posle odluči sama. A što se kupke tiče, mi koristimo Chicco. Nisam htela da kupujem Mustelu ili Sebamed jer sam htala da ostavim "rezervu" za slučaj da nam koža postane problematična. Sva sreća(kuc, kuc u drvo) pa je sve OK.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
27.9.2010 20:32:11   
Crvenkapa85
i mi koristimo bekutan,ili kosili,i jonson

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 306
27.9.2010 21:49:41   
minnica
Mi koristimo Chicco za prvo kupanje (eto 1 pakovanje nam traje skoro 3 meseca), za guzu originalnu Pavlovićevu, ali sa kamilicom i Chicco mleko za telo. Takođe koristimo i Merima sapun ponekad i zadovoljni smo.

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 307
29.9.2010 12:29:49   
Shishica
Koliko je pametno mazati bebinu kozu kremama i tim dzidzabidzama? Preporucuju li ili ne...
Imamo neku bebecu Niveu sa nevenom i ne znam da li da joj mazem... ne vidim potrebu, ali sve mislim da li ce se tako
sacuvati ili ostetiti lepa koza.....

Jeste li citale nesto o tome????

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 308
29.9.2010 12:32:23   
bebablue
Ja imam neki Sebamed losion, ali ne mazem bebu, ima lepu kozu, nije suva, pa nekako ne vidim potrebu da je mazem, znam samo da mi je patronazna rekla da kada se maze da se namaze samo 2/3 tela, a ne celo telo.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 309
29.9.2010 12:34:37   
Anoniman
Ja imam svoju teoriju o tome, koja možda nema veze s mozgom.

Nisam Luku nikada namazala ničime (ne računam mleka za sunčanje). Smatram da ako ga mažem bez potrebe da ću njegovu kožu navići na to i da ako to ne bude posle u životu radio, da mu koža neće biti lepa. Ovako, ima prirodno lepu kožu, a ako jednog dana postane suva, lako će je hidrirati jer koža nije... kako da kažem... razmažena. user posted image
Jedino lice mu mažem, i to Pantenol mašću, posebno zimi.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 310
29.9.2010 12:35:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebablue

da kada se maze da se namaze samo 2/3 tela, a ne celo telo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 311
29.9.2010 12:36:58   
Jeca*
to ni meni nije jasno...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
29.9.2010 12:37:43   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja imam svoju teoriju o tome, koja možda nema veze s mozgom.

Nisam Luku nikada namazala ničime (ne računam mleka za sunčanje). Smatram da ako ga mažem bez potrebe da ću njegovu kožu navići na to i da ako to ne bude posle u životu radio, da mu koža neće biti lepa. Ovako, ima prirodno lepu kožu, a ako jednog dana postane suva, lako će je hidrirati jer koža nije... kako da kažem... razmažena. user posted image
Jedino lice mu mažem, i to Pantenol mašću, posebno zimi.

user posted image
ja lice samo baš kad je hladno i kad idemo napolje...a ovako ako idemo samo do vrtića ne mažem mu, čak ni zimi...samo ga utoplim što više pa mu vire samo okice user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
29.9.2010 12:38:26   
Anoniman
Naravno, i ja lice mažem kada idemo u šetnju, što znači da smo bar sat- sat i po napolju. 

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 314
29.9.2010 12:39:25   
bebablue

IZVORNA PORUKA: bebablue

da kada se maze da se namaze samo 2/3 tela, a ne celo telo.

user posted image user posted image user posted image

tako kaze patronazna i ja mislim user posted image user posted image user posted image user posted image pa je zato i ne mazemuser posted image

sala mala, ne mazem bebu, ima lepu kozu i sto mi je mackala, sem guze naravnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
29.9.2010 12:40:59   
Anoniman
Baš mi nije jasno to sa 2/3 tela. user posted image
Svako veče izostaviš drugu 1/3? user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 29.9.2010 12:41:32 >

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 316
29.9.2010 12:41:06   
New Mom
Ja sam baš o tome mozgala ovih dana. Čini mi se da joj je koža suva. I sve mislim da je od sapuna. Prvo sam koristila SebaMed i bila sam zadovoljna, ali me vrag naterao da menjam, sad sam uzela Chicco-ov. Baš sam razočarana.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 317
29.9.2010 12:42:12   
red sonia
a cime mazete lice,ja dosad nisam ni sa cimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 318
29.9.2010 12:43:47   
bebablue

Baš mi nije jasno to sa 2/3 tela. user posted image
Svako veče izostaviš drugu 1/3? user posted image

Sta tu sad nije jasno user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam baš o tome mozgala ovih dana. Čini mi se da joj je koža suva. I sve mislim da je od sapuna. Prvo sam koristila SebaMed i bila sam zadovoljna, ali me vrag naterao da menjam, sad sam uzela Chicco-ov. Baš sam razočarana.

Bas sam htela da isprobam chicco, jer smo pri kraju sa sebamed-om.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
29.9.2010 12:44:27   
Anoniman
Jaoj, zašto menjate ono čime ste zadovoljne? user posted image  user posted image

Ja recimo mozgam šta ću sa Markom. Sav se peruta, sada već polako prolazi, ne peruta mu se stomak više, još malo šake i stopala. Dr je savetovala da ga celog namažem baby uljem i okupam bez sapuna, a ja sam pomislila Ne dolazi u obzir tako klizavog da ga kupam, ispašće mi. I tako sada čekam da vidim šta će biti.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 320
29.9.2010 12:44:48   
bebablue
IZVORNA PORUKA: red sonia

a cime mazete lice,ja dosad nisam ni sa cimuser posted image

ja ne mazem lice, dobila sam neku kremicu kada idemo napolje pa protiv isusivanja od vetra i hladnoce, ali jos nisam stavljala.

(odgovor članu red sonia)
Direktna veza do poruke: 321
29.9.2010 12:46:03   
LillyT
Ni ja ne mackam bebu, prosto mi je greota da je uvaljam u sve te mazalice. Lepu kožu ima, a ako primetim da se nešto pogoršava, reagovaću.
Ponekad je izmasiramo malo uljem po leđima i to je to (jbt, nismo dugo, mogli bismo večeras).
NM, probaj Mustelu.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 322
29.9.2010 12:47:05   
anajid
Ja mazem Andriji lice sa Mustela kremom,koja je namenjena bas za lice bebe!Namazem mu uvece posle kupanja!

Nisam mu do sad mazala preko dana,a mogla bih poceti,sad kad krenu hladniji dani i vetrovi!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 323
29.9.2010 12:47:08   
bebablue

Jaoj, zašto menjate ono čime ste zadovoljne? user posted image  user posted image

Ja recimo mozgam šta ću sa Markom. Sav se peruta, sada već polako prolazi, ne peruta mu se stomak više, još malo šake i stopala. Dr je savetovala da ga celog namažem baby uljem i okupam bez sapuna, a ja sam pomislila Ne dolazi u obzir tako klizavog da ga kupam, ispašće mi. I tako sada čekam da vidim šta će biti.

MOJA patronazna je pricala ako je suva koza da dodam malo bebi ulja u vodu u kojoj kupam bebu (ali mi nije jasno, ulje ne moze da se sjedini sa vodom, ne znam kako to izgleda)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
29.9.2010 12:48:11   
minnica
Mini je koža bila perutava prvih mesec dana, ali je prošlo samo od sebe bez mazanja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here