|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
8.11.2010 22:38:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja recimo mozgam šta ću sa Markom. Sav se peruta, sada već polako prolazi, ne peruta mu se stomak više, još malo šake i stopala. Dr je savetovala da ga celog namažem baby uljem i okupam bez sapuna, a ja sam pomislila Ne dolazi u obzir tako klizavog da ga kupam, ispašće mi. I tako sada čekam da vidim šta će biti.

Tash ja mislim da su Marko i Matija kosmicki blizanci user posted image user posted image user posted image Koju god temu da citam vidim da imaju iste probleme user posted image

Elem, Matija se isto tako perutao ( i sada ima po malo) i patronazna mi ja savjetovala da kupim nekakvu Linola Fett kupku. Kao sipam to u vodu, namocim ga i ne ispiram. Ja posla da kupim, kaze apotekarka 13e user posted image Misliiiiiiiiiim user posted image Ja ipak odlucila da ne uzmem, vec ga ponekad namazem sa Bepanthenom  i poboljsalo se stanje. A inace imam isti stav kao ti sto se tice mazanja sa kremama user posted image

Ja ga nisam mazala do kraja. Dodala sam par puta baby ulje u vodu za kupanje, bukvalno 2-3 puta i pretsao je da se peruta.

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 351
25.11.2010 13:11:36   
oxily
Da li je neko od vas probao becollino kozmetiku za bebe? Cini mi se da se relativno skoro pojavila na trzistu, videla sam reklamu i htela da kupim, pa me zanimaju iskustva sa Becollinomuser posted image . cini mi se i da je cena relativno pristupacnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 352
25.11.2010 13:19:25   
Mishica 77
Ma čim je kozmetika za bebe, ne može da bude loša. Nisam probala. Mi  koristimo Chicco. Znaš i sama da nekoj bebi možda neće nešto odgovarati, a tvojoj hoće. user posted image Probaj pa nam javi. Meni je bitan miris. Šta ću?

Btw user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu oxily)
Direktna veza do poruke: 353
25.11.2010 13:25:12   
Anoniman
Mi od rodjenja koristimo Mustela, veoma sam zadovoljna.. Mojoj bebi odgovara, nema sapuna, sto je veoma vazno, bar tako kaze doktorica a i divno mirise user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 354
25.11.2010 13:28:17   
Mishica 77
mamy, doktori ti kažu svašta... ne veruj im baš sve. Svi oni imaju razloge zašto nešto preporučuju. Šta sam se ja svačega naslušala od drugih, ne bi mi verovala al' 'ajde to nije tema.
Mustela jeste odlična... mi koristimo njihovu kremicu za ovo hladno vreme... Uh što miriše!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 355
25.11.2010 13:33:51   
Anoniman
u bolnici gdje sam se porodila, koristili su Mustela pa sam zato i nastavila koristiti.. rekli su kao da je se beba vec navikla i da ne trebam mjenjeti!

Direktna veza do poruke: 356
25.11.2010 13:35:58   
Mishica 77
Ne znam šta su kod nas koristili u porodilištu. Ne bi me iznenadilo da je bio Merimin baby sapun. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 357
25.11.2010 13:39:21   
Mishica 77
Znaš kad će kod nas koristiti Mustelu u porodilištima? Kad bebe budu počele da donose rode. user posted image

Direktna veza do poruke: 358
25.11.2010 13:42:54   
Anoniman
pa ovdje sve zavisi od bolnice, iako se mustela preporucuje, a sta koriste onda?

Direktna veza do poruke: 359
25.11.2010 14:11:25   
Mishica 77
Možda Kosili ili Becutan user posted image . Zaista ne znam. Sigirno nije ništa skupo. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 360
2.12.2010 12:15:43   
IVA 11
Mi koristimo Chicco kupku i sampon, i Pavloderm za lice i genitalije. Za sad sve super! 

Direktna veza do poruke: 361
20.12.2010 23:30:49   
Snelle
Čime bebama mažete lice? Moje dete ima izrazito suvu kožu lica, i do sada joj ništa nisam mazala, samo sam s vremena na vreme čistila čajem od kamilice.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 362
20.12.2010 23:35:16   
lesica
Lice i guza pavloderm,nije mnogo masna kao pavlovic a fino se razmaze...mada ako mnogo balavi,pa onda pokusava da puzi kao crv uz pomoc brade, sve joj se zacrveni pa uvece nakon kupanja se jadna sva cakli koliko je mama namacka i do ujutru se smiri a onda sve jovo-nanovo.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 363
20.12.2010 23:37:15   
Snelle
Lesice, ja se sve bojim da je pavloderm suviše masan za lice user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 364
20.12.2010 23:47:38   
lesica
Ne znam draga sta da ti kazem,sve je to individualno-Lenki odgovara...mada njoj sve odgovara user posted image posle kozijeg loja kada je bila bolesna oguglalo dete user posted image Sto ne probas sebamed kremicu za lice,ja sam to mojoj mrvi mazala letos kada se osipala od vrucine.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 365
20.12.2010 23:51:29   
Nensi*
Bas sam i ja htela da pitam za kremu za lice...Do sad isto nista nismo koristili...A inace sve drugo koristim Niveino...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 366
20.12.2010 23:52:34   
Snelle
Razmišljala sam o sebamedu, jer sam joj kad se tek rodila kupila svu kozmetiku njihovu, ali nisam tu kremu za lice!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 367
20.12.2010 23:53:18   
IVA 11
Dr.Pavlovic ili mlijeko Chicco, kako-kad. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 368
20.12.2010 23:54:39   
lesica
Sebamed kremica je sjajna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 369
20.12.2010 23:56:20   
Snelle
E pa ondaK ću to da joj kupim user posted image  

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 370
21.12.2010 0:03:28   
sneza24

IZVORNA PORUKA: oxily

Da li je neko od vas probao becollino kozmetiku za bebe? Cini mi se da se relativno skoro pojavila na trzistu, videla sam reklamu i htela da kupim, pa me zanimaju iskustva sa Becollinomuser posted image . cini mi se i da je cena relativno pristupacnauser posted image

Ja sam probala i zadovoljna sam.Lepo miriše.I kad mu kosu operem naredna 3-4 miriše na šampon.
A viđala sam tu kozmetiku i pre nego što su počeli da je reklamiraju na TV-u ali sam je nekako zaobilazila a kad sam videla reklamu odlučih da probam.

(odgovor članu oxily)
Direktna veza do poruke: 371
21.12.2010 7:58:21   
Iwana87
Mi jos nismo kupili kozmetiku,i necemo skoro,izdobijali smo punu policu,uglavnom bekutan,pavloderm i nivea i meni nista od toga ne mirise bas na bebe kao kosili.Tako da mi je majka kupila kosili kad se Mihajlo rodilo i sa tim ga kupam

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 372
21.12.2010 8:59:46   
minna
Mi smo imali sebamed kremu za lice i onda su pocele da mu izlaze crvene tackice, bas mi je bilo cudno jer sam cula da je sebamed dobar za osetljiviju kozu...a i to se desilo tek posle 2 meseca koriscenja...ali eto...tako da je sad mazem jauser posted image
A njemu sam kupila neku hipp za lice i odgovara mu super za sad.
Kupku koristimo chicco, a guzu mazem pavlovicevom.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 373
21.12.2010 10:05:22   
minnica
Dok nije bilo hladno nisam htela da joj zatvaram pore masnim kremama. Sad joj se koža dosta isušila od hladnoće napolju i od grejanja unutra. Ujutru joj namažem lice Pantenolom, a kad izlazimo Chicco kremom za hladno i vetrovito vreme i obe su odlične.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 374
21.12.2010 10:48:24   
majathegreat
Prvih par dana smo koristili merima sapun, pa je koža bila suva i kupali se dva tri dana u kamilici pa je prošlo. Od tada samo seba med sapun i super je. Do nedavno smo i kosu prali sapunom, pa je bila neka chicco akcija gde sam uz omekšivač za veš dobila šampon chicco, pa sad peremo kosu njim i isto sam zadovoljna. Guzu mažemo pavlovićevom u jako tankom sloju i nismo imali nikakvih problema. Jednom sam kad sam primetila malo peruti na glavici namazala kosu becutan bebi uljem i odmah prošlo. I tako izgleda mi je sve pogodak čega god se dohvatim. Telo i lice ničim ne mažemo.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here