|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
21.12.2010 14:58:03   
Anoniman
Mi koristimo Kosili za kupanje,pavlovicevu mast za guzu i ponekad Bekutanov puder.
Uzeli smo mu i bekutanov sampon,pise za kupanje bez suza,ja sam ga jednom prilikom probala,istipao me je za oci kao da mi je neko kiselinu ubacio.user posted image

(odgovor članu majathegreat)
  Direktna veza do poruke: 376
21.12.2010 17:03:16   
liliana
Mame, čime mažete deci lice sad kad ih izvodite napolje, a hladno je? Mažete li im usnice nečim?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 377
21.12.2010 17:42:16   
minnica
IZVORNA PORUKA: minnica

Dok nije bilo hladno nisam htela da joj zatvaram pore masnim kremama. Sad joj se koža dosta isušila od hladnoće napolju i od grejanja unutra. Ujutru joj namažem lice Pantenolom, a kad izlazimo Chicco kremom za hladno i vetrovito vreme i obe su odlične.

Usne ne mažem ničim. Ne znam čime bih mogla.user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 378
23.12.2010 12:52:37   
oxily
Drage Mame, moram sa vama da podelim svoje odusevljenje Becollino kozmetikom. Probali smo je i odlicna je. Jako je kvalitetna i bogata prirodnim sastojcima, divno mirise, ambalaza je prelepa i prakticna. Sve ono sto je malo tecnije kao npr. ulje na cepu ima membranicu koja sprecava curenje. A tek zastitna mast za guzu - divna je, dovoljno masna, smiruje iritacije bogatog sastava: pcelinji vosak, lanolin bisabolo, a za razliku od Pavloviceve sadrzi i bademovo ulje koje fenomenalno hrani, dok Pavloviceva ima samo bademovu vodicu koja daje miris. Probajte, nadam se da ce prijati i vasim bebicama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 379
23.12.2010 13:20:51   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: liliana

Mame, čime mažete deci lice sad kad ih izvodite napolje, a hladno je? Mažete li im usnice nečim?

Prijo, ja namazem cijelo lice Pavlovicevom i mirni smo!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 380
23.12.2010 13:25:03   
gagana83
Ja lice ne mazem nicim i nemamo problema.
Bas danas razmisljam cime bih mogla usne da joj mazem jer sam primetila da su joj dosta suve.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 381
23.12.2010 18:06:15   
Shishica
Kupili smo danas pantenol da joj sredim obraze..

A hocu jos da uzmem za lice kremu, ali se dvoumim izmedju sebamed i kikove.. sa sebom se kupamo.. a sta vi kazete? A?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 382
22.1.2011 9:40:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Uzeli smo mu i bekutanov sampon,pise za kupanje bez suza,ja sam ga jednom prilikom probala,istipao me je za oci kao da mi je neko kiselinu ubacio.user posted image

Ja sam isto cula za kosili, tako da ga ne koritsimo. Sebamed sapun za kupanje,dzonsonov sampon i ulje, pavloviceva bilo koja, nema nikakvih reakcija ni na apotekarsku ni na bekoliko,tako da, koju uhvatim user posted image . Sebamed krema za lice i pantenol mast ako mu izadje ekcem.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 383
22.1.2011 9:45:09   
maja19
Shishice pa bolje uzmi sebamed jer vec to koristis za kupanje..mi koristimo onaj kiko sampon i kupku od 0+..a za sad se jos uvem mazemo samo pavlovicevom..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
2.2.2011 23:35:18   
New Mom
Zna li neko da li negde ima da se nabavi malo pakovanje Pavlovićeve kreme?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 385
3.2.2011 10:14:43   
Anoniman
Mi smo ih dobijali kao besplatne uzorke ako na ta mala pakovanja mislis user posted image U jednoj apoteci u Svetogorskoj

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 386
3.2.2011 22:11:28   
Irena79
mi koristimo svasta nesto, pavlovicku i bekolino kremu za guzu, baby love sapun, kupku i sampon, bekolino isto, nekad chicco i tako sve nam pase:) za ekceme mustela kremicu, to sam dobila uzorak pa dok ga ima mazem, krema je preskupa pa sve odlazem kupovinu dok ne potrosim uzorkeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 387
4.2.2011 10:32:13   
Anoniman
E imeni je becolino skroz ok, kompletna paleta,pocev od kreme.

(odgovor članu Irena79)
  Direktna veza do poruke: 388
20.2.2011 11:01:17   
coka11
Da li se za tek rođene bebe koristi sapun za kupanje, ili je bolje kupka, šampon...?

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 389
20.2.2011 11:09:04   
isidora88
za kupanje koristimo mustela kupku i super je,divno mirisi,time su ga i u porodilistu kupali user posted image
krema za guzu pavlogal ili pavloviceva,za lice isto pavloviceva ako idemo napolje user posted image
vlazne maramice bekutan i mleko za telo bekutan ali planiram da isto predjem na mustelu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 390
20.2.2011 11:12:05   
maja19
Mi za kupanje Chicco kupku 0+..pavlovicevu i Sebamed kreme, a od vlaznih srecom dobija iz inostranstva i o kvalitetu da vam se pricam..pampers sa aloa verom, hippove i penaten one su mi nekako najbolje i  nivea toddis to kad idemo negde jel je manje pakovanje..

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 391
20.2.2011 12:04:43   
coka11
Koliko vidim i po ranijim postovima, sapun definitivno neću koristiti. Nešto razmišljam o Nivea kozmetici za bebe, osim ako beba ne bude imala bas osetljivu kožu, onda ću verovatno nešto drugo.

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 392
20.2.2011 13:08:21   
MarijaBg
Meni je dermatolog rekao da za user posted image koristim Sebamed kozmetiku, a to su mi potvrdile i jos dve drugarice cije bebe imaju osetljivu kozu. Jedino na Sebamed ne reaguju user posted image

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 393
20.2.2011 13:10:52   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: coka11

Koliko vidim i po ranijim postovima, sapun definitivno neću koristiti. Nešto razmišljam o Nivea kozmetici za bebe, osim ako beba ne bude imala bas osetljivu kožu, onda ću verovatno nešto drugo.

Mi smo sa Niveom prezadovoljni,od pocetka koristimo sve njihovo...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 394
20.2.2011 21:38:20   
coka11
Ne znam šta se od kozmetike dobija u ovim poklonima za mame i bebe koje daju od Nove godine. Valjda je neka ok. 

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 395
20.2.2011 21:39:34   
Sanjica26 RR
Coko ja cu da ti kazem, ali sutra. Mrzi me da vadim iz kutije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 396
20.2.2011 21:59:58   
coka11
E super, konačno da mi neko kaže, baš me zanima. Hvala ti. Nemoj da zaboraviš.user posted image

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 397
20.2.2011 22:04:28   
Vika
Mnogo zavisi da li beba ima baš osetljivu kožu. Ja sam za svaki slučaj krenula sa Sebamed kozmetikom i to sapun, kupka, šampon, krema za lice, krema protiv ojeda i ulj za masažu i mackanje, a usput sam kupovala i Chicco i Nive kupku i kreme i moja duša nije ni našta loše reagovala. Tako sada i dalje koristimo Sebamed, a za guzu dodamo nekada Nivea sa cinkom i za masažu Nivea ulje.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 398
21.2.2011 22:04:40   
magnetic
I ja sam prvo koristila Sebamed kolekciju.Veceras smo prvi put koristili nesto drugo tj. Johnson's baby bedtime.Bas da vidim dali ce veceras bolje spavati kako kazuuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 399
21.2.2011 22:06:19   
Daca88

IZVORNA PORUKA: magnetic

I ja sam prvo koristila Sebamed kolekciju.Veceras smo prvi put koristili nesto drugo tj. Johnson's baby bedtime.Bas da vidim dali ce veceras bolje spavati kako kazuuser posted image

jel onaj u ljubičastoj boci...mi sad koristimo taj

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here