Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:22:09
|
|
|
|
Snelle
|
Oti, mogle bi da dobijemo neki dinar od Becutana za reklamiranje
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:23:05
|
|
|
|
LillyT
|
Bekutan maramice su mi nekako suve, ali ja volim taj miris. A kakva je to krema? Kao pavloviceva za guzu ili neka ovako... za odrzavanje ostalih delova tela.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:23:13
|
|
|
|
Anoniman
|
bas vala snelle..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:25:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Bekutan maramice su mi nekako suve, ali ja volim taj miris. A kakva je to krema? Kao pavloviceva za guzu ili neka ovako... za odrzavanje ostalih delova tela. krema je masna ali ne kao pavloviceva...hidrantna, lepo mirise. meni je divnaaaaaaaaaaaa nisam je jos mazala tei ali sto da ne?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:26:29
|
|
|
|
red sonia
|
koristimo kupku Kosili a za guzu pavlovicevu koju smuti apotekarka bas je super
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:53:25
|
|
|
|
choopa choops
|
LillyT ta za guzu je nesto izmedju Pavloderm i Pavloviceve Nama je stvarno OK. A pocela sam da je koristim nakon one afere sa pavlovicevom i acidi borici (mada i nju pomekad mazemo) i pokazala nam se super
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 0:14:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bekutan maramice su mi nekako suve, ali ja volim taj miris. ja nepopravljivo obozavam becutan (i jesu suve ali taj miris mi je super) ne znam da li vama pampers vlazne maramice smrde ali meni su
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 0:21:10
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ne znam da li vama pampers vlazne maramice smrde ali meni su grozne su
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 0:24:32
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ponekad uzmem baby lindo uh sto te super mirisu mmmmm
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 0:26:30
|
|
|
|
choopa choops
|
micketta da, ali dosadi nekako miris A kod nas su najjeftinije, kostaju 1.5e meni isto pampers smrduckaju, narocito one narandzaste...one mi smrde na lozovacu
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 9:51:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: pepeljuga ne znam da li vama pampers vlazne maramice smrde ali meni su grozne su Joj...i ja neki dan kontam kako mi uzasno smrde maramice...al nisam bila sigurna jel to zato shto brishem ukakanu guzu, ili stvarno maramice smrde.... uzasne su... Sveki je neki dan uzela niveine...al nekako su mi suve....nisu pre bile takve... Nego....razmisljam da uskoro predjemo na neku kupku...ali neznam koju.... dosad smo koristili nivein baby sapun...a sad bi uzela niveinu kupku...a neznam ni dal postoji
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 9:58:02
|
|
|
|
lanajelena
|
ja za sebe koristim becutan kremicu i celu trudnocu sam njom mazala stomak... nisu lose ni Ideine maramice K plus
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 9:59:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Smeskice ima niveina kupka za bebe,mozda ti je sveki uzela nivea soft one su malo suvlje ali fresh su mmmm
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 10:07:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, soft cream je uzela... Kontam da probam i ja bekutan....Nekako sam dosad uvek zaobilazila tu marku...al sad tju da je probam kad je toliko hvalite...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 11:28:06
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops micketta da, ali dosadi nekako miris ako sam dobro shvatila, ti zivis na moru, a meni lindo mirisu na more i ne moze more nikad da mi dosadi!
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2010 11:30:48
|
|
|
|
New Mom
|
Imam pitanje. Čitam sastav na Becutan-u, ne vidim da ima cink-oksid, a pokontala sam da kreme koje idu na guzu treba da sadrže to (da spreče iritaciju). Je l' postoje možda različite njihove kreme, a ja debil nisam videla?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.9.2010 19:54:37
|
|
|
|
Jeleba
|
Drage mame, Molim za savet oko pranja kose. Moja devojcica ima 6.5 meseci i pitam se da li da krenem da joj perem kosu samponom ili da nastavim sa kupkom kao i do sada. Od rodjenja je kupam svako vece u seba kupki bez samponiranja kose. Inace sam skroz zadovoljna sebinom kozmetikom (koristimo kupku, sapun za guzu, losion za telo i kremu za lice). Sad kako joj je kosa postala gusca (mada to i dalje nije neka super gusta i jaka kosa), imam utisak da kupka nije dovoljna. Kakva su vasa iskustva? I ako koristite sampon, jel ga koristite svaki dan ili ne? Ako ne, jel svaki dan kvasite glavu, pa nekad samponom, a nekad samo tom vodom u koju je razmucena kupka?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 15:46:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam dva pitanja . Kupila sam , tako u prolazu , SebaMed tečni sapun za kupanje bebe . Taj sapun se može koristiti i za kosicu i za telo , je l'' tako ??? Mislim , ne moram kupovati još stotinu kupki i andraka ? Drugo pitanje : da li ste vi koristile isključivo original Pavlovićevu mast , ili može da prođe Pavlogal i tako te varijacije na temu ? Ja danas kupila 2 Pavlogal kreme na akciji , za 200 din (obe za 200) , pa zato pitam , kontam da je sve to isto i da će i taj Pavlogal biti ok
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 15:47:35
|
|
|
|
Jeca*
|
mi smo skoro do godinu dana koristili iskljucivo taj sebamed, za sve. POnekad bih kupovala onu bubble bath i sipala u kadicu da ima penicu, ali dovoljan ti je tecni sapun i za kosu i za telo a pavlovicevu ne znam sta da ti kazem, ja sam uvek koristila samo original i to obicnu bez kamilice ili sl
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 15:49:57
|
|
|
|
Jeca*
|
evo pisah vec o tome KLIK
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 15:50:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bubo, Sebamed tečni sapun ti je sasvim dovoljan. A za Pavlogal - isto što i Jeca
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 16:01:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Znači , Sebamed - ok , Pavlogal ipak zameniti originalom ??
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 16:12:23
|
|
|
|
bebablue
|
Meni je pavlogal super, ja je koristim i skroz sam zadovoljna. Inace sebamed je odlican.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 16:24:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Coool . Moram posle da isčitam tj da nađem šta kažete za vlažne maramice - koje su najbolje . Ja danas kupih neke Johnson baby extra protection , šta god im to značilo
< Poruku je uredio BubaMira -- 27.9.2010 16:25:09 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.9.2010 16:50:07
|
|
|
|
bebablue
|
Ja sam isprobavala i jos isprobavam sve moguce vlazne maramice, to je opet individualno sta kome i kojoj bebi odgovara. Ja sam recimo bas zadovoljna sa Becutan maramicama.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.