Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 24.6.2010 18:42:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
Pa znaš ono, nešto je lepo u bočici, a na koži ljaks... kao recimo parfem. Tako ja delim kozmetiku. Mm obožava Kosili... navalio da kupimo kad smo se spremali za bebu, a ja kao pa nećemo valjda to jeftino, hoću nešto lepše(lujka) i uzeli da prvo probamo Chicco pa da vidimo.. sad mi se sviđa. Niveu sam probala ja , a Kosili zaista extra miriše. I ja mislim da je u suštini sve jedno(setih se sad reklame.... ). I Isidora ima lepu kožu i bitno da je čista, a da li je kupka jeftina ili najskuplja... mislim... to su hirovi roditelja. Drugo je kad bebiša ima problematičnu kožu pa mora određena kozmetika. I nisam za mackanje bebe raznim špecijama. Njena koža je tako "nevina" da mi ponekad dođe da je perem samo vodom kad vidim kako je fina i paperjasta, a ja na nju stavljam "hemiju"... pa makar bila i namenski za bebe. Mi još ne jedemo penu .... samo sopstvene prste.... sve od reda.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.7.2010 12:02:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja koristim nivea baby sapun za kupanje...i koliko vidim odgovara nam... povremeno ih kupam kamilicom... Nego...Sara mi je dugo bila u inkubatoru...pa joj se sada guli koza...a na glavi, tj na chelu i od chela prema temenu ima onako kao naduvane suve bubuljice, a to je ustvari koza koja se odigla od glave.... Neznam chime to da joj mazem...bash joj je suvo to.... Jel dovoljno samo baby ulje, ili neku kremu da uzmem?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.7.2010 12:13:11
|
|
|
|
New Mom
|
Smeshkice, sve bebe u početku imaju onako bubuljice crvene sa belim tačkicama, zatim onakve kao akne, često im se guli koža po prevojima... sve se tako čiste od naših hormona. To se ne maže, eventualno sa kamilicom. A na glavi ako izgleda kao masna perut, seboreja, to je temenjača, to se tretira bebi uljem i češljem. TEMA o tome.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.7.2010 12:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije to...nisu bubuljice...imaju one masne bubuljice...to znam...to je od hormona... One crvene imaju povremeno...to kamilicom tretiramo...al ovo na Sarinog glavi je bash isushena koza... na stomaku je vetj krenula da se guli...ali na chelu ne...nije temenjacha....rekla bi mi patronazna da je to... Na prevojima nemaju nikakvih problema...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.7.2010 12:21:51
|
|
|
|
New Mom
|
Nama se u početku gulila koža na stopalima, iznad šaka, oko kukova i na vratu. To mi patronažna rekla da mažem nekim bebi losionom, da hidrira. Je l' vas patronažna još obilazi? Da čuješ njeno mišljenje.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.7.2010 12:28:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Dotjitje sutra opet.... proshle nedelje je dolazila svaki dan... pa je bila ove nedelje u utorak...pa u sredu da vidi Saru (koja je izashla u utorak), i dotjitje sutra....pa tju je pitati....al sam htela da vidim i vashe misljenje...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.7.2010 12:00:14
|
|
|
|
LillyT
|
Smeski, vidim da se svi kunu u Mustelino mleko za telo, pa ako se nastavi, probaj sa tim. Imas tu kozmetiku po apotekama, a od skoro je ima i u Lilly-u (koji ima apoteku). Ja sam gledala kremu za lice, ali mi je apotekarka rekla da je ne uzimam nista jer joj se cistila koza i stvarno je nakon nekoliko dana prestalo.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.7.2010 12:32:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam pitala patronaznu...kaze da joj samo brishem lice, tj chelo i kosicu kamilicom nekoliko puta dnevno... da zasad ne koristim kreme i ulja...jer obe imaju dobru kozu...pa da je ne zeznem....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 16:42:24
|
|
|
|
New Mom
|
Ih, kako sam se razočarala! Prva tri meseca neću da je kupam sem sa sapunom i koristili smo SebaMed, ekstra je. Ali, sad sam kupila Chicco-ov (jer mi lepo mirišu njihove špecije) i toliko joj isuši kožu da je to strašno! Back to SebaMed...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 17:04:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
Vidiš, a mi od početka koristimo Chicco-vu kupku i extra nam je. Do duše nismo probali sapun. Eto ti kako deca različito reaguju...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 17:09:07
|
|
|
|
New Mom
|
Rekla mi je i drugarica da su ima kupke drugačije, i ona koristi, a i njoj je koža od sapuna bila suvlja.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 17:12:50
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi koristimo sve Niveino,i kupku sa samponom i mleko za telo i ulje i koza mu je fenomenalna A kad peremo samo guzu,koristimo SebaMed sapun...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 17:21:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Mi od rodjenja koristimo Chicco i Kosili kupke. Nista vise. Nikakva ulja, mlijeka ne mazemo. Jedino koristi kremu za guzu Becutan i Chicco. To je to od nase kozmetike
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 17:43:13
|
|
|
|
buhla
|
Za kupanje Chiccokupku, a kad se bas bas buckama onda stavim kosili kupku jer super peni Mazem mu guzu pavlovicevom, kao i prevoje i vrat kad se ojede.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 17:55:50
|
|
|
|
minavb
|
Mustela sampon, Sebamed kupka i losion za telo, Weleda krema za telo, Weleda krema za ojed guze i Pavloviceva. A da, i Johnson''s sapun za pranje guze. Zaboravih i bebi puder Kosili koji stavljamo ispod vrata i pazuha, i od kad ga koristimo, nema tackica.
< Poruku je uredio minavb -- 21.7.2010 17:56:55 >
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 18:06:20
|
|
|
|
lanajelena
|
ja sam originalnu pavlovicevu zamenila pavlodermom (jeftinije a bolje) ...jako sam zadovoljna,pavloviceva se po ovim vrucinama toliko izgnjecavi da mi se gadi da je mazem a kako li je tek bebi u peleni...jos uvek ga kupam samo sapunom i to najobicnijim merima i super mu je koža,koristili smo i johnson i to je ok...sa prvim detetom sam želela da to sve bude najbolje i kupovali smo svasta da bi na kraju shvatili da ono sto je jednostavno i traje vec milion godina bolje od svih tih skupih stvari...jedino ne stedimo na dobrim kremama za sunce
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:01:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
mi se kupamo chicco kupkicom, na guzu mazemo pavlovicevu a na lice mustelu
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:06:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Kosili puder pavloviceva za guzu chicco kupka i sampon do skoro, sada Becutan kupka chicco losion za telo ponekad (jednom u sedam dana) za lice i telo: jekoderm! Ne svako vece ali jednom u tri dana je namazem jekodermom p.s. moja mama je mazala mene jekodermom jer joj je tako rekla jedna mnooogo dobra babica...i meni je koza bila kao bebi savrsena..celog zivota mi je ok ten i koza..naravno da nema veze sa jekodermom ali...ko zna? uostalom, mislim da ono sto je dobro moja mama radila preuzmem..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:09:25
|
|
|
|
Snelle
|
Pre neki dan kupim Becutan vlažne maramice i oduševim se!!! Ma kakva Nivea, Pampers, kakvi bakrači, one su fantastične. Vlažne dovoljno i pod rukom izgledaju nekako kremaste, kao da sadrže kremu u sebi, a i lepo mirišu. Niveine mi smrde
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:11:33
|
|
|
|
Anoniman
|
dobar je becutan..njihovo mleko sam ja mazala na sebe...obozavam ga ..i miris. a cena..da ne verujes.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:14:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Snelle i mi koristimo Becutan vlazne :)) Ponekad uzmem baby lindo, kad ne nadjem Becutan. Nama odgovara i njihova krema za guzu,umjesto pavloviceve
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:16:49
|
|
|
|
LillyT
|
OTI, a da li je i po licu mazes jekodermom ili samo po telu?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:17:11
|
|
|
|
Snelle
|
Nisam probala ništa njihovo osim maramica, ali ću da se osmelim
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:19:19
|
|
|
|
Anoniman
|
i po licu i po telu jednom u nekoliko dana.. ne neki veliki sloj, bas malo stavim mene je moja mama svaki dan mazala. na svim slikama se sijam kao beba
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.7.2010 23:19:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Nisam probala ništa njihovo osim maramica, ali ću da se osmelim kupka je solidna mleko za telo fenomenalno ali kremica- NAJBOLJA!!!! e i ulje je ok
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.