JMPM -> RE: Sta i za koje pare se isplati raditi u danasnje vreme? (6.10.2011 11:21:52)
|
Nina, nije to sramota...i ja to nekada pomislim, ali se ispravim i uzdignem glavu. Bolje je i 10000 u plusu nego da sedimo kod kuce, trunemo uz kuhinju i usisivac sa kojima se i ovako svakodnevno druzimo. Eto tako sam ja pocela da razmisljam. Takvo je drustvo j**eno da ne mogu drugacije. Trazim i trazim i trazim posao, ali tu sam gde sam dok ne nadjem bolje. Sebe smatram vrednom i odgovornom zenom, mm je takodje jako vredan, radi od jutra do sutra i posle toga privatno. Ne mogu reci, lepo zivimo, nismo socijalni slucajevi, ali normalno da bi nam odgovaralo da imamo jos malo. Takva sam da znam da se organizujem i sa malo para i da uzivam u njima. Inace, kolega moje majke, koji je sa deset_kom zavrsio masinski fakultet u roku je godinama radio za 8000 i kupavao lekove za bolesnu zenu. Dvoje odrasle dece koji su zavrsavali fakultete i vredno radili i ucili nisu dozvolili da ih poljulja to sto im je otac bio odlican student a radi za male pare. Eno ih sada rade na dobrim pozicijama i imaju dobre plate. Mislim da se isplati raditi u svakom slucaju (ako troskovi sto se posla, prevoza i tako toga tice nisu veci od primanja). Ja se mnogo lepse osecam kada radim nego kada ne radim. Svaki dan dolazim sredjena na posao, frizura, nokti, garderoba, malo sminke, cipeliske.Osecam se super!Plata nam je sada takva da nije vredna pominjanja i sramota je za banku za koju radim.Ali to je sada vec druga stvar.
|
|
|
|