lavica28 -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (9.1.2013 22:45:29)
|
Pre svega, hvala lady_b, kseni i braniV i svim devojkama i zenama koje nisu prijavljene a koje citaju ovo i daju podrsku.. i ja sam do juce bila jedna od njih sa strane ali sam vam zelela svima dobro i evo i mene u clanstvu! i stvarno ste super, vasa podrska mnogo znaci i ohrabruje, sto je jedna od clanica ovde napisala drugacije se razumemo mi koje smo prosle kroz slicno.. Nemojte da se rastuzite jer ja sam ok, a sto se tice mog meska, danas mi je doca rekao da je ispao negde sa onom krvlju silnom koju sam izbacila, tako da se na ultrazvuku nije videlo nista [sm=smiley24.gif] Dobro je to sto mi nije radio nikakvu intervenciju vec je sve samo ispalo, kontrola za 6,7 dana i pijem pentraxil na 6h zbog one neke posteljice, ili kako se vec to zove sto je ostala malo unutra ali nije nista strasno. Kontrola pa da vidimo kako dalje i sta, a za 3meseca da probamo opet sa bebom.. Ok sam sve podnela, *ZahvaljujucI Vama ovde!! dosta sam citala vase porukice i bas se smirila.. Sve se desava sa razlogom i bolje ovako dok se jos nista nije formiralo. branaV u onu subotu proslu je bio moj prvi uopste ultrazvuk, prva trudnoca i prvo sve. Po prvi put sam se sa tim srela, i kao sto sam i gore napisala rekao mi je doca posto me prvi put vidi ili je kasna ovulacija ili nije ok bebe jer je bila bas mala 3,3*3,3 tako pise na nalazu, ja ga razumela 0,33 a treba preko 18.. ali bolje je ovako sve.. Cekamo vreme i idemo dalje[sm=smiley20.gif] Ne predajem se! Sve vas ljubim i slusajte doktora!! I opet vam HvAlA punooooooo
|
|
|
|