Atanasije -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (9.12.2024 16:50:49)
|
Prošle nedelje saznala sam da sam trudna, sada sam 5 nedelja. Od jutros počelo je krvarenje poput menstruacije, išla sam u domu zdravlja na pregled. Objasnila sam doktorki samo mi je rekla znaš šta to označava pobačaj. Tražila sam da mi odradi pregled, odradila je na brzinu reče mi vidi se placenta podebljana, jajnici su čisti i to je to. Dala mi je da odradim beta hormon pa da dodjem kad stane krvarenje. Medjutim mome vereniku i meni nije bilo sve jedno, otišli smo privatno uradili su mi celokupan pregled, uzeli krv, popričali smo. Objasnio mi je doktor da je potrebno da mirujem i dao mi je lekove, progesteron i folnu kiselinu. Nadam se najboljem toliko sam se trudila da se izlečim i moj partner sa mnom. Inače imala sam policistične jajnike, bila sam blizu insulinske rezistencije i manjak vitamina D, imala sam i veliku kilažu nekih 100 kg. Promenila sam ishranu, uzimala lekove redovno, išla sam u šetnju jednom dnevno pola sata- sat vremena. I uz to uzimala sam med i čuvar kuće. Ja nisam znala šta mi je sve bilo potrebno da bih brže skinula kilažu i rešila zdravlje. Ako neko čita i potrebna je pomoć nekoj mladoj devojci ili ženi, neka proba da ne bi gubila vreme kao ja.
|
|
|
|