GustiSok -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (9.3.2015 20:36:53)
|
Drage moje trudnice , tako lepe i uplasene u trenutku dok pomahnitalo trazite po netu koji su uzroci vasih krvarenja , i do cega to dovodi . i ja sam do skoro to radila , danas je konacno dosao dan da mogu malo da odahnem , usla sam u 13u nedelju jeste sve to jos malo , ali nadam se da je najgore proslo , beba je sjajna igra i prinosi palac kao da hoce da ga sisa . Mene su krvarenja pratila od samog pocetka i to svakakva , od roskastih , preko onih od sveze krvi , do braonkastih tragova , ali do ispadanja delova poseljice onako ugrusale krvi , i obilnog krvarenja ko ispod cesme . I vidite se je za sad dobro , moji uzroci krvarenja su bili hematomi , i pregradjena materica , i rekao mi je doktor da mogu jos koji put da prokrvarim zbog toga ali da ce to vremenom stati skroz i da nema razloga za brigu . terapija mi je bila sledeca paliteks na 8 sati da ne bi doslo do infekcija tokom krvarenja, utrogeston (onaj od 100 - on je bolji ego onaj od 200 , ne znam zasto ,tako su rekli strucnjaci )jednu ujutru , i 2 uvece , i progesteron na svaki 3 dan ,da i ako vam je stitna zleda preko 2 trebalo bi uvesti letrox50 , prve nedelje po pola svaki dan pola sata pre obroka , sledecih nedelja svaki dan po pola osim utorkom i petkom tada celu. Ja sam jos uzimala i dodatak gvozdja , kao i b kompleks za razvoj nervnog sisema kod bebe .... Ono sto je poenta svega je da zelim da vas malo utesim i rasteretim , eni je bilo jezivo , pogotovo kad cujem ono "pa to je mala trudnoca rizk od spontanog , sta bude bice "... mozda to i jeste tacno ali morate se boriti za sebe i za svoju bebebu i da verujete da ce sve biti dobro. Preterala sam . Pozdravljam vas puno drzite se [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|