mrvica7 -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (8.11.2012 11:08:56)
|
Ja sam nova ovdje pa bih da podijelim svoja iskustva sa vama... Imala sam dva pobacaja,krvarenje ,nema otkucaja srca 6 nedjelja,i kiretaza oba puta.. Sada sam trudna 7 i 3 dana..bila sam kod ginekologa,sve sam mu objasnila koliko sam mogla,jer vodje sam sada u Azerbejdžanu. Rekla sam mu da sam imala 2 spontana,sada mi se jednom malko pojavio svjetliji iscjedak,pa sam se zabrinula..propisao mi je folnu kiselinu,i aspirin kardio 100 mg po jednu tbl na dan..pitam ga ja sto aspirin..kaze da se bolje plod opskrbi krvlju.. Malo mi je teskko se snjim sporazumjeti,on je Turcin,i nezna Ruski..pa nam je sestrica prevodila.. Na uzv je sve ok,srce kuca[sm=bravo.gif] i nadam se da ce ovaj put biti sve u redu..jer 24h na dan razmisljam o bebici [sm=jezicek.gif] Imam ponovo kontrolu za 4 nedelje,i tada ce mi da povade krvne nalaze,idem kardiologu,ekg,i ostalo sta me sljeduje,neznam !! Te 4 nedelje ce mi biti najduze u zevotu,i prijavila sam se ovdje da podijelim s vama iskustvo,i da mi malko brze vrijeme prođe... [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|