Torbica -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (20.2.2014 10:39:21)
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal dobro jutro [sm=kava.gif] Dora je lepo spavala ,jutros sam joj proprala nosic i izvukla slinice,za sada je bistro jos uvek TORBI kako si ti uspevala bebu da inhaliras,Dora se uplasi i pocne da vristi pa ja odaljim masku malu,mada vidim da ne ume da dise kad joj para ide bas direktno u usta i nos Cao mame! Doco, nece ti se dopasti ovo sto cu napisati, ali nisam se mnogo obazirala na reakciju deteta u smislu da bih popustila, ili udaljila masku. Ovako - prvo sam inhalirala sebe, ludak sam, znam....... A beba bi me gledala kao da sam otkacila... Onda bih bebi dala u ruke malo da ispipka tu cudnu spravu, i najzad, privila bebu sebi u krilo, i pristupila inhalaciji. Ne odaljuj, gubi smisao, ne sme vazduh da dise nego inhalaciju. Da su se bunili jesu, ali da sam sprovela sto treba jesam... Tesila, pevala, mazila... Brzo se oni naviknu. Znaaam da nekoj deci teze to ide, ali moras. Meni je uvek ona slika iz bolnice - terapija mora da se sprovede. Trudi se da joj olaksas, da je utesis ali da sprovedes svoje. ZA njeno dobro. Ljubim vas sve
|
|
|
|