mama micki -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (21.2.2014 7:44:54)
|
Dobro jutro mame, ja i sara ustale pa ja sad pijem kaficu. Na brzaka sam pročitala šta ste pisale pa nisam baš sve detaljno protumačila. Doco, kada je Sara počela sa kašicama još uvek nije sedela pa sam je hranila u nosiljci, samo ona baš voli da ručka tako da nisam imala nikakvih problema, sve je odmah prihvatila. Voli dete da jede. Ali deca uglavnom brljaju u početku, jer su navikli samo na mleko pa to može da potraje. Moja drugarica je sa mlađim detetom imala problem, tri meseca nije hteo da pojede više od tri kašikice, ali zato kad je počeo da jede više nije bilo problema. Dete jednostavno nije htelo kašičicu. BM čitam šta pišeš i imam osećaj kao da pišeš o mom detetu. Moja Teodora je isto tako aktivna i sve hoće i može. I ona će u septembru u školu. Ide u vrtić, na engleski, na plivanje i na folklor. Išla je i na balet, ali bilo je preskupo a ništa posebno nije naučila, sve je to mogla da vidi i u crtaću Anđelina balerina[sm=smiley36.gif], onda smo se odlučili za folklor i super je. Sad kaže da bi volela da svira violinu ili klavir, ali o tome ćemo razmisliti, nekako mi je još rano, posebno za violinu. I obožava da crta i stvarno crta prelepo. U vrtiću su mi savetovali da je dam u neku školu slikanja. I njoj se sve to sviđa ali mi nemamo toliko para.[sm=smiley36.gif] Sanjice, balet je ok od četvrte godine ali idealno je da krene sa 5, mada u tim školicama baleta ne nauče ništa posebno, ali ako dete voli, zašto da ne. Žene odoh da dam Sari doručak pa da se spremamo za jaslice. Od utorka ostaje na spavanju. Sve vas [sm=smiley31.gif] i želim vam lep dan!
|
|
|
|