jovicaa -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (28.2.2014 11:48:12)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha i mi idemo u subotu ujutru [sm=smiley36.gif] Ja sam u totalnoj frci ne znam sta cu pre Dobro jutro mame ja odoh brzinski nesto da poradim dok mi Dunjica ne ustane, nalozila sam vatru sad cu da smisljam sta cu za dorucak. Lepo sam se naspavala. MM dosao tek oko 2 tako da ga nsiam docekala a i ostavicu ga da duze odrema. Moja drugarica iz Irske ostaje do cetvrtka ali mi idemo pa nam je danas poslednji dan da se druzimo tako da cu gledati da dan provede sa nama (izes ga necu moci bas da se opusteno druzim s njom jer cu se pakovati ali cemo se bar izdivaniti u toku rada) Odoh mame. Pozdrav heeej, mozda idemo zajedno[sm=smiley36.gif] u koji hotel idete? mi idemo u hotel junior, mislim da se tako zove. da ti ne radi muz mozda u vodovodu, posto mm radi tamo, a organizovano je preko njegove firme? ja sam isto u fazi pakovanja, uf koliko imamo stvari... prosto ce me biti sramota sa svim tim torbama... zauzecemo ceo prtljag... ali sta da radim... dok spakujes 2 decja skafandera vec ode pola torbe....
|
|
|
|