Klarita -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (26.2.2014 8:58:57)
|
Mame, dobro vam jutro...slabo vas obilazim, cesto sam na temi trudnice. Evo sad malo citah, pa reko da i ja nesto kazem na temu vrtica [sm=smiley1.gif] Deca koja pohadjaju vrtic su vrlo vrlo samostalna, puna ideja i novih igara. Primer razlike izmedju dece koja ide u vrtic i koja ne idu, a koji mi je upravo pao na pamet je, na K rodjendanu u igraonici, deca koja idu u vrtic sela su i mirno sedela i jela svoje posluzenje, pre toga mirno cekala da im teta prsne antibakterijski sprej na rukice, zavrslili, sacekali jedne druge i nastavili sa igrom. Deca koja ne idu su trcala, majke ih jurile sa picom u rukama...Svi su primetili tu razliku i komentarisali. Eto, meni je taj primer trenutno pao na pamet...a, mogla bih do sutra da nabrajam. Koliko god imao mana vrtic sto se tice virusa i razboljevanja, ili ne znam ni ja cega, ja bih opet i desetoro dece da imam dala ih sve. Jeste da moja mama radi, ne bi mogla da cuva moju decu, svekrvu nemam, mm ima fleksibilan posao (privatnik) i mogla bih s njim da se kombinujem i ne saljem je, ali sem cestog razboljevanja (prvih sest meseci, krenula sa godinu dana) moje dete je mnogo mnogo vise korisnih stvari naucilo i voli da ide i trazi, da joj nikada ne bih uskratila druzenje sa vrsnjacima iako je recimo moja majka mlada baka sa 49god, mi vrlo sirokih shvatanja itd...ne moze joj niko nadomestiti to druzenje sa decicom svog uzrasta i slicnih interesovanja.
|
|
|
|