Torbica -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (25.2.2014 22:36:45)
|
Cao zene! Sanjice draga, hehe, eto, ipak nije laringitis, zato sam te i pitala onomad da li je napismeno ili samo sumnja. Ponekad se to i iskombinuje nazalost. Za bronhoopstrukciju Berodual je zakon. Da znas da mozes na 6 sati da je inhaliras a u hitnim situacijama kad je bas lose i na 4h, nasa dr tako daje. Mi smo na 6h koristili dva puta do sada. Uvek nam je zavrsio posao. Jos pogotovo sto je virusni, dakle bez antibiotika. Ja kao i Adulence i Maslacak, svo troje dece su mi rano krenula u vrtic. Cerka najranije sa 11 meseci jer sam se vracala na posao i nije bila bolesljiva, doduse krenula je u aprilu i bas je dobrog zdravlja od starta. Desavale su se prehlade, ponekad stomacni, ali prisutnost u vrticu joj je bila bas bas. Djordje je sa 16 meseci krenuo, bio je oset_ljiviji a i sa herpesom smo se borili, brzo i resili. A ovaj najmanji je krenuo sa 14 meseci, puna dva meseca potpuno zdrav, tada prva prehlada i za celo polugodiste jedan blazi bronhitis i stomacni. Ja prezadovoljna. Nema pravila sto neko napisa. Kod mene akcija ceo dan, kao i prethodnih dana, mama mi je dosla danas, pa ce biti do nedelje, taman cu nesto stici i da sasijem a i da napisem. Adulence, bravo za malenu, poljubac u najRR obrascice! Ljubim
|
|
|
|