Torbica -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (26.2.2014 16:32:18)
|
Sanjice, kortiko on ne deluje na uzrok, to je problem, a slina ocigledno ima previse. Kad mi je dete u moru slina, propiram nosic vise puta dnevno i inhaliram ih Efedrinom, em efedrin odradi posao a u inhalaciji jos razmeksa sline koje posle lako isperem, mehanicki ih sklanjam. Nema efikasnijeg nacina, ja ne znam za bolje zaista. Nesto sam citala o srebrnoj vodi i tome kako je ona prirodni antibiotik i poslednja dva puta sam decacima propirala nosic sa njom. Ne cistom, kaze Djole da ga boli, razblazim, navucem 2 ml srebrne vode (one iz apoteke) i dopunim spric fizioloskim. Nasa dr pedijatar mi je odobrila, pitala sam naravno da li smem. I oba decaka su nakon par dana prestala da sline. E sad, ne mogu da tvrdim, nemam iskustva osim ova dva puta, ali mi se cini da je ok. I opet, prirodnije od bilo kakve hemije. Ista ta dr je protivnik direktnog ukapavanja kapi u nos, pogotovo kortiko. Ali moji su na tom nekom konstitucionom homeopatskom leku pa je kortiko strogo zabranjen jer remeti njihovo normalno funkcionisanje. Kortiko ti prakticno vestacki smiruje a u pozadini stvar tinja. Nazalost! A u goste vas cekam!!![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|