doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (19.2.2014 7:26:00)
|
Dobro jutro [sm=kava.gif] MLJ Nisu sigurno grcevi,imala ih je nesto malo i znam kako izgledaju,inace Dora od kad se ovo pogorsalo ne sisa vise ,tako da nije do mog mleka,ona od kada se rodila ima svoj rezim tada je jela na tri sata sada jede na 4 sata ,zna se vreme kupanja,noc spava eventualno jednom jede i to u tisini i odmah zaspi,normalno piski isto tako normalno kaki,ne nutkam je previse uvek joj dajem istu kolicinu osim kada imam onaj skok povecam dozu. SANJICA ne verujem da je bebelac u pitanju Nocas se probudila tj jutros oko 5 dala sam joj da jede kada je bila pri kraju flasice zagrcnu se i izbaci bas dosta u mlazu Jutros se opet cuje njeno kao neko krkljenje ,kada se prvi put to pojavilo tri pedijatra su je gledala i nisu znali zasto krklja na kraju je odvela kod orl i on nije imao odgovor,sada mislim da je i tada zeludacna kiselina bila problem i iritirala i zdrelo. Evo je jutos normalno vesela ,guce igra se,smeje se,ja joj poslusah pluca,cista,nos cist,ali se cuje p malo to krkljanje,ako me pedijatar ne bude saslusao vec samo onako lupio antibiotik mislim da cu da ubodem ludilo
|
|
|
|