ivaMark -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (17.2.2014 11:56:55)
|
Dobar dan drugarice i drugari [sm=smiley1.gif] divno vreme pa se slabo piskara ovde. Bebani sam u petak radila analize krvi i urina, ma sve je u redu... Kako mi je laknulo nemate pojma. Odnela sam dr samo nalaze jer trenutno nemam auto a rezultati su morali da se cekaju sat vremena, pa sam mamu i bebu poslala kuci a ja to obavila. Dr kaze da je sve u redu ali da ipak i nju dovedem da je izmeri u toku sledece nedelje. Ok, otici cemo (samo se pitam da li ce i to merenje da naplati) ali dosta je vise, eto..bebi je sve ok a to sto ne dobija po Kg mesecno i nije nikada ja ne mogu da promenim. E sada, ona i dalje kako po tri cetiri puta na dan, desi se da se i u toku noci ukaki... i iz kake moze da se vidi sta je jela tacno tog dana, pretpostavljam da je to normalno, jer joj dajem samo kuvano. Videcu kako ce biti dalje. Nikada nije imala problema sa neredovnom stolicom. Srce malo, kako je plakala kada je bocnula sestra... U stvari, nije plakala... Ona nikada i ne place (sem kada se uplasi, ili udari [sm=smiley1.gif]) vise je jecala... Drkristal, nisam te ispratila sta je bilo sa tvojoj bebanom i onim bljuckanjem. Kakva je sada situacija? Pozdravcic za sve [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|