Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (13.2.2014 22:13:14)
|
Mame danas je nama bio lud dan. Dunja i ja ustale, obavile dorucak, nosu, i krenule na put. Ja imala zakazano kod ginekologa pa sam je ostavila kod svoje svekrve da je cuva za to vreme. Super je bila, zvrndala napolju ma nije stajala. Zaspala opet za stolom od umora, odspavala i nastavila da zvrnda. Onda smo bili kod sestrica od mm i on ima malog klinca od tri godine. I Dunja se lepo igrala sa njim, on je malo divlji ali je sve ok proslo. Sela nas dve u kola i ja kao treba da idem u kozmeticki salon na one masaze sto mi mama uplatila kad nije proslo pet minuta kako sam je ostavila kod mojih roditelja mene zove tata i pita "STA JE SA TVOJIM DETETOM" a ja u šoku. Nem pojma na sta misli. Kaze mi tata Dunja šepa. Ja se vratila nazad kod mojih u roku od odmah kad ona stvarno šepa. Nista ajd odosmo mi kod lekara i stigli mi oko 4 popodne i cekali do 6, guzva uzas. Dr nas poslala u deciju bolnicu na hirurgiju. Otisli tamo cekali UZ kukova, sve ok, Dunja se prosetala pred doktorom kad i dalje šepa. Kaze dr ajte vi na rendgen. Ko u inat tehnicar u sali i cekamo ga. Dunja vec gladna nervozna spava joj se i ja sta cu dam joj da siku u 10 do 8 i ona zadzonja meni u krilu sva jadna premorena. Dosao tehnicar u pola 9 i ajd da Dunjici snime potkolenicu i stopalo, Dunja prespavala snimanje. Kaze tehnicar to nije u zivotu videla i da joj je Dunja slatkica kako spava. Na snimcima sve ok. Dr je jos jednom prepipao a moja D se ne budi da je nesto boli. Spava frajla sve vreme. I kaze dr ako bude i dalje šepala da dodjemo u utorak opet u bolnicu. Dosli kuci ma kakvo kupanje kakvi bakaraci, ja joj obukla pidzamu (otprilike je i to prespavala) i eno je sad spava u krevecu. Nemam pojma sta se desilo. Verovatno je izvrnula nogicu ali posto je bilo vruce nije se obazirala i nastavila da zvrnda, nakon 45 min u kolima joj se valjda nogica ohladila pa je pocela da šepa kod mojih. Ja sam crkla od silnog cekanja kod lekara. Ali necu jos da spavam da vidim hoce li mi se buditi. I tako eto ludilo danas. Nisam ni nahranila Zucu i Lakija, jadnici. Ostadose gladni. Mm jos nije dosao kuci. Bas mi je zao moje micike. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|