ivaMark -> RE: Razgovori mama 2/14 [chat] (11.2.2014 23:01:30)
|
Zdravo mame, odemo mi danas do DZ kad na pedijatriji guzvaaaa uzas... Kazem ja sestri da nemam knjizicu ali da mi treba pregled i ona meni ovako: Vidite ove knjizice iza, svi oni cekaju a samo dva dr rade.. Ahm, znaci jedno 3-4sata cekanja? Da, minimum!. Odem do privatne ordinacije, rade od pet....aaaaa! Ispricam dr sta je i kako, (danas je tri puta samo kakila), ispita ona mene sta je trebalo (zadrzale smo se vise od pola sata kod nje) i ovako: beba na neku vrstu dijete, dorucak pirincana ili kukuruzna kasa, rucak: sargarepa, krompir, meso... vecera: kao i dorucak, dve uzine, od voca: banane i jabuke, zatim jogurt i kiselo mleko. AD da joj spremam sa pirincanom vodom. Krv i urin obavezno (nije mi samo jasno zasto mi nije dala da radimo stolicu [sm=zmeden.gif]) i CRP. Ispiranje acidi borici 3% (mozda ima eserihiju,ribica joj mirise neprijatno, sto jeste..ali nije upaljena, pa nisam ni proveravala [sm=smiley13.gif]), grlo dobro, pluca dobra, ima sekreta ali ne u nosu vec tako ka zdrelu. Kilaza joj je mala: 7.9kg... 74cm duga. Kaze da mozda ima nesto sto ce tek da se ispolji jer slabo napreduje a i sada ovo sa kakom. Ne znam sta vise da joj radim i gde gresim sto se tice hrane. I samo se nadam da ovo sa stolicom nije nista ozbiljno...
|
|
|
|