RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 14:27:39)

Eto meni su sve bebe bile slatke i stvarno je svaka prvo za bebu pitala tad, ali to je bilo pre bejbi frendli programa, davno beše. Nisu sve žene iste. A sad mi se čini da treba da nas puste bar malo da se odmorimo, da je taj program užasno naporan za žene i da ni po čemu nije dobar.
E Dunja šta sve nabroja pa se posle pitaš što ne osetiš bebana, nemaš kad da ga osetiš kad samo skitaš [sm=smiley36.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 15:31:46)

.Ali kao sto neko rece: trazile ste gledajte :) I pored svega ja jedva cekam da vidim moju Lolu Vasilisu <3

U subotu sam svasta nakipovala za moju bebanu, ima predivne garderobice, raspametila sam se i bilo mi zao sto nemam trenutno da kupim pola radnje, samo bih ubacivala u korpu...

Jao Vasilisa .... mi ćemo bebanu dati ime Vasilije [sm=bravo.gif] Mm kaže a šta ako greše (mada neverujem) ja sam rekla e pa ako bude devojčica zvaće se Vasilisa ...prelepo [sm=rozica.gif] Što se tiče kupovine svi me smaraju "NIKAKO NE KUPUJ PRE NEGO ŠTO SE RODI!!!!!!!! " [sm=zz_banghead.gif] a ja bi samo to radila... više me garderoba za mene niti zanima niti je gledam... opremila sam se sasvim dovoljno! [sm=grrr.gif] kaže mm dobro da je muško jer bi nam inače otišle obe plate [sm=smiley36.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 15:36:31)

Maro ne opterecuj se u opste sa tim bapskim pricama o kupovini,ipak je bolje i ekonomicnije da sve polako pripremas do porodjaja,kada sve treba odjednom puca i glava i novcanik :D
Inace i mene moja sveki zeza kako je moguce da je doca pogresila pa da nije devojcica vec decak,a mi bas zelimo devojcicu [sm=smiley36.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 15:40:33)

Da ti kažem iskreno neznam ko me više smara dali mama ili svekriva ... ja sam već torbu za nas dvojE pripremila i bez njihovog odobravanja.. one su u fazonu " to ćemo mi sve" a ja prokleta vaga... ništa ne prepuštam slučaju i sve mora da se slaže i da bude po ps-u... a i uskraćuju mi jedno VELIKO uživanje i ja to nedam ... [sm=jezicek.gif] a i finansijski je lakše polako i na vreme ...

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 15:43:21)

A Nimfa ženo sad gledanm tiker baš si blizu [sm=bravo.gif] i mm i svekriva bi želeli da je devojčica... i ja potajno ali sad nebi menjala ni za šta na svetu mog malog guzatog Vasu [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 15:55:29)

IZVORNA PORUKA: degu

E Dunja šta sve nabroja pa se posle pitaš što ne osetiš bebana, nemaš kad da ga osetiš kad samo skitaš [sm=smiley36.gif]

Pa i to što kažeš [sm=smiley36.gif]

Btw majstor mi nije došao [sm=smiley13.gif], ipak će ujutru, tako da se smrzoh perući ruke ledenom vodom. A drma me prehlada [sm=smiley13.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 16:00:20)

IZVORNA PORUKA: Mara1986

a ja prokleta vaga... ništa ne prepuštam slučaju i sve mora da se slaže i da bude po ps-u...

Što mi ovo poznato[sm=smiley36.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 16:08:26)

IZVORNA PORUKA: Milica cica

IZVORNA PORUKA: Mara1986

a ja prokleta vaga... ništa ne prepuštam slučaju i sve mora da se slaže i da bude po ps-u...

Što mi ovo poznato[sm=smiley36.gif]

Em si vaga em imamo isti termin za porođaj... slučajnost baš zna da iznenadi [sm=smiley36.gif]

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 17:35:28)

Ej Dunjce, mene za prehladu spasava med i propolis, pogotovo ako krenem tek kad podje grlo da grebucka. Uvek prodjem bez antibiotika.
Jole, je li kod tebe bolje?
Mene danas moja, inace mirnija beba, tupa celi dan, cas u besiku cas u pupak. Sad sam skontala da me pupak danima od nje boli.
Ja nekako jos ne smem da kupujem opremu za bebe. Ne zbog babskih prica nego sto ne mogu da se opustim i uzivam posle one bolnice. Za vikend cu kod seste u BG po garderobicu, sterilizator, pumpicu i jedan krevetac. Ostalo cemo posle. Jos nisam nacisto kakva kolica da uzmem, neka jeftinija nova, tipa cipolino ili hauk, ili polovna bolje marke??? Sinoc mi odose jedna na kupindu peg perego za samo 20000. Sad mi zao sto ih ne uzeh, mogla sam ih posle prodati ako ne odgovaraju.

anci kv -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 18:45:00)

Maro,kupuj slobodno i lagano,ja sam u tome uživala u trudnoći. Posle te ne boli glava dal su kupili šta treba,kako je ispeglano,dal su pogodili boju..

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 19:19:12)

IZVORNA PORUKA: anci kv

Maro,kupuj slobodno i lagano,ja sam u tome uživala u trudnoći. Posle te ne boli glava dal su kupili šta treba,kako je ispeglano,dal su pogodili boju..

Ja razgledam pa ću posle da im naređujem šta da se kupuje... a velike stvari kao npr. kolica to bolje i da ne pomišljaju bez mene.... ja sam ta koja će da ih tegli po gradu,niz i uz stepenice,gsp i slično... nego su me ubile u pojam pa mi ulile strah od kupovine ... posebno kad kupim nešto pa krenu sa nekim komentarima.... [sm=zz_stomp.gif] dođe mi da ih .... [sm=smiley18.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 19:54:26)

Ja nikom ni ne govorim šta kupujem, tako da mi ne skaču po glavi[sm=smiley36.gif]

little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 21:34:25)

Vece debelice!

Ja evo leskarim nakon burnog popodneva....dobila sam strasne bolove u ledjima koji su se sirili na stomak...zamalo sam otisla i u hitnu, jer su mi se ponavljali na svakih 20 minuta do pola sata...bas sam se bila uplasila ali evo proslo ko nista i vec nekih sat i po sam dobro, bez bolova...bice da sam se malo preforsirala ovih dana, neispavana, malena bolesna...stiglo me i oborilo da legnem....a imam neki utisak i da se malac okretao i namjestao....ko ce znati bitno da je proslo....

Sto se tice kupovine, ja sam i sa Andreom sve kupovala postepeno i dosta ranije...u 6tom mjesecu smo vec kupili kolica i tako pomalo sve uzimali do devetog mjeseca kad smo imali sve vec spremno....i sad imamo sve spremno osim duseka, samo nam to jos nedostaje da kupimo...treba da se bacim na pranje robice i peglanje a onda ce biti komplet.....to ostavljam tamo za deveti mjesec da se zanimam pomalo [sm=smiley36.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 21:55:16)

LO, bitno da je proslo!

Buba m, u nisam se u Srbiji poradjala sa prvom bebom, u Republici Srpskoj...

Kupovala sam i ja pre porodjaja, sve je bilo spremno i cekali smo samo bebanu [sm=smiley1.gif]

Suncepravde -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 22:14:39)

Cao drustvo! Ja sam pocela sa nabavkom za bebu. Stvari cu dobiti od snaje koja ima devojcicu od 1 godine, podlogu za presvlacenje, nosiljku i auto sediste. Danas sam isla da gledam neku komodu za bebine stvari... polako se pripremam.

anci kv -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 22:22:35)

Pametno..a komentari,toga će uvek biti..mada meni nlšta nisu to smeli da pominju jer su znali da ću da ujedam ako počnu

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 22:37:24)

Meni je drugarica ustupila svoju kolevku a ja imam svoj krevetac star 27 godina (trenutno se farbaju i kolevka i krevetac u belu boju),ustupila mi je i pult za presvlačenje koji u sebi ima i kadicu sa odvodom,a treba da mi donese i pletenu korpu za iznošenje iz porodilišta... tako da mi je dosta uštedela... [sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 22:56:22)

Ženske kako ste [sm=smiley31.gif]
NM kako ide učenje? Samo zapni,da otkačiš neki,da ti lakne.
Jojo kako si ti,nema te nešto,šta mi radi imenjakinja [sm=smiley31.gif]
Miko i ja sam jedva navikla da ne spavam na stomaku,malo mi pomogne i jastuk za trudnice,lakše se leži na boku [sm=smiley1.gif]
Dunjči pa ti samo skitaš [sm=smiley36.gif]
Mamice kako ste proveli divan dan?
Bubo kako si prošla na ctg? Nadam se da si se malo smirila [sm=smiley31.gif]
Jeltje ajde slikaj stvarčice od Vasilise,naše drugarice,postavi da malo uživkamo [sm=smiley4.gif][sm=smiley9.gif]
Maro i mene smaraju mama i sveki al definitivno će da bude po mom,ok za krevetac i kolica,rezervisaću pa one nek uzmu kad sam u porodilištu,ali ove druge stvarčice ću bogami da spremim. Bravo za drugaricu!
Lepto i ti slikaj kad pokupiš iz BG,obožavam te sličice da gledam [sm=jezicek.gif] Za tebe je malo nezgodnije što se kolica tiče,vidi na temi šta su Vik,Cvećka i ostale duplice izabrale. Kako se ti osećaš,kad jee kontrola?
LO kako si sad? Odmaraj malo više ako možeš..
Sunce ima divnih komodica u Aksi [sm=bravo.gif] Ja odlučila da pravim orman [sm=smiley36.gif]
Ubiću se ako sam neku preskočila posle ovolikog pisanja [sm=smiley36.gif]
Ja sam bolje,manje kašljem a bebi me jaaaaako šutirka ceo dan[sm=smiley1.gif]

mamica 91 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:31:37)

Jolee [sm=bravo.gif] za post [sm=smiley36.gif] ja se bas nikako ne snalazim u ovoj novoj temi...plavusa sam [sm=jezicek.gif] ( da se neko ne uvredi stvarno sam plavusa)...
Ja pravila picu za veceru pa sam se malo je reci prejela, stomak se zategao kao lubenicu da sam progutala, pola velike tepsije vrele pice sam pojela, vise nego mm [sm=jezicek.gif]
Nunica ceo dan pokusava da naduva balon [sm=smiley36.gif] malo prosetale, crtale, onda se gnjavila sa tatom i posle toga zaspala na podu uz crtani [sm=smiley36.gif] presvukla je i prebacila u kevetic, ma mrdnula nije, evo tek sad se okrenula i trazi da joj dam ruku...
A bebac u stomaku vec nekih 7 dana malo-malo pa stuca, nekad mi bas smeta, muka mi bude, ali dobro, proci ce i to...
Inace ispisah sve i da procitam kad ono [sm=zmeden.gif] nesto mi ustopalo slovo "E" pa sam morala da dodajEm [sm=jezicek.gif]
Jole jesi li i temp. imala ako sam dobro uspela da vidim ovde ? cuvaj se... jel spremna sobica za princezicu[sm=smiley1.gif] ?
[sm=smiley31.gif] za sve

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:34:57)

I moje bebe mnogo sutiraju danas i na sve ih strane ima, hahaaa [sm=bravo.gif]
Da, za kolica je poprilicno nezgodno. Ne bih davala pare tj. 600-900 evra za nova cam ili abc ili peg-perego. Njih bih kupila polovne. Ja cu i pult doneti od sestre ili zaove. Obe imaju bebe od 14 meseci, tako da imam za oba pola. Npr. moja zaova komodicu nije koristila za prepovijanje, bilo joj nezgodno. Tek kadica u komodici je toliko mala da sve isprsces okolo, po meni nefunkcionalno. Odlucila sam kupiti obicnu komodu sa fiokama, u pocetku da sluzi za bebece stvari a posle meni za sve i svasta u spavacoj sobi.Videcemo, nekako ne smem jos da kupujem. Sutra ulazim u 6.mesec. 18.2. mi dr radi ambulantu pa jedva cekam da idem na dopler da se malo gledamo i da potvrdimo te dve pise, da znam da li da donosim garderobu za devojcice ili ne [sm=jezicek.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:37:08)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ubiću se ako sam neku preskočila posle ovolikog pisanja [sm=smiley36.gif]

Mene si preskočila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:39:44)

I ja nisam načisto sa kolicima ne zna koja da uzmem, a ne bih neka skupa...

Nego ja već ko pokvarena ploča stalno pitam:jel se neko čuje sa Vik? Uopšte nema vesti od nje....

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:41:27)

Mamice jedva živo se snalazim i ja,otvorim post za pisanje,pa onda idem čitam ispočetka i pišem jednoj po jednoj [sm=smiley36.gif] Ionako sam rasejana još mi ovo spajanje tema falilo [sm=smiley36.gif] Ja štucanje još nisam oset_ila ili možda ne znam da ocenim da li je to to?
Imala sam i temp prvo onu najgoru što lomi 37 sa 3,4 a onda 38,mada da kucnem u drvo relativno sam je brzo spustila prezonjavanjem i tuširanjem. Baš sam pobesnela,toliko se pazim,a eto,kad hoće hoće...
U sobici je samo moj krevet i lampa u obliku cveta a ovih dana ćemo da dovedemo čoveka koji će da pravi ormarić,malo po malo da pripemam,sve kao mislim rano je,al što da ne,nemam pametnija posla. Krevetac ću samo da rezervišem a kad se porodim uzeće bake i deke,isto kao i kolica,a najviše zbog onog povraćaja pdv,da budem sigurna da će država nešto da vrati [sm=smiley1.gif]
Nego ima li još te pice [sm=jezicek.gif]

Mico ubiću se [sm=smiley36.gif] pa gde duplicu da preskočim [sm=jezicek.gif]
a da znate za vas dve da je teže,u svakom pogledu,a finansijski naročito. Lepto super što možeš nešto da naslediš,baš znači. A dva pulta po 3000,pa nije ni malo da se uštedi. Ja nemam ništa da nasledim,ali imaću da prosledim svojim drugaricama [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:43:39)

samo da vas sve jako[sm=smiley31.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:45:31)

Joko[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>