RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:31:06)

Ja sam super, danas skitala ceo dan...I bas sam srecna, napunila se pozitivnom energijom, pa cu spavati kao beba...Malo me veceras zezala gorusica, ali polako se smiruje. Isijas koje me inace muci se sada smirio, za ks pijem jos gvozdze i treba da vadim krv za 10tak dana da vidimo da li se poravio hemoglobin i Fe...A za vikend sam imala bas dosta onih pripremnih kopntrakcija, pa sam bila malo u frci oko toga, ali i to se smirilo...danas sam ih imala samo par komada...a taman sam bila na ivici da odem kod lekara...Sve u svemu nije lose...[sm=smiley1.gif]

Kako si ti, Mamice?

mamica 91 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:35:26)

Super, nekako lakse podnosim ovu trudnocu, nego prvu, ma da ni prva nije bila strasna.. jedino sto imam napade nervoze, nekad mi tako sve smeta, uff, hormoni luduju [sm=smiley36.gif]... a sto se ledja i krvne slike tice isto kao i kod tebe, ma da nekako sam se navikla i da me bole ledja ( imam osecaj da me bole konstantno u nazad 3 god.) a krvna slika mi nikad nije bila idealna, a onda tek u trudnoci ne mogu ocekivati bajne rezultate.. ali sve u svemu sam odlicno [sm=smiley1.gif]
Ja vas pozdravljam sve i zelim laku noc... evo muz "place" sto samo gledam u LT a ne u njega [sm=jezicek.gif].. a bebac se bas uzvrteo sad, nadam se da cu moci zaspati...[sm=smiley31.gif] za svee..

Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:37:04)

Veruj mi da sam nekoliko puta citala njihova (RR devojaka) uputstva za postavljanje linka i uopste mi nije bilo jasno sta treba da radim. A ti smi mi u dve reci objasnila, zaista si profi profanka...Dobro je sto te imamo. [sm=bravo.gif] Ja sam arhitekta, pa bi to pre nacrtala nego objasnila...hahah.

Slicice cu sutra da okacim, jer moram prvo sa telefona da ih posaljem na komp, pa mi treba vremena...Sutra tcemo da uzivamo u slicicama garderobe....Ja bih mogla cini mi se da spavam u onoj radnji koliko mi je sve slatko. Hvala ti draga sto si mi otkrila i tu temu za stvarcice...Ljuuub [sm=smiley27.gif]

IZVORNA PORUKA: Jole84

Jeltje drago mi je,nisam valjda zalud profanka,umem nešto i da podučim [sm=smiley36.gif]
evo našla sam temicu,jedva čekam sličice [sm=smiley1.gif]
KLIK

Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:39:14)

Ode Mamica....Jole, obema zelim laku noc, pa se drzimo sutra...Veliki, topao grl [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:41:17)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Nimfa a jel ne možeš s tim uputom na kliniku,možda ti progledaju kroz prste?

Volela bih tako,ali mislim da nece iskreno bas se plasim onih strogih medicinskih sestara,ne bih da ulazim u sukob sa njima [sm=smiley36.gif]
Inace i meni se vec prispavalo,tako da laku noc zenice [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:41:23)

Važi se,laku noć i od mene,ljubim vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

mamica 91 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:45:36)

e tek sad stvarno idem [sm=smiley2.gif] (odg sam gore)
IZVORNA PORUKA: Jeltje

Ode Mamica....Jole, obema zelim laku noc, pa se drzimo sutra...Veliki, topao grl [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 0:46:44)

E Jole i mene prosvetli za ove linkove. Prava si profesorka, a i ja sam, jos uciteljka [sm=smiley36.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 7:08:27)

Dobro jutro spavalice.... popila sam kaficu,sredila nokte i pročitala referat sa chat-a... [sm=smiley36.gif] a sad d.z. i moljenje doktorke da me spase kašlja (koji je sve gori) i ukidanje lekova... posle više od 8 meseci [sm=zmeden.gif] držite mi fige...[sm=zz_help.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 8:43:24)

dobro jutro! svašta ste juče pisale [sm=smiley1.gif]
što se tiče teme za stvarčice za bebe, mislim da je ova prikladnija
Šta mi treba za novorođenče?

Ja nameravam u narednom periodu da vidim ko bi imao da nam pozajmi neke stvari, koje su pa da polako posle toga nabavljam...Kuma je rekla da ima krevetac, stolicu za hranjenje, podlogu za presvlačenje...

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 9:05:01)

dobro jutro! da li me primate?
juce sam radila test,tek treba da idem kod lekara![sm=smiley36.gif]
LO,evo me![sm=smiley36.gif]

tillia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 9:07:59)

Vonavoj,cestitam!
dobro nam dosla!

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 9:21:36)

vonavoj čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] dobrodošla[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 9:34:30)

Von [sm=smiley31.gif] pa, opet se srecemo [sm=smiley1.gif] Dobrodosla! je l'' si "povukla za nos ostale crtice" pre nego da si dosla?[sm=smiley1.gif]

Ljubim vas sve...[sm=kava.gif] i [img]http://www4.slikomat.com/13/0211/zoi-Cupcak_thumb.jpg[/img] porodila mi se drugarica nocas, imamo devojku[sm=zz_dance.gif]

Ja sam se malo izgleda pogubila ovde, ali sta je s Marijanom?[sm=zmeden.gif]

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 10:01:39)

Dobro dosle sve nove trudnjace! ima njih jos na temi vto, samo jos ne znaju da su zabebile [sm=duda.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 10:09:27)

Dobro jurto [sm=smiley1.gif]
Vonavoj cestitam,dobrodosla [sm=bravo.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 11:16:41)

Dobar dan,
Von i ovde cestitam i dobro nam dosla [sm=smiley1.gif]

Klarita, bravo za devojku [sm=smiley36.gif]

Super je stvar kada imate od koga da pozajmite, mi smo npr sve krupnije stvari nasledili i jako sam zahvalna na tome. Dobili smo sledece: krevetac (dusek smo isto dobili, nov), kolica HOCCO BIG FOOT, kolica MAXI COSI, sediste 1 MC isto, sediste 2 (od 9kg) isto MC, stolicu za hranjenje, ogradicu (ili kavez kako ja nekada kazem), korpe za iznosenje... garderoba (polovna, ali je dobro dosla), hm sigurno ima jos nesto-ne mogu da se setim. Jedino smo kupili komodu sa kadicom i podlogom za presvlacenje i to polovnu za 75e koja je u super stanju i koristicemo je sigurno za drugu bebu jer je prakticna (bar meni bila u pocetku dok je beba malena).

Trebalo bi ovih dana da sredim zdravstvenu i da se ovde "upisem" kod dr [sm=smiley36.gif]

Dobro dosle sve nove trudnjace! ima njih jos na temi vto, samo jos ne znaju da su zabebile user posted image

hihihi, dobra si!

little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 11:46:42)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

dobro jutro! da li me primate?
juce sam radila test,tek treba da idem kod lekara![sm=smiley36.gif]
LO,evo me![sm=smiley36.gif]

E neka te! Dobro nam dosla....htjela ja da te kritikujem sto nam ne dolazis vise, stalno pratim al ne smijem da se zamjerim novopecenoj trudnici, nije red [sm=smiley36.gif]

Ja nikako da pisem od sinoc, ledja danas nista ne bole, bice da se malac vrtio previse po maminoj igraonici pa je pritiskao neki zivac iz zabave a mami za to vrijeme ispadale oci od bolova [sm=smiley36.gif] a neka ga, sta zna dijete, nek se igra :)))) jos uvijek mu niko ne moze reci ne, ne ne [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k050.gif[/img]

Kod nas pravo proljece, skoro 20 stepeni, bili jutros malo napolju al nas malo vjetar pojurio nazad u kucu...tako da ni od skitanja nista danas...sta vi radite? Sanjalica se jos nije javila, a mame duplice bice okupirane svojim bebicama...danas bi Vik trebalo da izadje iz bolnice, barem je tako rekla, do utorka...

Pa Klarita, Marijana se porodila KLIK....i Vik se porodila...a i Sanjalica izgleda, samo nam niko nije javio za nju...rekla je da ce javiti ANiRR al nijedne ni druge da se oglase....

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 12:07:52)

lele, lele, lele, pa ja sam skroz pogubljena, Boze mili!!! pa, ja sam i cestitala u temi, kukuuuuuuuu meni i mm sa mnom[sm=smiley36.gif]

Hvala LO...opasan ti smajlic sa prsticem [sm=smiley36.gif]

I kod nas toplo, ja vredna,prozori obrisani 1.put ove godine [sm=smiley9.gif], zavese oprane i vec okacene, milina od mirisa u dnevnoj sobi...jos sam i usisala i obrisala prasinu...bas me poteralo, evo krece i kicma i stomak, pa cu jedan utrogestan da si "drmnem". Ubice me mm kad dodje i vidi[sm=smiley18.gif] Odoh na tusiranje, pa jos jedna [sm=kava.gif] i odmaranje.

jovana jojo -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 12:13:21)

Trudnice[sm=kava.gif] kako ste danas?

Mamice videla sam da si nesto pisala prednjem i zadnjem zidu a i fundus, to mi nije jasno sta je to?

Jole citala sam da ste o kolicima pricali, ja sam vec uzela[sm=jezicek.gif] cim sam saznala pol, nadam se da nije rano. A krevetac mi stize u petak. posle mi ostaju jos neke sitnice da preperem i popeglam pelene i benkice ali to kad mi donese sestra a mozda bude dobra pa i ona to odradi[sm=smiley1.gif] umesto mene. mozda je glupo sto sve ovo uzimam pre rodjenja ali nesto razmisljam svejedno mi je od cerke ostalo i stoji u kuci tako da se nisam puno sa tim opterecivala a i imacu manje posla pred sam porodjaj.

Trudnjace[sm=smiley31.gif]

blesavko -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 12:23:02)

Vonavoj dobrodosla [sm=smiley31.gif]

jovana jojo -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 12:24:48)

LO i Karlita sad sam videla vase zadnje postove, slatko sam se nasmejala, ne mogu puno da sedim pa dok citam na brzaka pola preskacem.

Vonavoj dobro dosla... [sm=smiley31.gif]

mamica 91 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 13:22:11)

Jojo, ma ja sam spomenula na konto velicine stomaka sad i u prvoj trudnoci.. sada je veci nego u prvoj u istom periodu, a sada je posteljica na prednjem zidu, neki kazu da to ima uticaja na velicinu stomaka neki ne,sad ja pojma nemam...u svakom slucaju kad bih mogla da biram, volela bih da beba bude malo sitnija od prve [sm=smiley36.gif] ali nemam izbora.. vazno da je zdravo ostalo nema veze...

ima tema http://www.ringeraja.rs/forum/Polo%C5%BEaj_posteljice/m_206/tm.htm pa pogledaj..[sm=smiley31.gif]

Mille -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 15:12:53)

Dok ja sve procitam sta se pisale, prodje dan a i zaboravim ko je sta napisao. Ja vec dva dana mucim muku sa neko prehladom, zapusen nos, krkljam, mala temperatura, ali drzim se. Svaki dan po ceo dan se nesto desava. Pre podne posao, pa posle toga uradi ovo, obavi ono, idi u goste, skuvaj nesto. Sutra idem da proverim antitela, pa u cetvrtak vadim krv i urin, a u petak UZ. Jeeeeeej [sm=smiley1.gif]

Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (11.2.2014 15:28:51)

[/quote] IZVORNA PORUKA: Mara1986

Jao Vasilisa .... mi ćemo bebanu dati ime Vasilije [sm=bravo.gif] Mm kaže a šta ako greše (mada neverujem) ja sam rekla e pa ako bude devojčica zvaće se Vasilisa ...prelepo [sm=rozica.gif] Što se tiče kupovine svi me smaraju "NIKAKO NE KUPUJ PRE NEGO ŠTO SE RODI!!!!!!!! " [sm=zz_banghead.gif] a ja bi samo to radila... više me garderoba za mene niti zanima niti je gledam... opremila sam se sasvim dovoljno! [sm=grrr.gif] kaže mm dobro da je muško jer bi nam inače otišle obe plate [sm=smiley36.gif]
[/quote]

Jao, pa to je divno....Imacemo druga koji se zove Vasilije...A mozda se i orodimo...hhahah [sm=smiley2.gif]

A mozda je dr pogresno viodeo na uz pa ipak bude i kod vas Vasilisa...hahah....JA sam sigurna, jer sam radila AC...

A za kupivinu neslusaj nikog, samo radi kako ti mislis da treba - to je jedino ispravno [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>