Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (12.2.2014 1:59:58)
|
IZVORNA PORUKA: mamica 91 trudnicice, kako stee ? pozvane ste na kiflice [sm=smiley2.gif] Sto se padova tice ja sam u prvoj trudnoci imala s tim problema,ali ne zbog "nespretnosti" nego imam epilepsiju [sm=smiley1.gif], pa me znao uhvatiti napad na pola kuce, a najvise sam bila sama, bez ikakvog prethodnog nagovestaja, samo se slozim koliko sam duga i siroka, i bilo je par nezgodnih situacija, ali na srecu beba je bila dobro, ja par puta imala razbijen nos, usnu celo, ali prodje, najgore sto na pocetu nije bilo napada nego su se javljali intenzivnije tek od 6.og meseca, kad je i stomak narastao... u ovaj trudnoci, da kucnem, jos nijedan nisam imala... A za ovo "nsvesno naslanjanje" ja tako puno puta pogresno procenim, pa mislim da se mogu provuci negde, kad onoo zaglavim se ...[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Mara1986 pa ih opaučim stomakom... ili se na njih naslonim -nesvesno ( pa se oni izvinjavaju)[sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif] JAO BRE ŽENO .... ja bi poludela... svaka tebi ćast [sm=zz_eek.png] Devojke hvala svima na podršci ali znate kako kažu "Kad bi čovek znao gde će da padne ,on bi seo" [sm=smiley13.gif] A što se tiče bezobrazluka oko ustupanja... ja sam 33 nedelja tako da se nenadate da će vas svi puštati oberučke ... ja se sećam da sam se prsila i šepurila sa stomakom kao da sam 9 mesec (i ako sam bila 2 [sm=smiley36.gif] ) samo da me primete a sad bi se bukvalno zavukla u mišju rupu jer su pogledi grozni... u fazonu stanem kulturno da čekam red IZA SVIH a oni koji su ispred pomisle "JAO JEB... SAD SI DOŠLA,I SAD TREBA DA TE PUSTE PREKO REDA...SAMO ZATO ŠTO SI TRUDNA" znam da to misle (radim sa ljudima pa većinu ljudi čitam ako otvorene knjige) i pre će te pustiti muškarac nego žene a ne daj Bože babe... Sećam se pre kad je u pitanju neka trudnica ili moja drugarica ja bre oči kopam... dižem i u busu i teram preko reda... a sad me sramota ili me hormoni rade [sm=smiley29.gif] NPR. ustanem trudnici u busu i sad se zaleti baba pa bi da sedne i preko mene i preko one žene... ja kažem "gde ćete? nisam ustala vama" a meni baba "pa šta ako je trudnjača ja sam si se porađala na njivu pa mi ništo neje falilo kad je znala da se jebe može i da stoji" (bukvalno ovim rečima!!!) JA PRSLA! "slušaj seljanko vrati se ti na tu njivu jer za civilizaciju nisi" (nikoga ne ponižavam jer iskreno moji su sa sela i ja selo volim) a sad kad sam ja u pitanju ...ćutim i čekam ... kažem hormoni me rade [sm=nosecka.gif] Ps. ubiću mm naterao me u krevet u 20:00h da bi se mazuljao sa stomakom pa smo se uspavali... sad neznam šta ću sa sobom [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|