mamica 91 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 23:58:54)
|
Ima joleee jos jedna tepsija, ajde da probas [sm=smiley1.gif] napravila da imam u toku noci kad ustanem nesto da "zabacim" [sm=smiley36.gif] salim se ta je za dorucak ali draga srca ti je salljem, a ja nastavim li ovako svako vece te kiflice, pogacice, uvek neko testo ima sa 100kg da odem da se porodim... I da stucanje, je kao i mi kad stucamo ( al sam objasnila ) [sm=smiley36.gif] malo-malo pa lupne i tako po pola sata na svakih 15ak sekundi.. i Una je stucala bas puno i u stomaku i prva 3 meseca kad se rodila.. IZVORNA PORUKA: Jole84 Mamice jedva živo se snalazim i ja,otvorim post za pisanje,pa onda idem čitam ispočetka i pišem jednoj po jednoj [sm=smiley36.gif] Ionako sam rasejana još mi ovo spajanje tema falilo [sm=smiley36.gif] Ja štucanje još nisam oset__ila ili možda ne znam da ocenim da li je to to? Imala sam i temp prvo onu najgoru što lomi 37 sa 3,4 a onda 38,mada da kucnem u drvo relativno sam je brzo spustila prezonjavanjem i tuširanjem. Baš sam pobesnela,toliko se pazim,a eto,kad hoće hoće... U sobici je samo moj krevet i lampa u obliku cveta a ovih dana ćemo da dovedemo čoveka koji će da pravi ormarić,malo po malo da pripemam,sve kao mislim rano je,al što da ne,nemam pametnija posla. Krevetac ću samo da rezervišem a kad se porodim uzeće bake i deke,isto kao i kolica,a najviše zbog onog povraćaja pdv,da budem sigurna da će država nešto da vrati [sm=smiley1.gif] Nego ima li još te pice [sm=jezicek.gif] Mico ubiću se [sm=smiley36.gif] pa gde duplicu da preskočim [sm=jezicek.gif] a da znate za vas dve da je teže,u svakom pogledu,a finansijski naročito. Lepto super što možeš nešto da naslediš,baš znači. A dva pulta po 3000,pa nije ni malo da se uštedi. Ja nemam ništa da nasledim,ali imaću da prosledim svojim drugaricama [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|