Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (10.2.2014 10:24:01)
|
IZVORNA PORUKA: jovana jojo Karlita ja sam se prvi put prirodno porodila i lezala na stolu od 11-21h na stolu pod indukcijom, posle sam primila odmah 2 boce infuzije jer 2 dana pre toga nisam jela a taj dan mi ni vode nisu dali, da ne pricam to sto se lecim od epilepsije i sto sam tada imala samo 18 god. tog dana sam se svega nagledala, 10 trudnica pre mene ali veruj mi kad sam izasla iz porodiliste nije da sam zaboravila koliko sam se mucila ali kad sam videla sta drzim u rukama nije mi bilo krivo sto sam se toliko mucila. Mozda se tvojoj komsinici smucilo jer sam cula da posle carskog boli stomak i mora da se bolje pazi na konce na stomaku, a pri tom ostajemo 5 dana u bolnici. Mrzim kad mi ode post [sm=hudicek1.gif], kucam po drugi put!!! Jojo, u potpunosti se slazem za kasnije, ali mislila sam na one price da cim se porodis i vidis bebu, kontas? Meni je to neopisivo ruzno i uopste dan dva nisam ni svesna sta me snaslo. Mislila sam da sam nemajka, jer nisam gajila apsolutno nikakva osecanja prema K prvi dan. Evo sad mi se srce steze kad se setim toga[sm=smiley19.gif] Jos ni mleko nisam imala, nisam znala gde se nalazim. a, moja majka i rodjake mi pricale, da boli, boli, boli, pa se porodis, pa ugledas dete i sve zaboravis [sm=smiley29.gif], a , jes' sije mu ga Djura[sm=smiley36.gif] Mislim da su retki ti slucajevi... NM, drz' se..bas te poteralo, misa mu... Dunja, stalno virim na tvoj tiker, jer kad vidim koliko si aktivna zeno, ja se iskompleksiram[sm=smiley36.gif]. Ja sam se toliko ulenjila, evo kanim se da ustanem i spremim se da odem do DZ[sm=zmeden.gif] Sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|